Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir bisikletçi nelerden hoşlanmaz?

Birde Bisiklet yoluna yağmur mazgalı,yavaslatıcı tümsek vs gibi ceşitli şeyler koyulması

Scudo
araçların içinden bağıran insanlara ayarım ben
hepsine alıştım ama o köpek gibi havlanyan insanlara bi türlü alışamadım

Motorsiklet ve taksilerin aksine kırmızı ışıkta bekleme medeniyetini gösteren bisikletçilerin olduğu sağ tarafa doğru kapı açan yolcular sürücüler arabalar vesaire... Takla meselesi.

akşam saatlerinde yola, ışık olamadan çıkan bisikletlilierden hoşlanmıyorum...
ben ki, iki teker konusunda üst düzey algıda seçiciliği olnalardanım doğal olarak, ben bile geç fark ediyorum kendilerini :S
arabayı sağa çekip bekliyorum... uyarıyorum... yani ben bile göremiyorsam...
(gerçi bazen görünmez olmak daha iyidir... :) )

bi de bisikletten gelen tıkırtılar, seleden gelen gıcırtılar çok kötü ya :)
(bugün üşenmiyim de, selemin vidalarını sıkıyım artık :D)

Vidaları gevşek olan selenin oturulduğunda sele önünün şaha kalkması
Yol kenarı cam kırıntıları
Yol vermeyen arabalar bi de üstelik yol vereyim diye tam sollayım dediğiniz anda sola kaçan arabalar
Sürüş esnasında ağza,burna,kulağa ve en pisi göze sinek kaçması ( gözlüksüz vakitlerde )
İnsanların uzun süre kendinizi süzmesi, garip bakışlar, dalga geçişler
Bisikletini kıskanıp bisikletine zarar veren insanlar
Kazıklamaya çalışan tamirciler
Uzun mesafeli ve yüksek eğimli yol çıkmak
Her şey yolunda derken lastik patlaması
Yollarda bulunan çukurlar
Bisikletini bahçenin bir ağacına kitlenmesi durumunda bahçeyi sulayan kişinin temizleme maksadıyla bisiklete su tutması ve sonrasında frenleme sırasında gacırtı ve gucurtu ların gelmesi
Yama yaparken yapıştırıcının dandik çıkması
Aklıma gelenler bunlar :)

Bizim ufaklıkların turist bu anlamaz mantığıyla küfür etmesi :)

zaten hoşlanmadıklarımız yazılmış hoşlandıklarım da her turlamada en az 2 kişi kornaya basar selam verir hello der :D

@ihsan onur şener

+Özellikle yol bisikleti kullandığım için virajlarda yola kadar gelen çim sulamaları! her seferinde bir tehlike yaratıyor...

Ha bir de havalı kornalarıyla tam yanımdan geçerken ödümü kopartan kamyoncu arkadaşlar!

düz yolda hızını almıs giderken bir arabanın sizi gecip onunuzde durması veya onunuze kırıp ara sokaga girmeleri ve sizi yavaslatmaları. kırmızı ışıkta durunca arkanızdan gelen bisikletlının size tip tip bakması. bazı bısıkletlılerın sizinle yarısmaya kalklamaları. takas yapakmı abi diyen ler. vbvb..

@emrahozkan

yemin ederim aynısı ya :) karşı apartmandakiler yoldan geçenler filan öyle bir bakıyorki kendimden şüpheleniyorum ne varlan bende diye :)
güneşten ve sineklerden korunma amaçlı taktığım gözlüğe atılan laf :) sanki uçak sürüyor artist diyenler. beyfendi her gün ucak sürenlerle beraber ya iyi biliyor :)

@Sertan.Zaim

:):) ŞÖyle bİr ellerler hmmm İyİmİŞ yaa fİlan demelerİ :):) gÜldÜm ya

Tayt giyen bisikletçiye piyanist liberace gözü ile bakmalar. Google da aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Hele bizim muhitte biri varki tayt giydiğim zaman bana yine yana yatırmışsın demiyormu şeytan diyorki git ağzını yüzünü eline ver.:evil:

• Beğen
Tepkiler: umutcelikel
İzmir de bisiklete binmeyen insanlara,İzmir de bisiklete binen bir avuç insanın bisikletinin batması.

• Beğen
Tepkiler: umutcelikel
Kars'ta bisiklet sürüyorsanız sizi herkesin Turist sanması... Ve aptalca muhabbetler etmesi... Neyseki şuana kadar küfür eden olmadı turist sanıpta... Umarımda etmez çünkü sonucu belli.. Karakolda bitecek :D Çünkü ben duyarlıyımdır bu konulara çevreye rahatslık verenleri anınad 155 polis hattına şikayet ederim... Sağolsun polis kardeşlerimizde geri dönüş yaparak durum hakkında bilgi alıp-verirler :) Sadece kendim için değil yolda giden birine karşı yapılan terbiyesizliği bildirmek vatandaşlık görevimdir.

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Uzun turlarda benzinlikte mola verecekken "boşver bir sonrakinde dururum" diyip, bir sonra ki benzinliğin kilometrelerce gelmemesi. Kaskı çıkarıp kafayı dağlara taşlara vurmak istemen.

@Murat Güvenç

arkadaşın beyni sanırım 20. yüzyıldan geliyor çünkü uçaklarda gözlük takılmaz ilk çıktığı (üst üste 4 kanatlılar) zamanlar hariç şimdikilere bir bakın adamlar sadece kaldırıp indiriyorlar :evil:

Bugünden itibaren kask ve gözlüğü gördüğünde uzaylı görmüş gibi bakanlardan da hoşlanmıyorum.
Ama şu da bir gerçek ki kask takılı olduğunda şöförler daha duyarlı oluyor. Çoğu yol veriyor, çok fazla yaklaşmıyor. Hoşuma gitti bu durum.

Geri