Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

115 km sırf bi oyunun klan toplantısına katılabilmek için gitmiştim ilk tecrübem baya eğitici ve eğlenceliydi. Bi de mtb ile Allah affetsin yani.

Scudo
Bağcılardan ataköy sahile indim sahil boyunca sarıyere gittim ve yeni kapı metroya kadar geri döndüm 80km :) tabikide mtb ile ;)

90 km, mtb ile

135 km konaktan çıkıp seferihisar üzerinden gümüldüre geçip oradan bucaya ulaşmıştık.Çok zorlu bir parkurdu :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Bende Bursa'da neredeyse çoğu ilçeyi dolanıp 165 km'den fazla yaptım diye hatırlıyorum, yarıştığım zamanlarda. Şuan elimde bir bisikletim yok İnşallah en kısa sürede tekrar edinicem.

İstanbul Boğazı ve Maltepe velodrom 110km mtb ile :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
2. Haftam mtb 30km :(

Geze geze tabi dur kalklı yemeli içmeli :)

Start 1: Eyüp Start 2 Okmeydanı > Perpa > Halide Edip > Bomonti > Şişli > Osmanbey >!Harbiye > Taksim > Maçka (park dinlenme) > Kabataş > Karaköy > Sirkeci > Gülhane (kısa bir mola) > Sultanahmet (kahve ☕ keyfi) > Gülhane > Sirkeci > Karaköy Güllüoğlu (tatlı bir mola) > Şişhane (odakule) > İstiklal > Taksim > Harbiye (dinlenme) > Osmanbey > Şişli > Bomonti > Halide Edip > Perpa > Okmeydanı Finish 1 Eyüp Finish 2

trabzon - rize
rize - trabzon
toplam 150 km mtb ile

28.5 yazın 100 + yapacağım inşallah

120 km toplam km 300 yeni başladım kendimi denemek için yola çıktım acaba ne zaman biterim diye 120 yi buldum 7 saatte

Hahahah ben tek seferde 15 yasimdayken gobekten frenli 4 vitesli bisan ihlas bisikletle Afyonkarahisar'dan Cobanlar ilcesine gitmistim. Toplam 26km. Simdi donup bakinca ne cesaretmis :) Istanbulda 8 senedir bisiklete biniyorum tek seferde 20km yi astigimi sanmam. Lâkin yeni sehir bisikletimle uzun turlar dusunmeye basladim.

ben uzun yol yapacamda yorulunca metroya sokabiliyozmu bisikleti otobüse bir şekilde atarızda metroda görmedim

@Kaplan53
İstanbul için diyorsan tabikide ;) ben daima sokarım. Malum bağcılar yokuşları pert ediyor beni.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri