Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde en fazla kaç metre tırmanış yaptınız

@mariokaldato
Eyvallah. Ben de neredeyse 40 oldum. Yol düz ve kesintisiz olunca yapılıyor, başka türlü zor.

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@umutcelik
Nasıl tesviye yapılmışsa yola gerçekten inanılmaz kayseride erkilet ovasında gidip geliyorum işe 5 km de sizin 60 km de aldığınız irtifayı geçiyorum.Screenshot_20190722_091356.jpg

2400 metre. Ama 170 200 km boyunca...
Dolayisiyla cok kabus bir tur degildi. 2100 metre tirmandigim bir turda feci dagilmistim. Tempo yuksekti kilo da var. Kilo ile mental guc en onemli iki etmen. Bir de elbette %5-6 yokusu uzun sure cikmak var bir de %20leri anlik gorerek cikmak var. Gercekten bazen ne isim var benim burada dedigim oluyor...

strava felan yok ama yüklü tur bisikleti ile 110 km de 4300 metre hiç durmadan iniş yapmışlığım var :D

• Muhteşem
Tepkiler: M.İhsan
20210225_151227.jpg
Bu sürüşü 15 kilogramlık dağ bisikletim ile yapmıştım. Ayrıca 15 kilometrelik ortalama eğimi yaklaşık %-4 olan kısım da kaydedilmemiş. O yüzden ortalama hız biraz düşük çıkmış. 125 km olacak toplam mesafe de.

Senin makinede kesin bozukluk vardır muhammet. Peki kayseri kırşehir arasında 4500 metre irtifa kazancı yani 4 erciyes olacagına senin aklın kesiyormu.
Abi o hissedilen irtifa gerçek irtifa farklı 😬
Kırşehir değil Kırıkkale bu arada kırşehir den sonra Keskine tırmanıyoruz.
Ayrıca Erciyes tırmanışında zirve yapmıyoruz ya 🤣

İnceleme - iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Aklıma çok deli bi rota fikri geldi.
Kayseri-Hisarcık-Erciyes-Hacılar-Kayseri-Hacılar-Erciyes-Develi-Erciyes-Hisarcık-Kayseri

3 Farklı Erciyes Tırmanışı ve İnişi muhteşem bir tırmanış günü vaad ediyorum.

Son düzenleme:
E bu konu bana haksızlık.😦 Küstüm, oynamıyorum. 😒

@mehmetsunu Kayseri-Kırıkkale 1800 mt gibi. Bazen GPS üniteleri rakamları karıştırabiliyor. Garmin 520 de benzer sıkıntıları yaşattı bana da.257310 dosyayı görüntüle
Yukardaki postta cihaz arızalı olduğunu anlatan mesajımın olduğu linki paylaşmıştım 😁 4500 metre de tırmanılır ama çalışmak lazım tabi birden olmaz Yukarda paylaştığım rotadan önce bir Kayseri Develi Kayseri yaparım sonra da o rotayı çıkartırım Allahın izniyle 😬

Geri