Scudo Sports

Bikepacking Çantalar - Kendi Yapımım

Scudo
(link)

Şöyle birşeyi fiyatının yarısına veya üçte biri fiyatına mal etmek müthiş iş çıkartır.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Bu gösterdiğiniz 500 TL, kargo ve gümrük vs de eklenince fiyat uçup gidiyor. Ben bu kaliteyi yakalayamam, burada seri üretim makineleri devreye giriyor :D

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
Zamanla olur elbet :) Sizin çantaları yapalım önce, sonrası gelir

• Beğen
Tepkiler: haldun31
Konuyu incelerken paylaşılan çerez lens koymak için yapılan çantaları çok beğendim. Onlardan uygun fiyata mal edip yapabilirseniz ilk müşteriniz hazır. :D

@ventiol Yapıyorum tabi ki :D bu ise girerken ilk istegim kendi cantami kendim yapmakti, aklimda da bu cantalarin hepsi vardi. piyasada boyle bir bosluk gorunce degerlendireyim dedim.

Hocam dediğim çanta bu.diğer tarafada pompa için kadroya yakın yerden bağlantı aparatı yaparsak süper olur.:)

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    94,4 KB · Okunma: 171
Elinize sağlık çok güzel olmuş,ben de uzun süredir bakıyordum bu tarz çantalara aramızdan bir insanın böyle bir işe atılması çok güzel :)
(link)

Şu adreste envai çeşit bikepacking çantası var ve hepsi detaylı şekilde incelenmiş belki yeni bir eklenti ya da yeni bir tasarımı bunlardan esinlenirsiniz.

Yerli bir bikepacking firmamız olması dileğiyle , iyi çalışmalar :)

@Emir Taha Kenar Teşekkürler. Sanırım şimdilik küçük düşünüyorum. Bir bikepacking firmamızın olması benim de hoşuma giderdi :)

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
@runawayvulpes
@runawayvulpes

@runawayvulpes

Başarılı bir çalışma olmuş devamını dilerim tebrik ederim.

@bisikletcantasi Teşekkürler :harika:

@haldun31 icin yaptigim canta. İsteği üzerine iki bölümlü, su geçirmez. Çantanın ağırlığı yaklaşık 120 gram.

Dosyalar

• tmp_12875-20170204_011626-596042705.jpg
    tmp_12875-20170204_011626-596042705.jpg
    54,9 KB · Okunma: 275
  • 2017-02-04 10-51-24.JPG
    2017-02-04 10-51-24.JPG
    75,8 KB · Okunma: 268
Güzel olmuş eline sağlık. Kendini geliştirmen için yurtdışından çantalar getirtip incelersen dahada güzellerini yaparsın diye düşünüyorum.

@ahmetbag

@atasoy

Teşekkür ederim. Bu işe başlarken internette sürekli görüp istediğim ama fiyatı benim için çok yüksek olduğu çantaları kendim için yapmak tek amacımdı. Yani, madem ki koca ülkede şunu üretip satan kimse yok, o zaman kendim yapar kullanırım dedim. Daha sonra çevreme baktığımda bu çantalardan kullanmak isteyen başkalarını da görünce ufaktan fırsatı değerlendirip yolculuk masrafımı çıkarmaya karar verdim. Ama tamamen bu işe atlamak biraz cesaret ve ticaret işi ki ticaretten hiç anlamam :) Üretmek işin güzel kısmı, satmak büyük mesele. Üstelik insanın kendi ihtiyacını kendisi üretmesi çok farklı bir zevkmiş gerçekten. Eğer fırsatını bulursam uyku tulumu, çadır gibi ekipmanlara da o kadar para vermek yerine kendim yapmayı deneyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri