ayda 300 ila 1000 km arası değişiyor
bi kaç kere günde 150 civarı yaptım ama erken çıkılırsa 200 rahat geçilir günde
tabi biz amatör gezginleriz profosyonel yol bisikketim olsa 300 yaparım gibi geliyor
@iksis benimki hastalık oldu aslında bununda çok sağlıklı bişey olduğunu zannetmiyorum bazen diyorum çıkmayayım beş altı gün dinleneyim duramıyorum bi türlü üç günden fazla allah sonumuzu hayrede
kar yüzünden çıkamadım beş gündür patlamak üzereyim
yanına arkadaş bulmakta zor düz yolu sevmiyorum illaki inişli çıkışlı olacak bol rampalı olacak uzun mesafeli olacak herkeste gitmek istemiyor böyle yolları
Benimki 120 km idi, Elazığ'dan Malatya'ya. Antrenman döneminde aylık 1200 km yapıyorum en az. Evden çıkınca eve dönene kadar dilimin dışarı çıkması lazım, illa o enerjimi dökmem lazım. Yoksa gerçekten zor uyuyorum. Zaten kısa sürüşleri sevmiyorum, yola çıkınca en azından bi ilçe tabelası görmem lazım
@FERDİ İKİZ hadi sen 20 yaşındasın dostum enerjiyi atacak yer arıyosun da @barış barış dostum sana ne oluyor valla kıskandım ne diyim harikasınız. Keşke bende siz kadar yol yapabilsem ama 60 km bile bana çok geliyor. hele bi yaz gelsin ev iş 39 km git gel deneyeceğim bi kaç gün
@iksis
bende sahil boyu gezmek için başlamıştım bisiklete bikaç sene önce 15-20 km gittimi diyodum ne gittim be
şimdi İstanbul şile arasındaki Orman yollarını ezberledim karış karış nerdeyse