Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Scudo
Merhabalar,

Seneler var bisiklete binmiyorum, ama kilo sebebiyle yeniden bir bisiklet aldım ve havalar düzelince yavaş yavaş pedal cevirmeye başlayacağım. Pedal cevirdiğim zamanlarda,

Bostancı - Şile arası o zamanlar eski yol vardı 70 km gibiydi sanırım.
Bartın - Cide arası 70 km den biraz fazla idi sanırım.

Bartında tüm eşyamı dayıma teslim edip önden yolladım ( kendilerinin her ne kadar gel götürelim davetlerini kabul etmesemde hata ettiğimi sonradan anladım ) teslim ettiğim eşyalarım arasında para pul ne varsa herşeyi vermişim. Öğlen saat 13:00 gibi çıktığım yola akşam saat 19:00 gibi bitirdim.

Sonunda hatırladığım 3 gün sadece yoğurt yiyebildiğimdi :)

Düzenli olarak fenerbahçe ve bostancı arasında gidip geliridim ama kaç sefer yaptığımı saymazdım. ( fenerbahçe - bostancı arasının kaç km olduğunu bilen varsa yazabilirmi lütfen ? )

Saygılar.

valla benimkisi çok düşüm bi rakam ama napalım :D 62 km gittim altımda bir dh bisiklet vardı ve hiç yorulmamıştım :D inş yaza yeni bir bisiklet alırsam bu rakamı dahada yukarılara taşımak istiyorum

Ankara-haymana ve ankara içinde orta mesafeli bir sürüş :) 208 km 13 saatlik bir sürüş,baldırlarım ertesi gün nerdeyse oturmama izin vermiyordu
Yazın yol bisikletime kavuşunca nasip olursa ankara-bolu-ankara denemek istiyorum :D

fatsa - samsun arasında 91 km yaptım aralıksız çok zor şartlarda... şöyle ki, çarşamba - samsun arasında yeni dökülen asfaltın üzerinde gitmiştim... kıpkırmızı bacaklarla 1 hafta filan yatmıştım sanırım... çok sıcaktı çookkk :)

bende geçen hafta 93 km yaptımm...ama hedefimm 150 yi geçmek şimdi.;>

En uzun turum Antalya-Göynük-Antalya 84 km ... Tura çıktığım zaman 50 km den aşağı olmuyor zaten .. Şimdiki hedefim 100 üzeri , bakalım keyifli bir güzergah arıyorum ...

60 km 16-17 kg sağanak yağmur altında

ben bi keresinde 10 km lik yolu ramplı yerlerde vardı 30 dk da aldım. :D

bende yolculardanım sizi yalnız birakmak istemiyorum ama yolu söylemeyecem moreliniz bazulmasın diye hadi birazdaha fazla ugraşın bisiklet bir amaçtır demişler ve herkezin bir amacı wardır demi benim amacım samsundan antalyaya gidip sonra tekrar samsuna dönmek istiyorum bu yaz hemde katılmak isteyen yada bana eçlik etmek isteyen varsa düzergahıöı yazıyorum

samsundan çıkış
amasya
çorum
kırıkkale
ankara
konya ve oradan antalya

antalyada bir kaç gün kalıp geri gelecem ve aynı yoldan bana eşlik edecekler warsa şimdiden teşekkürler

he ilk uzun yolumsa 45 km idi ama bisiklet abartısız 20 kg dı gerçektem we o zaman 96 kg dım ve böylece 116 kg la gittim geldim bu toplam yol şimdi bu kadar yolu bisikleti tamirden sonra deneme amaçlı atıyorum

yani demem oki hiç bir şey için önünüzde engel yok

@SerKaN2081

benim ilk yola çıkdıgım bisiklet 100 tl likti ce 1 saat içinde gidip geldik
sen hani bahsetmişsinya mihimmat diye bizde ne tamir malzemesi vardı nede yemek bide giderken kahwaltı bile yapmamııştık ama helal olsun inşallah daha geliştirirsin

Bugün Eryaman-Eymir Gölü arasını gidip geldim, 99 km yapmışım (düz hesap olsun 100 olsun). Tek seferde yaptığım en uzun yol bu şimdilik, herşey iyiydi de, Eymir'den yukarıya çıkış yok mu, tüketti resmen...

@burak oğuz

he ben bu yolu mtb'yle yapacam haberiniz olsun tahmini ne kadar sürer bir bilgisi olan varmı?

Geri