Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir günde maksimum kaç km sürdünüz?

@citk60 ordudan perşembe yaylasına kadar asfalt, malum Karadeniz yolu yama ve çukur var ancak bisiklet için engel değil harika bir yol, aybastıdan sonra full tırnanış başlıyor ve enerji için birşeyler almanızı tavsiye ederim.

iyi pedallar.

Scudo
Kafamı seveyim :D

İlk aldığım gün 90 km sürdüm sonra bir daha yemedi...

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
@bugra_5211
tırmanma ve ortalama hız çok iyi, iyi bir performans, kutlarım, bisiklet yol, mtb?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Non stop 75 km, 350 m irtifa, ortalama 20 hava sıcaklığı 3

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@xyz teşekkürler.

şimdi relive şöyle bir durum var , 12 saati geçen turları işleme almıyor o yüzden stravadan gpx indirip , gpx dosyası üzerinde ortalama hızı yükselip sürüş süresini azaltmam gerekiyordu ki relive dosyayı işlesin diye. Düzelttiğim gpx stravaya geri yükleyip relive yapmasını sağladım.
turun detayı : (link)

254 km
14 saat 52 dakika
17.1 km ortalama

amacım gücü turun tamamına yaymaktı ki öylede oldu 254 km sonunda bitkin değildim hala giderim vardı ama gece olmuştu eve vardığımda

254 km düz yol değil yolun yarısı tırmanış birde kendim karadeniz de yaşadığım için bize tırmanış için rota çok :D

bisiklete gelince de yol var

salcano xrs001 di2

120 sürdüm ancak dönüş tırmanış olunca ağlaya ağlaya dönüyorsun eve, çok fazla enerji harcıyorsun. Dağ bisikleti sürüyorsan olayın tadı kaçıyor kesinlikle. Seleye oturamıyorsun ağrıdan.
100+ kilometreleri yol kullananlar yapmalı bence, dağ bisikleti içinse 50KM'lik turlar ideal. Fazlası cidden tadını kaçırıyor işin.

@Gökhan Akkaya Aynen öyle dostum gittiğim yol dağ köyü yolları olduğundan %30-40 eğimli rampalar haşat etti resmen ... :hihi:

Tam başlık açacaktım konuyu gördüm gerek kalmadı tabi. Hareketlensin burası biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
170 km. sürmüştüm. 152 km.'si hedefe varış, geriye kalanı vardığım yerde dolanma falan.

Dipçe: Dağ bisikleti, hep asfalt üzeri ve sekiz saat sürmüştü. 80 km. sonra dizimde ki sakatlıkla devam etmiştim.

• Beğen
Salcano bodrum ile yuklu halde darica-silivri yaklasik 126 km yapiyor 103 kilo ben 17 bisiklet 10-12 kilo da yukler bu kilodaysaniz evde denemeyiniz yarina pert ciktim 50 km zor yaptim

• Beğen
100 de bana yazın. :D

• Beğen
şimdilik 150.. dağ bisikletiyle uzun mesafe yapmak pek sarmıyor.. Arazide ise 60 kmde pert oluyorum.. günlük maksimum irtifayı artırırım ama maksimum mesafe değişmez bir iddia olmadıkça

Bir kere 83 yaptım daha da gelmedi gerisi

• Beğen
Geçen sene gravel bisiklet ile 400 km. (link)
Bu sene yol bisikleti ile 500+ yapmayı deneyeceğim. Yanıma birisini bulabilirsem 600 km'yi bulur.

113 km çok değil.ama azda değil

• Beğen
En fazla 125 km. Yaklaşık 6 saat. Fazlasında da konsantrasyon ve bisiklete hakimiyet kısmında çeşitli riskler olacaktır.

Geri