Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Birbirimize ve yayalara karşı davranışlarımız

Scudo
Kesinlikle size katılıyorum. Beylikdüzü ve çevresinde neredeyse her gün 30 km lik sürüşler yapıyorum. Selam verdiğim kimse selamımı almıyor. Silivriye gittim geçen hafta arkadaşımla 4 lastiğimiz de patladı. Yedek iç lastiklerimizi taktık. Yama yapmak için geriye kalan lastikleri şişirecektik lakin pompa hava kaçırdığından yapamadık yürüdük 11 km kadar yanlış hatırlamıyorsam 7 bisikletli geçti yanımızdan biz yürürken ne selam verdiler ne yardım lazım mı dediler.

Çok haklısın lastik patlağı malesef sürekli başımıza geliyor ve çok can sıkıcı bir durum en azından yardım lazım mı diye soran birisi olması bile moral veriyor.

Genelde gördüğüm an selamsız geçmem ancak genelde bisikletçilerden daha çok kaldırımdaki yayalardan selam ve yardım alıyorum desem yeridir. şayet bisiklet süren insanların birçoğu yanından geçmeme rağmen kafasını çevirip bakmıyor bile :)

Belki yeni bir hareket başlatırız bu konu sayesinde, örgütlenin selamlaşıyoruz :D :D

Genellikle Ulus, Ortaköy, Bebek, Beşiktaş, Kabataş, Şişli, Taksim civarlarında sürüyorum. Selam verenlere selam veriyorum ben genelde, geçen bir arkadaş selam verdi son dakikada gördüm eğer kendisi buradaysa kusura bakmasın. :)

Bir kaç aydır ben de bu güzergahtayım hocam, denk geliriz belki bir gün

Adana'da yaşıyorum burda da profesyonel triplerine giren "bisikletçi" dostlar selam nedir bilmiyor.
Tayt, dar forma ve bisiklet ayakkabısı giyen herkesin profesyonellere özeniyor sanılması, bu giysilerin tamamen işlevsellik için giyildiğinin anlaşılamaması da var, bence pro tribine girenden çok bu durum daha fazla olabilir.

insanlar iyice yozlaşmış. Ne selamı adam ölse durup bakmıyor kimse, aman coronadır. Bulaşıcı bir hastalık vardır. Başımıza iş alırız neme lazım. Bir de elit kesim var tabi onlar zati ultra profesyonel sanıyor kendini herseyin en iyisi olunca 🤣🤣 Yukarda arkadaşın belirttiği başlıkta carbon binen herkes değil tabi ama bazıları gerçekten insanlara tepeden bakıyor. Birde selam veren olursa veririm diyen arkadaş işte birde olayın bu boyutu var. Karşı tarafta senin gibi düşünüyor ise yine kimse birbirine selam vermeden geçiyor😂

Bisikletim karbon olduğundan dolayı ne yazık ki selam veremiyorum kimseye.

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Aman abi ne yaptın :koptum: :koptum:

Marka bisiklete geçince azda olsa yüzünüze bakıyorlar :) ben nerden geldiğimi unutmadigimdan selam verene selem veririm, kafa sallamak bile yeterli illa diyalog şart değil. Ama kesinlikle marka sınıf ayrımcılığı var yok diyen yalancıdır.

Ayrımcılık her yerde var malesef, bana sorarsan bisikletin iyisi kötüsü olmaz, sen bisikletinle mutluysan, gezmekten gittiğin görüğün yerlerden keyif alıyorsan en güzel bisiklet odur :)

Valla ben çok sağıma soluma bakmıyorum yanlış anlamayın, denk gelirsek durdurun gri carraro g2 genelde mavi turuncu forma olur üstümde :)

Tamamdır hocam düz siyah kadro mtb kullanıyorum ben de. Carraro ama üzerinde sticker yok :D

@yavuzkosar gomdun herkesi , kardesim :)
Gerçekler acıdır, spor kardeşliktir zirvalarina inanmıyorum, herkes bir rekabet ve üstünlük içinde, birimiz bir noktada iyi bir yere gelsek yada biseyler yapsak kimse taktir etmiyor aksine aşağı çekmek eksi yönünü bulmak için çaba sarf ediyor, hayat herkese eşit değil ama biz eşit ve adil yaklaşmakta özgürüz, çok umrumda değil normalde selam almış almamış ama şu saygısız sıkıcı metropol hayatinda biz bisiklet kullananlar birbirimize elimizden geldiğince destek olmalıyız. İnsanlar zamanın nasıl geçtiğini farketmiyor, neredeyse 30 uma ayak basmak üzereyim ama bisiklete binince halen o çocuk ruhum ve özgürlüğüm içimde canlı ve elimden geldiğince çevremi bu alana yönlendiriyorum, kardeşlerim ve bir kaç kişi cesaret edip işe benim gibi bisiklet ile gidip gelmeye başladı ve artisinida gördüler :) Umarım daha güzel günler gelir ama ben gerçekten bu günlerin uzakta olduğuna inanıyorum. Sevgi ile kalın dostlar...

Ben Samsun'da yaşıyorum . Burada kimse selam vermiyor. Bir kaç aydır burada yaşıyorum. Hem koşuyorum .Normal bir bisikletçi olarak bir kaç arkadaş dışında selam veren, yardımcı olma düşüncesinde pek bir kimse yok. Genelde ego seviyesi yüksek çok yüksek buradakilerin. Çok üzücü bir durum bu ama böyle .

Bende B'Twin var, memnunum.😅
Askerde uzmanların çoğu bize tepeden bakarken tugaya eğitime bordo bereliler gelmişti.
Subaylar bizimle selamlaşıyor, hal-hatır soruyor. Birinde yemekhanede yemek sırasındayım, arkadaşlarla konuşuyoruz. Birisi söze bir girdi, "Kolay gelsin kardeşim" diyip elimi sıktı. Bende etkiye tepki olarak onun elini sıktım. 15, 20 kişiyle selamlaşıp, gitti.
Sonradan uyandım. ADAM Bordo Bereli Albay.
Diyeceğim, yani çokta şapmayın.😅 Dile mi yapışır, selam verip geçin. Dedim ya, insanlık meselesi.🙂

Benim bisikletimin sadece maşası carbon bu yüzden selam verenlere elimi yarım kaldırıyorum full carbon olsa hiç şansları yok elimi bile kaldırmam 😝

Bende B'Twin var, memnunum.😅
Askerde uzmanların çoğu bize tepeden bakarken tugaya eğitime bordo bereliler gelmişti.
Subaylar bizimle selamlaşıyor, hal-hatır soruyor. Birinde yemekhanede yemek sırasındayım, arkadaşlarla konuşuyoruz. Birisi söze bir girdi, "Kolay gelsin kardeşim" diyip elimi sıktı. Bende etkiye tepki olarak onun elini sıktım. 15, 20 kişiyle selamlaşıp, gitti.
Sonradan uyandım. ADAM Bordo Bereli Albay.
Diyeceğim, yani çokta şapmayın.😅 Dile mi yapışır, selam verip geçin. Dedim ya, insanlık meselesi.🙂

Gerçekten iyi yerlere gelmiş insanlarda ego sıfır oluyor, harika bir olay.

Dün İzmir'e doğru sürerken bölünmüş yolun karşısından katlanan bisikletli bir ağabey ördekli kornasıyla bana selam verdi. Son anda gördüm, el salladık birbirimize. :)

Ördekli korna güzelmiş, sağolsun o güzel abi :D

Benim bisikletimin sadece maşası carbon bu yüzden selam verenlere elimi yarım kaldırıyorum full carbon olsa hiç şansları yok elimi bile kaldırmam 😝

:koptum::koptum::koptum:

Dün karşı şeritten geçen bir bisikletli bana zil çaldı ben de elle selam verdim. Böyle küçük şeyler etkileşimler lazım hepimize.

Özellikle de bisiklet süren çocuklara zil çalarsanız onlar da size çalıyor :) Zaten çocukların dinlenmediği bir kültür hakim ülkemize, yetişkin biri tarafından dikkate alınmak çocuklar için değerli diye düşünüyorum.

Konyada biniyorum, bisikleti gunluk kullanan cok insan var onlarin disinda kaskli donanimli kimi gorduysem selamlastik mutlaka, ya ufak kafa sallama veya el sallama. Cok hosuma giden bir sey hatta bu. Gecen sene bir orbeali selamimi almamisti ama acaba karbonmuydu ki? 🙄

Dün kasksız, ayakkabısız altımda kotla turladım. Daha önce bir kaç kez uzaktan elle selamlaştığım abiye, bu sefer yakın (3m) denk geldiğim için "selamlar" dedim, muhabbetle bakarak...Adam dosdoğru devam etti, oysa ben "nasılsa garanti" diyerek bakmıştım olaya, abi bana ters köşe yaptı. Yediğim golün şaşkınlığıyla "sizede" diye seslendim ardından ama adam gayet mağrur, hiç oralı olmadı..
Bir dahaki sefere önünü keseceğim, görür o..😁🤣..
İşin şakası tabi, abi muhtemelen tanımadı ve kasksıza bisikletçi gözüyle bakmıyor, e haklı o zaman...🙂

Geri