emir yakup bulut
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.378
- Bisiklet
- Ghost
Şu anda indirimi bırakın millet yolunu gözlüyor. Kapanın elinde kalıyor 😀Bende grand eco almak istiyorum ama pahalı eğer indirim olursa alabilirim yada başka model de olabilir
Carraro 062 daha iyi gibi sadece jantını merak ettim biri 600 küsür lira carraro vision 2000 küsür çok da bi tecrübem yok ama bakalım acelem yok hangisi indirim yapar alırım bir dahaki senede alabilirim yada kışınŞu anda indirimi bırakın millet yolunu gözlüyor. Kapanın elinde kalıyor 😀
Bu ağırlık 21" kadro ve 29" jant için olabilir diye düşünüyorum hocam.@Uhops Muhtemelen fiyatları aynıdır. Ancak baya ağır. 15,54 kg. Üstelik kadro ölçüleri 19" ve 21". Sadece uzun insanlara hitap ediyor.
Aslında donanım para ediyor. Ultegra set bugün 6.5 bin TL. Yerlide olsa yabancıda olsa 6.5k üzeri fiyat olmak zorunda. Türkiye için. Yurt dışında donanımın fiyatı bir tık daha ucuz.Yav bisan dönse ne dönmese ne!
Karbon 105 li modelleri 9-10 bin tl.
Bu fiyata kim yerli marka alır ki? anca bilmeyenler.
Bu fiyata yabancı sitelerden merlin wiggle vs.. wilier gtr, ridley veya canyon karbon alırsın çok net.
bisanolli çok kötü bir isim olmaz mı, italya mıyız bizçok eski bir marka
eskiden gazeteler kuponla verirdi.
"Bisan MountainCat" o zamanlar için efsaneydi hala depomda atıl şekilde durur.
ben biraz başka şeyden bahsetmek istiyorum sanırım bisan'nın açılım olarak
"bisiklet sanayiden" türemiştir şu huyumuzdan ülke olarak ne zaman vaz gecicez anlamış değilim
otosan
roketsan
aselsan
çek yat
yaksan
ser yat
karsan vs vs vs (sen öyle san) diyende olabilir
çoğuda firma adları ürünlerinede aynı ismi veriyor bir türlü marka oluşturamıyoruz
hani ne bileyim "bisanolli" koy ismini çok yüzeysel olarak +1000tl ile başla
maruzatım bitmiştir saygılar.
Hayırlı olsun. Bir süre sonra jant ve kadro değişimiyle yükseltme yapılabilir. Bisikletin üzerindeki tasarımı ya da malzemesi yerli parçaları söyleyebilir misiniz?Geçen dağ bisikleti aldım mtx 7800 .İkinci elde adama hediye gelmiş .Sitesinde 7000 tl fiyatı var.4500 tl aldım .Çok memnunum üzerindeki setler zaten toplamaya kalksan 6000 tl bandında bir fiyat çıkıyor.Bu adamlar kar elde edecekler .Firmayı eleştirirken biraz daha bence sağduyu olalım.Bu firma bizim yerli sermayemiz sonuçta
Bence de Yerli firmaları desteklemek gerekir. Her ne kadar parçaların çoğu ithal olsada bu Bisan’ ın ülkemiz bisiklet sektörüne olan katkısını gölgeleyemez diye düşünüyorum. Sonuçta bir yerden başlamak lazım. Biz kendimizi kötülersek zaten bir ilerleme sağlayamayız. 26.000 m2 tesis kurmuş. Belki de yüzlerce çalışana iş vermiş. Etkinlikler yaparak bisikleti sevdiren, İç piyasanın ihtiyacını uygun fiyatlar ile karşılamaya çalışan bir firma. Yüzde yüz kendi üretimiz olan malzemenin kullanıldığı sektör çok azdır diye düşünüyorum. Benim fikrim Bisan ın bize, bizim de Bisan a ihtiyacımız olduğudur.