Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

@Bisikletsurenadam verilre sıkıntılı olsa da sırf kanıt istediğin için anlatmaya çalışayım

(link) bu volkan abi'min garmin den bizim antrenmanın bir kısmı. O gün antrenmanın yüzde sekseninde Volkan abi yanımdaydı.

(link) burada da benim hesabı görüyorsun. kullandığım telefonun gps arızalı bazen çekmiyor ve gördüğün üzere düz bir çizgi olarak gösteriyor

bu iki link alibeyköy - yalova antrenmanının kanıtı, yalnız burada anternmanın ne yazık ki birkısmını görüyorsunuz, yalovdan sonra yenikapıdan sarıyer ve alibeyköy yolumun verisi yok

+ bu ntrenmanımı da eklemek istiyorum. zira burada da strava yine sapıtmış

(link)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
Kuşadası > Gümüldür
Gümüldür > Kuşadası
130km

Totalde Mayıs 2014den bu yana 6171km.
Boş ağırlığı 15.5 Kg olan Bianchi Speed 4000 / Tourney 21v / Zoom maşa.. Eziyet değil de nedir? :)

Sakarya-İzmit-Yalova-Pendik-İzmit-Sakarya
216 km

Uzun süredir vakit ayırmadığımız için maziyle avunuyoruz malesef :(

https://i.hizliresim.com/MLpB2N.jpg

Kanıt istemekte nedir!?Ben yaptığım turun km sini bildikten sonra "hocam eminmisiniz" gibi sorular nedir bu hazımsızlık yok strava varmıydı yok kaydettinmi?Yaptığım turu mrsafeyi ben bildikten sonra delile kanıta ne gerek var?

antalya merkez > kemer > olimpos > adrasan
bu güzergahı 8-9 saatte tamamlamıştım

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
105 km de kaldım. En kısa zamanda ve özellikle ilkbahara doğru bunu yükselteceğim.

Osmaniye-Adana-Osmaniye 180 km :harika: 8 saat sürmüştü.

Çift amortisörlü market bisikletiyle arkasında 30kg bagaj ve sırt çantam ile 80km yaptığımı hatırlıyorum. Yol bisikletiyle neler olacak bakalım :D

@Ruhpastası
Hocam bu cumartesi ben bi kemer yapmayı düşünüyorum istersen gidelim :D

Yazın 139 yapmıştım, yüklü bir şekilde köy yolları bayağı yormuştu.

image.jpeg

Kaz dağlarındaki yolun zirvesine son birkaç yüz metre kaldığına gerçekten saatlerdir çekmeyen telefonum yüzünden bana ulaşamayanlardan azar yiyeceğimi düşünmüştüm.

image.jpeg

Ama her şeye rağmen o gün hayatımın en güzel günlerinden biriydi. Serenad'da mezar taşına mutlu olduğu gün sayısını yazan ilyas-ı habır'dan bahsedilen bir kısım vardı, ona atıfta bulunacak olursak, benim mezarda 0 yazmayacağına eminim. :))

(link)

image.png

@TheOneUser çok isterdim ama çalışıyorum malesef. elbet birgün çıkarız

1 seferde Max.91,76 km.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160107/4cedcf8b736829f4419585d64ecd1712.jpg

Eskişehir merkez gebze 265 km :D Türkiye rekoru yanılmıyorsam 430 km onuda bu yaz kırmayı planlıyorum Eskişehir İzmir turu yapabiliriz 265 km gittiğim yolu 35 km ortalama olarak gitmiştik

Benim bildigim Turkiye rekoru 450 km.
Istanbul feribotla karsiya gecim izmire gidis
Benim 24 saatlik rekorum 320 km
Ayrica yola devam ettim
36 saatte 400 km yol gittim.
Bu yil en fazla 210 km lik yola cikabildim.

2015 mayıs ayında yaptığımız turda, 2 abimle ve mtb ile Sandıklı - Antalya arası 235 km yol gittik. Tabi ertesi gün bisiklete binemedik:booo:

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
@sarıibrahim
Vay be.... Ben daha bozüyük yapamadım ya la.....!!:agla::hihi:
265 km yi kaç saatte gittiniz acaba...???

6 kişi dağ bisikletlerimizle festivale 85 km erzurumdan uzundereye oradan da 15 km yaylaya çıktık. Bizi en çok zorlayansa son 15 km de çantalarımızı arabaya vermemiz ve aç kalmamızdı. Karanlık ta cabası

İster mtb ci ister yol cu olun allah ters rüzgardan korusun, rüzgar gideceğiniz yere doğru essinB-)

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
Lille - Brugge arasi 85km.

Geri