Scudo Sports

Bisan Calves sizce nasıl bir bisiklet?

Scudo
Bisan diye önyargıyla yaklaştım önce ama bakınca güzel geldi özellikleri.
NG650 alınacağına bunun gibi bir şeyler alınmalı, genele daha çok hitap ediyor aslında. Bu tarz fitness bisikletlerinin en ucuzu bildiğim kadarıyla btwin triban 3 idi, 900TL ile. Bu model güzel 500 lira ile gayet makul bence.
Aluminyumu bulunca her yere yardırmamışlar bazı modeller gibi, maşayı çelik tutmuşlar. Güzel bir ayrıntı, konfora olumlu etki edecektir.

güzel tatlı bir bisiklet... bu fiyata bu bisiklet çok güzel

bisan bisandır... babam bisana hayran mesela. tabi diğer markaları pek bilmiyor hatta hiç :D

@cumali55 :D:D
teşekkürler

@Mustafa Kocabaş
yorum için çok teşekkür ederim
araştırmaya devam ediyim yinede
daha iyisini bulamassam bunu almayı düşünüyorum bütcem max : 500TL

Benim çok beğendiğim bi bisiklet aslında bu :) okula gidip gelmek için 2.bikletimin bu olmasını düşünüyorum bende :)

ya kafam iyice karıştı 5 tane beğendiğim bisiklet oldu seçemiyorum :D ucuz olanlar kask eldiven almaya paramın artıcağı için tatlı geliyor :D

valla ne güzel bir bisikletmiş bu fıstık gibi görünüyor. valla alasım geldi şu an!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@okanzen valla bende aynı durumdayım napcam bilmiyorum şehir bisikleti düşünüyorum 4 5 bisiklet seçtim kafamda hepsi ama karar veremiyorum hepsi birbirinden güzel :D

• Beğen
@Tolga33asd
pm at karar verelim :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga33asd
bence fiyatına göre uygun alınır.

bisan efsanedir düşünme al dostum

Kardeş bu bisiklet şehir ve asfalt kullanımı için
Ön maşa amortisör lü olmadığı için soğuk asfalt ve uzun yolda biraz sarsar, ama alışınca uzun km ler yapabilir sin lastikleri ince, ama yol bisiklet lerinden kalın 700*28 (lastik basınçlarını yüksek tut)
Jant ları da çift kat alüminyum
Mtb den çok daha hızlı ve hafif ama alışana kadar biraz daha titreşimli olacak

bisiklet güzel yalnız bisanın kendi sitesinde kadro çelik olarak geçiyor yukarıda al yazmışlar bu ağırlıktan fazla olabilir bu bisiklet ayrıca bagaj bağlama delikleri olmaması da bir eksi
(link)
edit: pardon yanlış bisiklete bakmışım doğru al.
(link)
alınır bu bisiklet renkleri de harika

fiyatına göre güzel, bütçe biraz daha artabilir derseniz mosso legarda 1521 msm veya mdm modellerinde indirim yapabiliyorlar, bütçe bu kadar dersen tam senlik.

Deneme imkanım oldu güzel bisiklet ve oldukça hafif.Fakat frenler çöp can sağlığın için alır almaz en azından pabuçları değiştirmelisin.

• Beğen
bu bisiklete baktım ayrıca mosso legarda 1521 mdm ye baktım. bisanda stok sorunu var sanırım manisa merkez de bulamadım bisanı aramadım izmir kemlapaşa da fabrikası bir kaç esnaf abimiz de üretimi olmadığını söylediler o yüzden soğudum. yoksa çok hoş görünüyor.
sonuç olarak carraro sportive 224 aldım ikinci el.. zor bir karar umarım gönlüne göre bulursun

Konuyu hortlatıyorum da, bu bisikleti kullanan ve yorum yapacak arkadaş var mıdır? Sporcu Pazarı'nın sitesi dışında bir bilgiye ulaşamadım.

Şu anda stokta var, 919 TL
(link)

Ben de araştırıyorum da :)

• Beğen
Geri