Scudo Sports

Bikepacking Çantalar - Kendi Yapımım

hocam eline sağlık çok başarılı görünüyor. Adam hem bisikletci he girişimci yav :D

• Beğen
Tepkiler: runawayvulpes
Scudo
@haldun31 Çok sevindim cidden. Ölçüleri ben almadığım için uymayabilir diye endişeliydim :) Fotoğraf gelirse süper olur ^^

@Emresari sağol dostum, kendi çapımızda girişiyoruz işte :)

hadi bakalım @runawayvulpes . Bakarsın yeni bir ortlieb doğar :) ortlieb de böyle kuruldu bildiğim kadarıyla :)

@runawayvulpes
Hocam aydınlıkta çekip paylaşırım.çok güzel oldu ve tam oldu merak etme

çok güzeller ama öğrenciyiz :). emeğinize sağlık görünüşleri de göze hitap ediyor.

• Beğen
@runawayvulpes elinize emeğinize sağlık kadro çantası çok hoşuma gitti. Bir çok bisiklet binerin bu tip çantaya zaafı var. Umarın başarınız bu şekilde devam eder ve istediğiniz bir konuma gelirsiniz bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tam bitsin bisikletin yakışıklı bir fotosunu daha koyarım. ölçü önemli aman dikkat .yaptıracaklar düşünmesin derim.tekrar ellerine sağlık.iran artık biraz daha kolaylaştı bana

• Beğen
Aslında (link)güzel anlatılmış ölçü alma olayı. Yaptıracak arkadaşlar bu şekilde alabilir ölçülerini

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@runawayvulpes Elinize sağlık.
_ADC2080-500x500.JPG
Bu tarz bir çantayı kaç paraya yaparsınız. Özelden cevap bekliyorum. Yol bisikleti için olacak. 10-12 litre yeterli olur.

Çok başarılı çalışmalar
Ben de tur bisikletinden bir kaç ölçü alayım bakalım :)

• Beğen
taktir ediyorum destekliyorum. ama fiyatlar neden özelden gidiyo onu anlamadım ?

@kaju
Çantalar kişiye özel olduğu için, tam olarak nasıl bir şey istediklerini anlamak gerekiyor. Fiyat da istenen özelliklere göre değişebiliyor. O detayları burada konuşmak konuda gereksiz kalabalık oluşturacağı için özelde görüşüyoruz.

@atasoy
Teşekkürler. Sitelerinde bir sorun var sanırım, instagram'da baktım. Gayet hoş görünüyor.

@OsmaniyeRehber
Teşekkür ederim :)

• Beğen
Termal matara kılıfı da yapabilir misiniz?

Geri