Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde en fazla kaç metre tırmanış yaptınız

Scudo
Tırmanmak değil de İnebolu - Evrenye Yolu aşırı güzel değil mi inişli çıkışlı ? @yavz0r

120 km'lik turda 2700 m tırmanış yapmıştım. İkinci olarak da Uludağ tırmanışı.

Hocam hepi topu 50 km yol gittin, ne ağladın ama ;) Şimdi basit bir matematik hesabı yaparsak; Sancaktepe rakım yaklaşık 100 m olsa, Şile'de deniz 300-400 m rakımda oluyor galiba, belki de daha fazla, ilginç yani Şile'de deniz seviyesi, deniz seviyesinden yüksekte anlaşılan...
Muhtemelen Mercedes'e Yavuz'un eli değmiştir, yoksa hiç gidemeyecen anlaşılan...

@mariokaldato

@Şeref Tuzcu
Hocam ironi mi yapiyorsun , yoksa bana laf mı kakıyorsun bilemedim ama daha mesajini yeni gördüm. Turun ismi belliydi zaten tekrar edeyim "Varsa şekliniz Şile'ye bekleriz " Yavuz derken hangi Yavuz'u kast ettin onuda anlamadim neyse, yine de tesekkur ederim hesaplamalariniz ve rakim moralleriniz icin. '100 metreden 400 metreye tirmanmaya ne var ' gibi bir ozet var totalde. Oyle degil ama inanin

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: five ve Cemal Ç.
1300 küsür metre. 3 aydır bisiklet sürüyorum biraz bitirdi beni o nedenle :)

Check out my activity on Strava: (link)

@mariokaldato

Kusura bakmayın yanlış anlaşıldım, kesinlikle kötü niyetle yazmış değilim. İroni değil, hele " laf kakma" hiç olamaz, burada böyle bir dilin ne anlamı olabilir ki? Sadece iyi niyetle yapılmış bir şakaydı. 50 km'nin 40 km'si tırmanma gibi bir anlama geldiğini düşündüm, Şile de deniz seviyesi... Kendimce esprili mantık yürütmeye çalışmıştım... Her neyse samimi bir şaka yapayım dedim, kusura bakmayın lütfen.
Yavuz da "Yavuz Bisiklet"in Yavuz'u, daha önce mesajlarınızda adı geçtiği için hemen hatırlarsınız diye düşünmüştüm, Yavuz'u ben de yakından tanıdığımdan Yavuz diye bahsettim...
Velhasıl uzun lafın kısası hoşgörün.

Son düzenleme:
@Şeref Tuzcu

Ha abi pardon ben ozur dilerim yanlis anlasilma icin. Yavuz'u severim guzel insandir. Deniz seviyesi ve tirmanis verilerinden yaniliyorsunuz, güttügünuz mantikda cok uyumlu degil.

Kendim ciktim rampalari inanin hic bitmeyen %9 luk rampalar bir basliyor , %12 ler , yer yer belki daha fazla rampa senfonileri bitmek bilmiyor, oyle 400 metre uzunlugunda falanda degiller , strava vs hic birsey kullanmıyorum. Km saatim bile yok. Anlatmama gerekte yok aslinda, bir gun nasip olursa o rotayi kendiniz tatmalisiniz. Hic bitmeyen hayin rampalar koncertosu :)

O rotayı, o rampaları ben tattım, tatmaz olaydım :krktm::komik: Strava kaydı demişsin maryocum, bende vardı, hemen paylaşıyım:
204347

204348

Şimdi Şile'ye giderken 768 m. tırmanmışız hesapta, alttaki ise biraz daha uzun ama 432 m. tırmanış gösteren bir rota; şimdi Şile'de resmen rampalarda örselenmişe dönmüşken öbürü düz yol, güle oynaya aldığım bir yol oldu, ikisi arasında bir tutarsızlık var ama anlamış değilim; Şile'ye giderken harcadığım efor öbürünün resmen 10 katıydı...

@Devenez ce que
Lan oglum hatirlasana ;
Afrika'da , kitlikta kalmis habeş maymunlari misali nasil saldirdik muzlara ordan hesap et keh keh :D
20190615_134137.jpg
Murat'in yuzundeki o aglamakli mutluluga dikkat @Devenez ce que ahahaha :D
Ben sadece muzu soydugunu bir an icin gorebildim. Bi anda muzun kabukları kaldi ahahaha :D
20190615_133901.jpg

Son düzenleme:
"En fazla kaç derece eğimde bisiklet sürebiliyorsunuz" basligina yazmisim ama esas yerisi burasiymis. Buraya da atayim eksik kalmayayim yaristan. Kilometre basina 46 cm irtifa kazanmisim, veledroma gitsem in-cik daha fazla yapardim.

Screenshot_20190721-164946_Strava.jpg

@wraith
Fotorafa baksana bilader muzu nasil yiyecegini anca kıtlıktan cikan bir habeş maymunu sasirabilir.
Israrci da degilim yerine baska bir maymun cinsini koyabilirsiniz

Aha okumayanlar icin meshur tur yazim
"Varsa şekliniz Şile'ye bekleriz" turum (Bol mersedesli,komikli)

@umutcelik
Maşallah hocam iki saate 65 km yol valla bizler gibi yaşli horozlar icin bu performanslar hayal adeta

Geri