gençken bebek yokuşunu komple çıkabiliyordum ama şimdi çeyreğini çıkamam heralde. geçen günkü sürüşümde 180 metre elevation yapmışım, strava öyle dedi.
Şu ana kadar mtb ile 2000 metre yapabildim en fazla. Yol bisikletimi kış mevsiminde aldığım için hünerlerimi sergileme fırsatını bulamadım. 1500 metreleri falan şuanda rahatlıkla zorlanmadan yapabiliyorum. Yazın uzun mesafe sürüşleri ve hayal bile edemeyeceğim metreleri tırmanmak istiyorum. 300+ km mesafe hedefim. Tırmanış hedefim ise 5000-6000 mt arasında.
Şu an bunların yarı yüksekliği çıkacak gücü bacaklarımda hissetmiyorum. Pandemi öncesi, pandemi ve sonrası 4 yıl da toplamda 1000km sürmemişimdir, bu sene şu an 1200km deyim, bakalım kaç km süreceğim. Önümüzdeki sene de yeniden tırmanışlara ve uzun km'lere başlarım sanırım.
Şimdilik 759 metre 17 km lik güzergahta. Bazi yerler % 25 üstü kısa mesafeli yokuşlarda ben ve bisikletim biri bizi itse diye yalvardık. Yas 50+ son 5 aydır bisikleti aktif kullanmaya başladım. Daha önceleri sahilde cay keyfi yapıp dönüyordum.
Haritada 600 metre harita dışında bide 40-50 metrede cıkmışimdır ilk 100 metre %20-%25
Arası sonra 400 metre%10 sonra aşağa indim en son 100 metre az eğim çıktım