Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

pazar günü favorilerimden Izmit - Hendek arası gidiş dönüş takribi 130km civarı yol bisikleti ile kondisyona baglı olarak 4-5 saat arası sürüyor. sabah 06:30-7:00 gibi çıkıyorum genellikle saat 12:00 civarı geri dönmuş oluyorum.

Scudo
Sedona 410 ile 95 km yaptım ama o gün gaza gelmiştim ve kondisyonum iyiydi.

Merida Speeder T5 ile 84 Km. Sıcak bir gündü.

Tuzla-Moda-Tuzla.Kadıköy'de Tur ile Toplam:82km. 4saat 7 dakika sürüş sürem var.
Katlanır Arkadaşımla Şimdilik rekor bu.

Her antrenmanda takimimla birlikte 60-70 yapıyoruz. İstediğimiz surecd bunu arttırırız.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Valla bu yorumları ibretle okuyorum. Özellikle 100kmnin üzerindeki seferleri. Araçla bile zaman alan, kimi zaman yoran bu yolları bisikletle nasıl alıyorsunuz varya...Acaba yol bisikletinin etkisiyle mi oluyor, sürekli bisiklet kullanmanın etkisiyle mi oluyor yoksa ikisi birden ve üzerine düz asfalt yol eklenmesiyle oluyor nedir bu işin sırrı?:D

@Raptor8 Bence en basta "yaparim" demekle oluyor ;)

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@Raptor8 Acizane ben önce ş.içi kısa turlarla başladım,daha sonra araziye dağa taşa çıkmaya başladım,ilk etapta çoğu yerde bedford kamyon gibi tıkanıp inip yürüdüğüm dik yokuşları çok şükür sigarayı bırakmam ve tabiki kondüsyonumun yükselmesiyle çıkmaya başladım,ama nasip olursa şu anki rekorum olan 135 km yi geliştirip duayenler gibi çok daha uzun turlara çıkabilmeyi ümit ediyorum ... ;)

CmlCLK
Ben yaparım diyorum, onda sıkıntı yok. Sadece kendime güvenmiyorum. :D

historiyst
Valla hocam, ende 45kmden sonra, tabiri caizse, kıçı başı ayrı oynuyor denirya, o moda giriyorum.:koptum: Valla önümde arabaymış,adammış artık umrumda olmuyor. Bir an önce kendimi eve atma moduna geçiyorum.:)
Bisiklet,amortisörsüz, 1.50luk tekerli. Merak ediyorum acaba yol bisikleti olsa iki katı mesafelere daha kolay çıkabilir miyiz falan..Millet okadar parayı verdiğine göre vardır bir hikmeti.:)

@Raptor8 Tabiki çok farkeder,bende hem mtb hem şehir/tur bisikleti var;sizinki katlanır herhalde ?

@historiyst
Yok hocam, katlanır değil. Benim bisikletin kadrosu eski.Diğer tüm parçaları uygun olarak yeniledim.Düz gidonlu,yol bisikleti gibi.Dediğim gibi kalite,ağırlık ve gidon yapısı olarak yol bisikletinden farklıdır.Onun dışında görünüşte aynı kadrolu.
Hatta tekeri acaba 1.5 un altında alsaymıydım diye düşünürüm

Geri