Çok sevindim katlanır bisanım vardı. Katlanır olmayadabilir ama aynı kadro tipindeydi hatta uzun süredir kendilerini İnstagram sayfalarında darlıyorum. İnşallah çok daha iyi yerlere gelirler salçano kullanmaktan iyidir
Piyasaya geri dönmelerine çok sevindim. Corelli ile beraber çalışıp ne kadar toplama üreten varsa piyasadan silebilirler
Namı diğer dede bisikleti ne giderdi be mecburen yüksek oturtan kadro yapısı , aşırı konfor için çift yaylı sele , hızını aldıktan sonra durmak istemediğin bir bisikleti. Ağırlığına rağmen 30-40 km/h hız yapmak mümkündü.
Evet Bisan bisikletin internet sitesi açıldığını instagram üzerinden görünce buraya yazmak istedim. Site hakkında görüşleriniz nelerdir?
Ben ilk olarak yol bisikleti kategorisine girdim ve fiyat ve ağırlık konusundan muzdarip olduğumuz için ürünlerin fiyatına ve ağırlıklarına baktım fakat bisikletlerin fiyatları yazmıyor ancak ağırlık bilgileri girilmiş. Birde beden tablosu yok ama ilerde koyarlar diye düşünüyorum. Bu arada site arayüzü benim hoşuma gitti. Kadro boyları, beden tablosu ve fiyat konusunda site yeni olduğu için doğal olarak eksiklikler var. Yol bisikletlerinin kadro tasarımı olarak en çok hoşuma giden model RC 9800 oldu. Üretimin yeni yeni başlamasından kaynaklandığını düşündüğüm kadro boylarının 1 veya 2 seçenek sunulmuş gözüküyor şimdilik.
sitedeki bisikletin ayrıntıları böyle.
fotoğraf büyümüyor ama kadro dizaynını beğendim soralı bir bisiklet için güzel.
fiyat yazmıyor umarım daha iyi bir siteye ulaşırlar
şu bisiklet de bir acayip.çelik kadro ve maşa ama 29 inç opsiyonu var.Ön mekanik disk arka v jant çemberleri de v
Bisan sağlamlık konusunda gayet iyidir,şuanki bisikletin kadrosu bisan zaten bende.Çelik ya da demir bilemiyorum ama maşallahı var. Bisan aslında zamanında iyi atılıp yaptı ama sonradan piyasada etknliğini kaybetti sanırım,şu zamana kadar hiç adına bir yerde denk gelmemiştim.
Bisan candır 25 yıllık bisan art 545 sahibiydim tüm parçaları orijinal markalı ve kaliteliydi ve saat gibi çalışıyordu çoğu 100 km+ onlarca tura çıktım üç yıl boyunca 20 km işe gidip geldim bir gün olsun beni üzmedi 100 liraya almıştım 150 liraya sattım tayin ve yer sıkıntısından dolayı ama içim acıdı [ bu da kızımın bisikleti bisan biceps parasına göre çok sağlam rijit hızlı ve hafif bir bisiklet
@specific
Evet aynen öyle bazı zamanlar kızlarımla turlarken onların bisikletini kullanıyordum hafiflik olsun hız olsun ve rijitlik olarak gerçekten çok keyifli kullanımı vardı. Sıfır olarak 2016 yılında 350 liraya almıştım iki tane 2018 de yine 350 liraya sattım ama parasının çok üzerinde keyifli ve sağlam bir bisiklet
@specific
Maşallah. Daha önce 50 kere söylemişimdir. Ama yine söyleyeceğim. Hastayım bu bisiklete. Hele açık yeşili yok mu beni benden alıyor. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
FX 3800 modeli hoşuma gitti açıkçası farklı markalarda da benzer modeller mevcut eğer fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum. Yerli marka her zaman tercihimdir.
(link)
Içimden bi ses Peugeot'ların montajlandığı, İzmir, Gaziemir fabrikasında fason uretim yapılıp üzerine Bisan yazısı konulacak diyor. Sanki. Ya da karbon kadrolar, Peugeot' un tedarik ettiği kaynaktan gelecek.