Ömer KARAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.646
- İsim
- Ömer KARAN
- Bisiklet
- Bisan
Murat abi gerçekten ama gerçekten doğru ''yol'' u bulmuş yola gelmişsin. Ama gerçekten tam anlamıyla doğru '' yol '' u bulmuşsun. Çünkü kardornun geometrisi ve aerodinamisi çok iyi. Arka bacaklar alüminyum ve alt bacaklar kıvrık olduğu için büyük ihtimalle konforlu olacaktır ama Gerek alt borunun aerodinamikliği gerek arka üst bacakların dikliği performansı yükseltecektir. Zaten kadronun alın borusu 3 4 cm daha kısa olup aynı oranda üst boruda bi 2 cm kadar kısa olsa zapdetmesi güç olan çok hırçın bir kadro olacakmış kendisi. Maşanın karbon örgüsü çok güzel görünüyor. Kıvrık maşa olması önden gelen sarsıntıları emerek azaltacak ve konforu arttıracaktır. Geometrisi olsun görüntüsü olsun aerodinamikliği olsun gerçekten çok hoş bir kadro almışsınız. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. Yalnız dikkat etmek gereken bir husus var abi. Bende bb30 orta göbekli kadro kullanıyordum 2 gün önceye kadar. Orta göbek alırken bb nin çapı önemli resimlerden anlayabildiğim kadarıyla benimkiyle aynı 92 mm yatak almak gerekiyor gibi görünüyor. Ben ilk 86 mm göbek almıştım uymamıştı. Eğer benim dediğim gibi ise 92 mm token bb30ar modeli orta göbek in performansı çok iyiydi. Kullanılabilitesi var. Seramik rulmanlı akışkanlığı çok iyi bir göbek. Bunun dışında denilecek bir şey de yok heralde. Ultegra setide tamamlarsanız on numara beş yıldız olarak çıkacaktır yola. Tamamlandığı günü merakla bekliyorum Kolay gelsin. İşiniz gücünüz rast gitsin.