𝕥𝓪lℍค
Üye
- Tepki
- 286
- İsim
- Talha S.
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bı yazı buldum kadınlarla ilgili ama.
(link)
Bu yazıyı okuyan Fiona Kolbinger haftalık 300-400 km'sini sorgulamaya başlamışBen aslında bilimsel bir yazı çalışma var mı diye merak etmiştim sorarken bı tanıdığım 100 km dediği için merak ettım ama birşey bulamadim. Menıskus yırtıgı olduğu için dizimde ılgımı çekmişti bu bilgi
Edıt.
Bı yazı buldum kadınlarla ilgili ama.
(link)
Bilimsel makaleyi bulamamış olsam da Dr Pisal'in kontrol grubu olarak çok az bisiklete binen veya hiç binmeyen kadınları aldığını bilmek için müneccim olmaya gerek yok gibi. Başka bilim insanları kontrol grubu olarak Fiona gibi ultra mesafecileri alsaydı bilimsel önermeleri neler neler olabilirdi?Bu arada Dr. Pisal;
Doğru fit ve sele ayarı , chamois kremler, doğru tayt, yeterli su tüketimi ve hijyen kurallarına uyarak bu sorunların önüne geçileceğini de yazmış. Tabi gazeteler bunları sevmezler
94e çıktı bu yüklü Triban 520 ile. Geçen sene bitmeden 100 challenge zorladım ama olmadı ne yazık. Karantina sağolsun şimdi yarısını zor görmeye başladım, yasaklar hafifler hafiflemez sıfırdan gene başlayacağım kondisyon kasmaya.Bir kere 83 yaptım daha da gelmedi gerisi