Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

@Sertaç Kasaplar

Google tarafından yazılmış bir uygulama var. Adı my tracks. Pil kullanımı konusunda çok verimli tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Scudo
ya arkadaşlar ben yeni sayılırım bu bisiklet olayında ama bazı gün oluyor 50 km yapıyorum hiç bacak kaslarım ağrımıyor bazende 1 km gitsem ağrıyor aceba ağrısız bine bilmek ve geçen sürede artırmaya çalıştığım kondisyonumu düşürecek kadar zaman geçmemesi için kaç günde bir bisiklete binmem lazım

Ağrının azalması için bisiklete binmeden ve tur bittikten sonra açma germe egzersizleri yapman gerekiyor. Forumda bir çok yazı bulabilirsin bunla ilgili.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
1 dinlenme ile 200 km yaptım

1 günde 225km, tur bisikleti ile...

Geçen gün 50 km gidiş 50km dönüş yaptım.Gidişteki 50 km nin son 5 kmsinde 500 metre filan çok dik bir yokuş tırmandım.yokuşun sonuna geldiğimde birşeyim yoktu ama ne olduysa ondan sonra oldu 1-2 km daha gidince diz kapaklarımın arkatarafında feci ağrılar ve kasılmalar hissettim ve direk dönmeye karar verdim.Dönüşten hiç bahsetmeyim zaten 3-4 kere taksi çevirmekten son anda vazgeçtim.dönüşteki o 50 km lik yok hayatımın zülmü oldu bana:) bacağımdaki feci ağrılardan 15 km hızı bile geçemeden 3-4 saatte eve geldim.O kadar bezdim ki bisiklete binesim artık pek yok...belki bisikletlerimi satıp bu sevdadan vazgeçebilirim bile:) çünkü uzun turlar amaçlayarak bisiklet kullanmaya karar vermiştim ama şimdi anladım ki uzun turlar bana göre değil.belki bisiklet sürmek bana göre değil:) (bu arada antremansız filan değilim bu tura çıkana kadar en az haftada 3-4 kere çıkar en az günde 30 km bisiklet sürüyordum)

edirneden yunanistan dimetokaya kadar gidip gelmiştik sanırım 100 km civarıydı

Valla uzun değildi ancak Gölcük'e çıkan dik yolu (15-20 km) 2 buçuk saatte bitirdim :D ama 5 dk da indim :D sonlarda fren tutmamaya başlamıştı rotorlar cayır cayır yanıyor tabi :D

150 gidiş 150 geliş dolanmalarla birlikte 350 ye yaklaştı güneş doğmadan başladım bütün gün sürdüm güneş battıktan sonra bile :)

@celal erdoğan

sürmeyi sevince problem olmuyor

150 KM iyimiş terik ederim. Tabi gittiğiniz güzergaha göre değişebilir. Adam devamlı yokuş inip çıkıyorsa 150 zor olur.

max 140km.Sedona. 711

130 gidiş dönüş istanbul dan yalovaya ardanda iznik gölü

149 da kaldım zira zamndan ziayde yer bulma sorunu vardı.

Toplam yol :125.9 km.
Ortalama hız :20.2 km/h

• Beğen
Tepkiler: doğan_69
gecen yaz canakkalede 165 km yaptım (siz siz olun yedek ıclastıgınızı falan kaldıgınız otelde unutmayın yoksa 165 km bısıkletten sonra 20 km yuruyebılırsınız ve canakkaledekı benzıncılerde ıstanbuldakı gıbı lastıkxı var sanmayın )

Geri