Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde en fazla kaç metre tırmanış yaptınız

Scudo
Valla efsane bir tayfayla Kartepe'ye tırmandığımız gündü herhalde :D

dsafhaadfhs.png

Kamp yükü ile burayı defalarca tırmandım. Uzun turlarda belki daha fazlası da olmuştur ama en yakın ve sık gittiğim yer olduğu için burası ilk aklıma gelen yer oldu.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
24 saat içerisinde 4000 metreyi devirmek istiyorum. Hedefim bu şu anda .

Merhaba,

Daha önce Yalova'dan başlayarak çıktığım yokuşlara bu sefer Armutlu'dan başlayarak ve tersiinden (da zor tarafından) tırmandım.

Armutlu'dan  Yalovanın yokuşları.png

En yüksek tırmanışım buymuş daha önce (1063m) .. dün de Bodrum Granfondo kısa parkurda 65.5km 'de 952m toplamışız..

tt.png

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Arkadaşlar herkese selamlar,

Tırmanış ve sürüş verilerinizi görünce sizleri tebrik etmek istedim, gıpta ile bakıyorum hepsine. Helal olsun hepinize, hepinize tek tek beğen vermek zor geldiği için ortak mesaj atayım istedim. Umarım ben de bir zaman bunlara benzer (yakın olsa da yeterli olur :) ) sürebilirim.

Herkese iyi haftalar, iyi günler..

Dün 30dk'da 200m :agla: tırmandım. Limit bu kadar.

Bu hafta sonu 300m deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Sinop'tan ilçesi Durağan'a giderken ilk 50 km deniz seviyesinden 1100 m yüksekliğe tırmanış şeklinde geri kalan 60 km nin çoğunluğu iniş.

Eski kayıtlara baktım da bir gün içinde 3000 m.'yi hiç görmediğimi farkettim :kötü: Eldekiler de en fazla 2800 m. imiş. Bir an önce en azından half everesting bir rota yapmak lazım. :)
Ekran görüntüsü 2023-05-23 135921.png
(link)

Ekran görüntüsü 2023-05-23 140012.png
(link)

25 rakımlı yerde ikamet ediyorum. 60 km'lik mesafedeki 1200 rakımlı bölgeye gitmişliğimiz var. Bir hayli zorlayıcı olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Dün 30dk'da 200m :agla: tırmandım. Limit bu kadar.

Bu hafta sonu 300m deneyeceğim.

Hafta sonunu bekleyemedim, 50 dakikada 9,2km ve 312m tırmanış :harika:. Esasında depoda hala enerji vardı ve devam edebilirdim ama akşam biraz işlerim vardı ve enerjiyi tüketmek istemedim.

Hava 15 derece civarındaydı, rüzgar yok gibiydi ama hızlanınca terli terli acayip rüzgar yedim.

Screenshot_20230524_220012_Strava.jpg

Geri