Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan geri dönüyor

Scudo
@trainspotting35
Orasını bilmiyorum abi daha yeni piyasaya girecek hatalar olacaktır ben bisanin taviz verceğini sanmam hatasız ürün cikaracaktir piyasaya

inşallah çin işi olmaz Bisan. Corelli fabrikasını görünce yerliye saygım arttı. Salcano ve Carraro gözümden düştü şuan corelliyi izliyordum kendi kadrosunu ürettiği için.

@mehmetsunu
Güzel bir kinaye olmuş.
İlk bisikletim Bisan Toros amortisörsüz 18 vistesliydi. Şu anda Bisan bisikletin kurucusunun yanında 14 senedir çalışıyorum. Ne mutlu bana. Bisan'ın yeri ayrıdır bende.

eksikliği hissediliyordu yerli markalar arasında.umarım güzel tasarımlarla gelirler

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Ahmeturan
Muhtemelen bayi toplantısı ve görsel çekimler olacağından yazmışlardır. Yoksa böyle bir tasarım direkt tepki görür :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmeturan
Bu diksiyon değil ki yazım kuralı :)

Yazım hatası diyeyim. Ayinesi olduğunu ben de biliyorum genele hitap olsun diye aynası yazdım yoksa o atasözleri yaşında sayılırım.

Kimin neyi nasıl yazdığına çok takılmayalım bence. Burası TDK forumu değil sonuçta. Hiç kimse dört dörtlük bilgiye sahip değil zaten.

Ama buna diksiyonu bozuk değil imlasi bozuk diyorlar ;)

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Att 955 çıksın alıcam lan bitane

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İlk bisikletim bisan bmx idi. lastikleri elcikleri ve selesi sarı olup kadrosu kırmızı idi. Elciklerinde ve pedalında kaymayı engelleyici koruma bandajı vardı. Muhteşem bir bmx'ti. Hatta en iyi bmx bisanındı. Okuldaki arkadaşlarımın bmxleri çok vasattı çirkindi. Benimkinin arka dişlisi onlarınkinden küçük olup haliyle bisiklet daha hızlıydı. :) Vitesli bisikletlerin Ön amortisörlerin çalışma şekli tasarımı vs Bianchilerden çok daha iyiydi. Çok iyi hatırlıyorum 11t ruble o yıllarda sadece ve ilk defa bisanda görmüştüm... 11t'yi ilk gördüğüm zaman ilgimi çok çekmişti hayran kalmıştım... Üretimde kalitede o yıllardaki çalışanlar mühendislerin başarısını aynı şekilde yenilerlerse iş yaparlar.

Geri