@trainspotting35
Orasını bilmiyorum abi daha yeni piyasaya girecek hatalar olacaktır ben bisanin taviz verceğini sanmam hatasız ürün cikaracaktir piyasaya
@mehmetsunu
Güzel bir kinaye olmuş.
İlk bisikletim Bisan Toros amortisörsüz 18 vistesliydi. Şu anda Bisan bisikletin kurucusunun yanında 14 senedir çalışıyorum. Ne mutlu bana. Bisan'ın yeri ayrıdır bende.
İlk bisikletim bisan bmx idi. lastikleri elcikleri ve selesi sarı olup kadrosu kırmızı idi. Elciklerinde ve pedalında kaymayı engelleyici koruma bandajı vardı. Muhteşem bir bmx'ti. Hatta en iyi bmx bisanındı. Okuldaki arkadaşlarımın bmxleri çok vasattı çirkindi. Benimkinin arka dişlisi onlarınkinden küçük olup haliyle bisiklet daha hızlıydı. Vitesli bisikletlerin Ön amortisörlerin çalışma şekli tasarımı vs Bianchilerden çok daha iyiydi. Çok iyi hatırlıyorum 11t ruble o yıllarda sadece ve ilk defa bisanda görmüştüm... 11t'yi ilk gördüğüm zaman ilgimi çok çekmişti hayran kalmıştım... Üretimde kalitede o yıllardaki çalışanlar mühendislerin başarısını aynı şekilde yenilerlerse iş yaparlar.
İşte yerli üretim hakkında güzel bir haber daha...Bu haber için de teşekkür ederim.Beklentim mümkün olduğunca yerli üretim ve fiyat kalite kriterlerinde piyasada tercih edilecek sonuçlar çıkması.Sıkı pedallar.