Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.851
- Bisiklet
- Cervélo
Benim bahsettiğim tam olarak o değil @hamlet2006 hocam. 14 ekim de yazmış. Sonra aradan 1 ay geçmiş ikinci mesaj evet gençler var mı bildiğiniz. Sen 1 ayı boş geçirmişsin demek ki. Araştır, sor, oku.
@trainspotting35 bu forumda mesele ne söylendiğinden çok kimin söylediğidir. Hep böyle oldu.
@trainspotting35 bu forumda mesele ne söylendiğinden çok kimin söylediğidir. Hep böyle oldu.
Biz de sizi eleştirince ''kahvehane muhabbeti'' oluyor öyle mi? İyi forumlar.kahvehane muhabbetine devam
işte bu kafayla moderatörlük yaptığın için birçok insanla aran bozuldu.
forum böyle yönetilmez. kuralları vardır. etik ilkeleri vardır. onlar herkes için vardır. yöneten için de vardır. kuralları benim için ayrı, onun için ayrı işletirsen ayrımcılık yapmış olursun. sözden önce sahibine bakarsan haksızlık adaletsizlik üretirsin. tıpkı moderatörken yaptığın gibi. bu yüzden senden moderatör olmaz, olmadı da. bu yüzden mesaj siliyor başlık kapatıyordun. insana hayata dünyaya bakışın bu kadar.
evet. bu forum hep böyle yönetildi. senden sonra değişmeye başladı. öyle sanıyoruz ya da şimdilik. inanıyoruz, güveniyoruz. bakalım sen mi haklı çıkacaksın, biz mi? göreceğiz.
boş geçirdiğim kanısına nerden vardınız bilmiyorum ama boş geçmedim merak etmeyin biçok yerle konuştum bi çok organizosyon hakkında bilgi aldım . ege üni takımı olsun mossonun takım ıolsun gaziemir aktif pedal buca aktif pedal vesaire ama mtb klasmanında çok fazla takım yok bildiğinizi sormak istiyorum bencede yaşlanmışsınız gereksiz yere huysuzlanıyorsunuz .Benim bahsettiğim tam olarak o değil @hamlet2006 hocam. 14 ekim de yazmış. Sonra aradan 1 ay geçmiş ikinci mesaj evet gençler var mı bildiğiniz. Sen 1 ayı boş geçirmişsin demek ki. Araştır, sor, oku.
önerinizden dolayı teşekkür ederim efendim saolun .@hamlet2006 arkadaş biliyordum olayın böyle neticeleneceğini ortam yumuşasın dedik, kahvehane muhabbeti damgası da yedik. Ne desek beyhude. O zaman kahvehane muhabbeti yapmadan ''çocuğa'' tavsiyede bulunalım İzmir de ki kulupleri bir ziyaret et (Sana yakın olanları) aklına yatana katıl yavaş yavaş arkası gelir elbet.
Benim sildiğimi sandığınız ve kapattığımı sandığınız çoğu başlığı ben silmedim ve kapatmadım. Bundan fazlasını söylemiyorum, bana yakışmaz
bir ay boyunca sürekli araştırdım zaten sırf bunun için bisuderi bile aradım tavsiye edebilecekleri herhangi bir takım varmı diye . arkadaşlar abilerim ablalarım neden linç yediğimi bile anlamadım ben . sadece bisiklet sürmekten keyif alıyorum ve bunu hobi değil hem hobi hem spor olarak yapmak istiyorum ve bunun için izmirde yönlendirebileceğiniz takımları sordum (benim düzeyimde ) neden bu kadar kızdınız anlam veremedim açıkcası . mesajları ağzım açık okuyorum . hamlet bey size bi sitemim yok sadece içimden geleni yazdım dediklerimi anladığınız ve anlayışlı olduğunuz için teşekkür ederim .Bence öyle bakmayalım.Bir ay geçmiş ama hevesi geçmemiş, yine de soruyor
bi önceki sayfada yazdığımı oku gençlik spordan iş çıkar istekliysenbir ay boyunca sürekli araştırdım zaten sırf bunun için bisuderi bile aradım tavsiye edebilecekleri herhangi bir takım varmı diye . arkadaşlar abilerim ablalarım neden linç yediğimi bile anlamadım ben . sadece bisiklet sürmekten keyif alıyorum ve bunu hobi değil hem hobi hem spor olarak yapmak istiyorum ve bunun için izmirde yönlendirebileceğiniz takımları sordum (benim düzeyimde ) neden bu kadar kızdınız anlam veremedim açıkcası . hamlet bey size bi sitemim yok sadece içimden geleni yazdım dediklerimi anladığınız ve anlayışlı olduğunuz için teşekkür ederim .
dikkate alıcam dediğiniz teşekkür ediyorumbi önceki sayfada yazdığımı oku gençlik spordan iş çıkar istekliysen
keşke bir faydamız olabilse ...dikkate alıcam dediğiniz teşekkür ediyorum
@hamlet2006 kaç tane yorum yazdın ama bir tanesinde bile çocuğa işe yarar bir tavsiyen yok, işin gücün benim
demek istediğinizi anlamadım faydanız oldu zaten ben gençlik sporda böyle bir şey olabileceğini bilmiyordum teşekkür ederim önerinizden dolayıkeşke bir faydamız olabilse ...