Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

@birolcakir oooo çok iyimiş o zaman bende denizlide yaşıyorum.

Scudo
Hay maşallah buradaki km bakınca benim ki gözümde sinek kadar kaldı :) valla en fazla 13 km gittim.

@birolcakir hocam arkanızdayım hep destek tam destek!
severek takip ediyoruz :)

yenikent - sincan - yenikent 20 km :D

Isparta-Burdur-Antalya 160 km. Tıplam pedal çevirme süresi 7 saat 46 dk. Arka bagajda çadır tulum vs. Vardı. Ama çevrede ki turistik yerlerde durduğum için toplam 16 saat sürdü.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Mtb ile sifirdan 1500e cikip 200m ye inip tekrar 1000m rakima ciktim toplam 187 km.bafradan kizlan yaylasi uzerinden corum kargiya. Sabah 6da basladi aksam 8de bitti.

• Beğen
Bitlis - Ahlat - Bitlis yaptım. Strava 118km gösteriyordu :)

• Beğen
@Bahri Kaplan
Denizliye geldigimde yagmur sele donustu kendimi benzinciye zor attim.
Bahri arkadasimla haberlestik denizli girisinden beni aldi istedigim yere kadar birakti. Kendisine buradanda cok tesekkur ediyorum.
Hadimkoy giselerden girsim korfeze yaklastigimda pllis cevirdi. Gebzeden buraya gelene kadar en az yuz ihbar aldik dedi. Korfez giselerinden sapanca giselerine kadar e5 ten devam ettim Milletin isi kalmamis beni ihbar etmisler.
Ilk yamayida sapancada temde yaptim.
Tura 18 yama bir yedek ic lastikle ciktim. Hepsi turu bitirmeden bitti. Dazkiriya geldigimde yamadan eser kalmadi.
Kutahyada beni hasan huseyin Cengiz arkadasim karsiladi bana meyva ve yemek ismarladi. Onada cok tesekkur ediyorum.
Dinar rampasindan cikarken tamda yuklendigim sirada kendimi yerde buldum.
Arka aktarici kulagi kopmus. Ne yapayim diye dusunurken 5 km ilerdeki koyde oturan murat aydin abi ve oglu traktorle beni evlerine goturdu. Once bisikletin zincirini soktuk kisalttik ve aktaricisiz taktik. Sonra kestiklari kurbandan ikram ettiler Allah kabul etsin.
Tek vitesle zorlansamda 95-100 km daha surdum. Baya bi zevkli tur oldu keyfimi bozacak onca seye ragmen sonunda denizliye ulastim... yazacak cok sey var bilgisayar basina gecmek lazim :)

@birolcakir hayırlı olsun hocam yolculuğunuz tamamlayabildiğinize sevindim:)
sakıncası yoksa,kullandığınız farı söyleyebilirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: zsinankarabulut
en son 80km / 30dk mola ve atıştırma /+30 km tırmanış (bu aralar 35 km + dinlenme + 35 km yapıyordum sorunsuz, ama dünkü 110 km den sonra dizde fibula başında belirgin bi ağrı var, yokuşlarda oldu galiba)
en fazla 150 + 2 saat mola yemek +125 km turda (5 saat git 2 saat yay, 5 saat git ve dinlenme şeklinde yapıyordum)

@birolcakir
655 km yi 24 saat içindemi katedeceksiniz ?

@birolcakir
ne diye ihbar etmişler otoyolda olduğunuz için mi ?

@Tasogare
Gebzeden korfez cikisina kadar emniyet seridi yok. Belki ondandir bilemiyorum artik.

Kisa ege turu,
Denizli Mugla Aydin
256 km.
Not: Denizli tavas uzerinden muglaya yol bisikletiyle kesinlikle gitmeyin. Yollar yol bisikletine hic uygun degil. %95 soguk asfalt mucurlar dis lastikleri resmen parcaladi.

80 km . Ankara - Polatlı arası .. 3 saat 48 dk.

Dosyalar

• 7 bike.jpg
    7 bike.jpg
    73,4 KB · Okunma: 19
  • 9 bike.jpg
    9 bike.jpg
    106 KB · Okunma: 21
  • 10 bike.jpg
    10 bike.jpg
    68 KB · Okunma: 19
  • 11 bike.jpg
    11 bike.jpg
    69,3 KB · Okunma: 21
  • 12 bike.jpg
    12 bike.jpg
    43,1 KB · Okunma: 19
Şimdilik en uzun turum Kırklareli-Nessebar(BG) oldu. Toplam seyahat süresi 12 saat civarı idi. Yola bir ustayla çıkmıştım. Ben vardığımda zor yürüyordum. Usta, bisikleti ile bir de Sunny Beach' te şehir içi tura çıktı tek başına. Benim dönüşüm otobüsle oldu. Usta, aynı yoldan bisikleti ile geri döndü. Kırklareli' ne yarım saat arayla varmıştık.Nesebar.png

Geri