Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Birini ısrarla sollamaya çalışan bisikletlinin amacı

@Enver T.

Aynen durum bundan ibaret :harika:

Scudo
Rekabet güzeldir, geçme ve geçilme değil de sürekli bi çekişme durumu olursa tadından yenmeyebilir.

ya şimdi siz, biz mtb'lileri eziyor musunuz ne? :D

Arkadan benim geldiğimi gören bir mtbli nedense geçilmemek için kadansı coşturuyor, olmaz kardeşim, o aynakolla olmaz :) Ben de bir kere yol bisikletine kafa tutayım dedim, boyumun ölçüsünü aldım :)

Ben çocuklarla yarışıyorum ve bu benim çok hoşuma gidiyor. :) - Abi yarışalım mı ? - repliğini duymak beni mutlu ediyor. Hadi diyorum tabi ki hepsi kaslı kaslı süper sporcular geçiyorlar beni.:cool::rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Arkada olan her bisikletlinin aynı şeyi düşündüğünü düşünüyorum.

Herkesin anlatacak bir kahramanlık hikayesi olmalı, bırakın onlarında olsun...:)

başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş yok geçilmez falan yapma ya :) rekabet güzeldir elbette ama eşit koşullarda ise güzel çekişmeli rekabet isteyen yarışlara buyursun kardeşim :)

Bazen böyle kask filan takmış kişilerle kırmızıda karşılaşıp anlaşmalı girdiğimiz oluyor yarışa :D İnsan ayrı bir zorluyor kendini bence çok güzel, diğer kırmızı ışıkta karşılıklı gülmeler filan paha biçilemez :D

Benide genelde dayı ve amcalar geçmeye çalışıyor.
Not:erkeğim.:)))

bu durum herkesin başına geliyordur. genelde bizleri görünce coşan tipler yarışmanın ne kadar tehlikeli olabileceğinin farkında değil. bu sebeple onlarla yarışmaya çekiniyorum. genelde öyle tipleri farkedince hızlanmıyorum veya yavaşlamıyorum. geçebiliyorsa geçiyor sonra beni arkasından takip ediyor, uzun mesafede zaten dayanabilmesi mümkün değil. hem beni geçtiği için mutlu oluyor, hem daha dikkatli kullanıyor, hem de yorulup beni de rahat bırakıyor. bu sayede bisiklet sürmenin anlık hız olmadığını anlamasını istiyorum. Galiba da anlıyorlar çünkü her seferinde (en son ben normal tempoyla yorulmadan onu geçerken) çocuklar kan ter içinde, nefes nefese kalmışken bana bakıp gülümsüyorlar, selamlaşıp ayrılıyoruz.

Allah korusun bu demir yığını bisikletleri yanlışlıkla geçersem 30 saniye içinde yanımdan rüzgar gibi geçiyorlar (o ağırlıkla nasıl bir rüzgar esecekse) geçtikten sonra da hafiften yan gözle arkaya bakmalar :) Geçmeleri sorun değil de bazen tehlike sınırına yaklaşırcasına geçiyorlar o vakit ciddi sinirleniyorum. Hani altımdaki bisikletin tasarımı ve donanımı zaten bu demir yığınlarını geçmeye programlanmış neyin peşindesiniz? Daha öncesinde de yazıldığı gibi adam altındaki 300 tl'lik bisikletle iyi bisikleti gördü mü kanı kaynıyor. Hayatın her alanında olduğu gibi bu tutkuda da amacının dışında iş yapanlar var. En güzeli "yav hee hee" deyip tempoyu bozmamakta.

Aman aman MTBliler bizi geçiceklermiymiş hızlılarmıymış ortalamaları 30-35miymiş aman aman oyyyy oyyyy :D
Seni dag yoluna davet ediyorum abi djjdjdjdjd

önümde yavaş yavaş giden bir mtb varken ortalama hızımı neden düşüreyim ki, tempoyu bozmadan geçerim

Geçen haftalar da bir arkadaşı hızlıca geçdim yol bisikleti vardı, işim vardı acele ediyorum artık nasıl hırs yapdıysa 😊 yokuşda yetişti bana, geçdi beni sırtındada çanta içinde minik bir köpek burdaysa selam olsun.

Geri