Bisiklet sürerken rotam %90 aynıdır. Bu rotayı genelde bisikletle çok ilgili olan kişiler kullanır, bu yüzden selamım havada kalmaz.
Selamımı şimdiye kadar kadınlar ve - tahmini- 15 yaşından küçük - çocuklar almadı. Çocuklar "ne yapıyor bu değişik" bakışı atarken; kadınların yaklaşık 1/3' i "ay şey etseydin bari" bakışı atıp kalan 2/3' si görmemezlikten geldi.
(bu paragraftaki kişiler erkek) Kask, eldiven ve gözlük, bisiklet çantası ekipmanlarından en az birini kullananların %90'a yakını selamımı alır ; ekipmansız gençlerin %95' i yüzüme dahi bakmazken, ekipmansız - tahmini- 30 yaş üstü kişilerden %75'i selamımı gülümseyerek aldı.
Çocuklar bu kültürü öğrensin diye selam vermeye devam ediyorum fakat sürekli aynı bakışı attıklarından vazgeçmeyi düşünmekteyim. Kadınlara selam vermesem cinsiyet ayrımı yapıyor gibi hissedecek, versem bakışlarıyla sapık demelerini çekmek zorunda kalacağım, kararsızım. Ekipmansız ve altındaki bisikletle hiç alakası olmayan(vücuduna göre çok küçük bisiklet kullanan) kişilere başta selam veriyordum, artık bıraktım. Beni gördüğü anda 10 metreden gülen bazı çocuklar oluyor, onlara yaklaşınca bisikletli olup olmamalarına bakmaksızın yavaşlıyor ve el sallayıp gülüyorum
Not: dağ bisikleti kullanıcısıyım, çoğu zaman bisikletimle uyumlu renkte günlük tişört ve basketbol şortu ile bisikletimin renklerine uyumlu kask kullanıyorum