Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

84km;
Çorlu - Önerler - Seymen - Marmara Ereğlisi - Şerefli - Çorlu - Önerler - Çorlu;
4 saat aktif pedal çevirme, toplam 5 saat.

Scudo
119 km evimden 2 kere kaynarcaya gidip geldim gidiş 25 km 25x4:100 evdende kadıköy'e gittim oda 19 km toplam 7 saat sürdü.

2011'de iznik gölü çevresi ve yalova civarlarını bir günde gezdim. 176km idi yanlış hatırlamıyorsam. tabi yol genelde düzdü...

değişken bir sonuç çıkıyor şu güne kadar en üst rekorum 245 km görmek oldu en yüksek eve döndüğümde kevgirmana dönmüştüm

En son gebze organize sanayiye kadar gittim.şimdi hedefim izmite gitmek ordan adapazarına ve son boluya kadar bakalım nasıl olacak.

180 KM .Sabah k.çekmece halkalı dan çıktım yenikapıda dan feribotla bandırmaya geçtim oradan biga üzerinden bandırma ya vardım akşam 19:00 falandı

arada yapılan dön dolaşlarla toplam 12km civarı
20 yıl sonra tekrar bisiklete binen birisi için süper :) bir de yedek lastik vs. donanım olmayınca daha uzaklara gitmeye çekindim.
(link)

52 km cik rekorum daha o da bisikletin ilk haftasında daha , Taşucu Narlıkuyu gittim geldim 2saat 44 dk sürüş süresi

Bir günde 60 km yaptığım oldu . Belki daha fazlasınıda yapmış olabilirim ama hatırlamıyorum en yakın hatırladığım bu :)

Turda bir gün yüklü halde 155 km gitmiştik geçen sene, çoğunluğu düz yol, 3, 4 tane de kısa sert rampa vardı. Bu sene yüksüz bir 250 km. deneyesim var :)

• Beğen
Tepkiler: Tamer KAMIŞLI
üsküdar kefken 157 km yapmıştım geçen yıl. ..yokuşlar zordu doğa güzeldi

30 nisan salı günü Ankara polatlı gordion tümülüsü 130 km ..:)

3 sene önce 65km(Edirne-havsa). Su borusu Bianchi Setra ile.

@Atakan Zengin
Tam tersini kuzenimle yaptık.
ama benimki 117 km, kuzeniminki 125 km.

Veloslow'la 121km gittim, haliyle bizde mtb olunca yokuşlarda biraz yavaş kaldık.

Geri