Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

ist için dedim şişlide gerçi gidecem yolda yokuş yok işe gidip gelecem olurya tur dedikleri gruba takılırım ;)

Scudo
@Kaplan53
Sabah 7-9 arası, akşam 16-20 arası dışında serbest. O saatler yoğun olduğu için sıkıntı çıkarabiliyorlar ama ben hala o saatlerde binipte sıkıntı yaşamadım :))) bağcılardan şişliye kadar metroyla gelip ordan bisikletle devam ettiğim günlerde vardı :))))))

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sallehpaul
helal olsun sana ozaman bende dennerim bi ara alırsam bisikleti bugün 2 yere gittim kalmamıştı

Helallik söz konusu değil abim sağolasın :) büyükşehir belediyesi yönetmelik çıkardı belki unutmuşsundur :)

yok kardeş ondan deyil ben metroda ve otobüslerde hemen hemenn görmedim yönetmelikde sarı otobüslerin önüne koyabiliyorsun ama hepsinde yok onu biliyorum

@Kaplan53
Bu haberi duymamışsınız o zaman ;)
(link)

@Kaplan53 geçen yıl gelmiş bu yönetmelik.
(link)

peki başkan ya önünde bisiklet koyma aparatı yoksa ne olacak ozaman

@Kaplan53 orta kapıdan koyacan :)

tamam ozaman sıkıntı yok herşey için tşklr kaldı geriye sedona 420 almaya yarın autudor bike aricam varmı diye ilk işim beşiktaş tan aldıgım anda otobüsü binmek:)

@Kaplan53
Şimdiden hayırlı olsun hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Kaplan53
65 km mtb ile 25 i asfalt gerisi Allah ne verdiyse patikalar

70KM mtb, 300+km yapanlar var çok iyisiniz ya, motorla bile yorucu oluyor bazen

Babaeski tekirdağ, tekirdağ babaeski yapmıştım günübirlik. Tekirdağ içinde gezdiğimi de sayarsak yaklaşık 180-200km yapmıştım. Bisikletim de bisan atlas idi. Şimdi yarısını zor yaparım. Tamamen idman işi.

Geri