Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Scudo
@barış barış

barış dostum
ben değil burada önemli olan ,
kişi yani herhangi bir kişi kendisini dev aynada görür ise ,bir gün ayna aynen kırılır,
gerçek şu ki 1976 'dan beri sele üstündeyim 8 'inci bisikleti eskiteceğim,bir şeyi kafaya koyar isem o şeyi yaparım ,
yoldan dönmem ,benim bisiklet sevgim asla maymun iştahlılığa dayanmadı yaşamım bunun üstüne kuruldu ,artı, mesleğim müzisyenlik ,her ikiside bana artı ile dönmüştür,kişi mesleğini sevecek artı hobisinide ,benim hobim aynen amatörce bi adet bisiklet sporculuğu
iddam yok,uzun mesafelere gelince aynen kriz tutar beni ,200 km gitmeyince ve bunu bir günde yapmayınca bisiklete binmediğimi anlıyorum,
vücut istiyor ,şu an bile, ama hava koşulları engelliyor,
acelemiz yok tabi, kısalar ile (kar yağmadan istanbula) ,idare ettim, hafta içi,
şimdi, şu kar bi kalksın ,varya dövecem kısa km 'leri,,:harika:

sen istesende duramazsın artık kudret hocam
bizede bulaştırdın bu hastalığı

tedavisi varmı acaba

@barış barış

bu güzel virüsün asla tedavisi yok ,evli olanlar eşlerini mahrum etmediği müddetçe sorun yok ,bekar olduğum için benim sorunum yok ,çocuk yok, bağımsız olmaktayım ,ablada aynen bana şöyle der ,en iyisini sen yaptın,
,iyimi yaptık kötümü ,kendime sorarım, bir ben derki ayvayı yedin sen der :koptum::koptum::koptum::koptum:
yalnız ölecen bi koltukta der, diğer bende derki ,yok en iyisini yaptın der ,
ben her iki benide içimde uzlaştırırım kavga biter..

:komik::koptum::koptum::koptum::koptum:

2600m çıkış, 2600m iniş olmak üzere 80km ve hafif iniş çıkışlı 110km (genelde hep aynı turları yaptım)
inş havalar toparlayınca 140 hedefim var izmit-bursa arası

• Beğen
Tepkiler: mirzaberk
30'lu yaşların başındayım. Bisiklete binmeyeli nereden baksanız 20 sene olmuş. Havaların soğuması her ne kadar beni etkilemez deseniz de etkiliyor. Yaklaşık 6 aydır 5-10 km kısa gezintiler ile başladığım sürüşlerde en uzun Manisa Turgutlu arası köyleri de ziyaret ederek 100 km'yi kat ettim bir seferde. İşin güzel yanı sürdükçe daha da istiyor insan. Havaların az da olsa iyileşmesi ile daha uzun ve sağlıklı bir tur için sabırsızlanıyor açıkcası.

Hem ne demişler; Uzaklık dediğin asıl içinde büyür insanın, gerisi sadece yoldur..

Herkese keyifli pedallamalar..

186 km Gömeç(Karaağaç)-Bergama

Selçuk - Meryem ana - Kuşadası, İzmir - Spil dağı, İzmir - Kavaklıdere ( aklıma gelenler ) gibi ufak gezintiler [emoji6]

Cemal Ç.

Kartal Anadolukavağı 115 km

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
İlk gün Büyükçekmece-Keşan (160 KM) İkinci gün (Keşan-Çanakkale Şehitler Abidesi) (130 KM)

1995 yılında beş vites, çift kadrolu bir Bisan ile Kozan-Kadirli-Osmaniye = 80 km, ertesi gün 30km Düziçi yapmıştım. Ondan tam 22 yıl sonra yani geçen pazar 130 km yaptım :)

@avare_gezgin nereden nereye ve kaç saatte gittiniz. Çok yoruldunuz mu, bende yakın zamanda 190 km gideceğim.

@mertaltay Güzergah şu linkte (link)
Elbette yoruldum ama yolculuklarımın kesinlikle en eğlenceli olanı idi, kısa olup bundan çok daha yorucu olanları oldu. 190 km iddialı bir yol. Tabi ki eğim ve kondisyon durumu çok önemli. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: mertaltay
Katlanır bisikletle 28 kilometre gittim. Kondüsyonumu arttırabilirsem, katlanır bisiklet ile uzun tura çıkmayı düşünüyorum.

Antalya/ bucak yolu bademağacı köyü
50 km gidiş

• Beğen
Tepkiler: R.akyuz
20 Km öldüm yorgunluktan tırtıklı dağ lastiği, iğrenç bir sele, inik teker,seneler sonra bisiklet, derken heralde 200 sayılır benim için ramazandan sonra aynı güzergahı daha iyi şartlarda gidip gelirim inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: avare_gezgin
ankara - polatlı ortalama 180-190 km ve mtb di 2005 yılı olması gerek..çok eğlenceli keyifliydi. .

100 km üzeri Didim Söke arası gidip gelmiştim.didimde avm yok kuzene hediye almak için birde uzun tur yapmak istedim tabi.saat tutmamıştım.yol arkadaşı olsa turlara çıksam yüzlerce km keyifle sürerim bisikletimi diye düşünüyorum ama bir türlü uzun turlara çıkma fırsatı bulamadım.

Geri