Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
Valla dun yazacaktim ama moral bozmayalim dedim. Benim bisikletci ile konustuk dun, bisanla gorustum hocam gt pazartesi uretime basliyacakmis dedi. Ben de abi yanlis olmasin adamlar pazartesi veya sali teslim edilecek dediler. Yok hocam bana soylenen bu dedi. Ya Ali hocam bize beyaz yalanlar soyluyor, ya benim bisikletci bu isi dogru takip etmiyor salliyor ya da biz cidden bahtsiziz arkadaslar. Dun orbea basligina baktim onlar da magdur 😬 bu bahtsizligi arindirmak icin toplu hamam organizasyonu mu yapsak, Ali beyin insta’sini yara mi etsek valla artik tukendim ben. Carsambaya kadar sakin kal olum dedim kendime, carsamba artik bayiye gidip abi olmuyorsa ayrilalim sorun sende degil bende demeyi dusunuyorum. Carsambaya sabrim yetecek mi onu da bilmiyorum. Biz bu sanssizlikla carraroyu da dize getiririz de neyse :(

Anlaştığım bayiden gittim 052 aldım çok şükür, bisanı beklersem sezon biter düşüncesine kapıldım. Bayilere hiçbir zaman bir şey diyemeyiz, adamlara gelmedikten sonra ne yapabilirler ki :) sabırsızlığım ilk defa işime yaradı

@Anonim Ben de 062 kullanıyorum. Bence doğru karar vermişsiniz.
Hocam zaten bu baslik altindaki herkesin yonelecegi yer 062 sanirim.Biraz daha duruyorum, havalar zaten cok yagisli. İyilessin hala yoksa bisan ben de 2020 model 062 alicam.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Sanırım çok kişi aynı fikirde. Bisan elini çabuk tutmalı.
Peki arkadaşlar Bisan'ın Grand Tour ECO modeli ile Carraro Race 042 modelinin fiyatları neredeyse birebir. Donanımlar da birbirine yakın ancak, Grand Tour Eco bir kaç tık daha iyi gibi. G.Tour Eco'nun ağırlığı 10,05 kg iken acaba Carraro Race 042'nin ağırlığı nedir? Artı G.T. Eco'nun maşası carbon diyor. Peki bunlara karşılık fiyatları yakın tutabilecek 042'nin neyi var? Kadrosunun biraz daha şekil oluşu mu? (Aero görünümü verilmiş).
Sizler o paraya tasarımları da dahil hengisini seçerdiniz?

Sanırım çok kişi aynı fikirde. Bisan elini çabuk tutmalı.
Peki arkadaşlar Bisan'ın Grand Tour ECO modeli ile Carraro Race 042 modelinin fiyatları neredeyse birebir. Donanımlar da birbirine yakın ancak, Grand Tour Eco bir kaç tık daha iyi gibi. G.Tour Eco'nun ağırlığı 10,05 kg iken acaba Carraro Race 042'nin ağırlığı nedir? Artı G.T. Eco'nun maşası carbon diyor. Peki bunlara karşılık fiyatları yakın tutabilecek 042'nin neyi var? Kadrosunun biraz daha şekil oluşu mu? (Aero görünümü verilmiş).
Sizler o paraya tasarımları da dahil hengisini seçerdiniz?
Grand tour eco nun avantajı yeni baslayana çok uygun bir bisiklet olması. Kadro geometrisi endurance, aynakol ruble oraniyla yokuşlarda yormaz. Karbon maşa ve 28 lik lastikler daha konforlu sürüş demek. Tam bir yol bisikletine geçiş bisikleti.
Bu yönleriyle daha üstün. Ama gelin görün ki bisiklet hala piyasada yok. Geldiği gibi de bitecek gibi duruyor talibi çok. Ben ikisi arasında kadro boyu bana uysa kesinlikle Bisan tercih ederdim.

Carraro nun ağırlığı da 10.5 kg civarındadır diye tahmin ediyorum. Daha agresif bir duruşu var daha genç işi. Rengi de hoş duruyor.

Bende grand tour almayı düşünüyorum ama kadro boyları 52 ve 54 olarak üretilmiş. Boyum 1.85 bacak boyum 88-89 cm civarında. Acaba bana 54 kadro olur mu arkadaşlar ?

Bende grand tour almayı düşünüyorum ama kadro boyları 52 ve 54 olarak üretilmiş. Boyum 1.85 bacak boyum 88-89 cm civarında. Acaba bana 54 kadro olur mu arkadaşlar ?
Boy 1.88 bacak boyu 89 olan arkadaşım bakacak 1 2 güne gelecek bayimize. Effective top tube 560-565 mm gibi bu kadroda. Geldiğinde haber veririm bu konudan uyup uymadığına bakıp.

Boy 1.88 bacak boyu 89 olan arkadaşım bakacak 1 2 güne gelecek bayimize. Effective top tube 560-565 mm gibi bu kadroda. Geldiğinde haber veririm bu konudan uyup uymadığına bakıp.
Çok müteşekkir olurum hocam, sağolun.

Geri