@Bahri Kaplan
Denizliye geldigimde yagmur sele donustu kendimi benzinciye zor attim.
Bahri arkadasimla haberlestik denizli girisinden beni aldi istedigim yere kadar birakti. Kendisine buradanda cok tesekkur ediyorum.
Hadimkoy giselerden girsim korfeze yaklastigimda pllis cevirdi. Gebzeden buraya gelene kadar en az yuz ihbar aldik dedi. Korfez giselerinden sapanca giselerine kadar e5 ten devam ettim Milletin isi kalmamis beni ihbar etmisler.
Ilk yamayida sapancada temde yaptim.
Tura 18 yama bir yedek ic lastikle ciktim. Hepsi turu bitirmeden bitti. Dazkiriya geldigimde yamadan eser kalmadi.
Kutahyada beni hasan huseyin Cengiz arkadasim karsiladi bana meyva ve yemek ismarladi. Onada cok tesekkur ediyorum.
Dinar rampasindan cikarken tamda yuklendigim sirada kendimi yerde buldum.
Arka aktarici kulagi kopmus. Ne yapayim diye dusunurken 5 km ilerdeki koyde oturan murat aydin abi ve oglu traktorle beni evlerine goturdu. Once bisikletin zincirini soktuk kisalttik ve aktaricisiz taktik. Sonra kestiklari kurbandan ikram ettiler Allah kabul etsin.
Tek vitesle zorlansamda 95-100 km daha surdum. Baya bi zevkli tur oldu keyfimi bozacak onca seye ragmen sonunda denizliye ulastim... yazacak cok sey var bilgisayar basina gecmek lazim