Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

@yavuzkosar Gravel'a o renkle resmen torpil mi geçmişler? 2020'nin güncel teknolojileriyle "Aero bir kadroya geçerim belki." düşüncesiyle Bisan aero kadrosuna bakıp o bana göre aşırı parlak maviden dolayı sürekli vazgeçiyordum. Yol bisikletinde de şu rengi uygulasalar almayı düşünebilirdim ki bir de yerel markaların kesin malzeme kalitesinde falan kazıkçı olduğu önyargısına sahip biriyim.
Grand tour serisinde bu tarz renkler hakim onlar işinizi görmez mi? Yol kategorisinde ki elsetirinize katılıyorum malesef renk tasarımları kötü tercih edilmiş.

Scudo
arkadaşlar ben fabrikaya yazdım gelen cevabı buraya aktarıyorum

Dosyalar

• 7941F31F-B6F2-4D5E-A3C5-797D79EDDA3B.jpeg
    7941F31F-B6F2-4D5E-A3C5-797D79EDDA3B.jpeg
    231,6 KB · Okunma: 166
  • E159A7FB-98FF-46DA-B340-A231294DFE09.jpeg
    E159A7FB-98FF-46DA-B340-A231294DFE09.jpeg
    145,9 KB · Okunma: 171
  • Üzgün
Tepkiler: cazci
Dostlar ben bisan gran tour almaktan vazgeçtim.

Haziranın ilk haftası denildi, 16sına kadar çıktı maalesef. Ödemeyi iade talebinde bulundum. Ali abi sağ olsun anlayışla karşıladı durumu. Bakalım artık kısmet diyorum.

Hayırlısı olsun. Şimdi ne bakacaksınız?

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Bu durum firma için çok kötü bir imaj oluşturacaktır. Olabilecek en seri biçimde montaj ve teslimat yapılmalı, yoksa çok müşteri kaybederler... @Anonim

Carraro bakacağım. Firmalara dağıtımı başlamış bisikletin. Bugün konuyu açalı tam 2 hafta oldu. Konu içerisinde haziranın ilk haftası denildi, şimdi 16sı deniliyor. Ben bayiye kesinlikle suç bulmuyorum. Carraro 15 hazirandan sonra dağıtacağını söylerken şu an birçok bayisinde 2020 modelleri yerini aldı.

@ensbykds ben de trx8600 için dün bayii ile tekrar görüştüm. ''abi Bisan bize de sürekli bu hafta, bu hafta diyor bekliyoruz biz de maalesef'' dedi.

Maalesef bayileride zor duruma soktu şirket. Elbette herkesin geçerli bir sebebi vardır ama dürüst olayım ben Bisanın bu şekilde davranmasından soğudum.

@Anonim Hocam sizin durumdan alakasız olarak, adamlar geceleri bile mesaideler. Bunu daha önce de yazmıştım, tekrar yazayım; hiçbir firma ürününü piyasaya geç sürüp müşteri kaybetmek istemez.

Şu anda Peugeot, Bisan, Corelli, ve hatta birkaç bayiye gönderdiği haricinde Carraro gümrükten mal çekmekte sıkıntı yaşıyorlar. Peugeot ve Carraro bir müddet fabrikalarını kapalı tuttular hatta. Biz kullanıcı olarak tabi ki zamanında ürünümüz gelsin istiyoruz ama, bazen elde olmayan sebeplerden dolayı gecikebiliyor. Arkadaşım 3 aydır Peugeot R14 bekliyor, daha üretime girmedi bildiğim kadarıyla. Bu kadar beklemişsiniz 1-2 hafta daha bekleyebilirdiniz. Umarım Carraro'da istediğiniz modeli bulabilirsiniz, onlar da sadece birkaç bayilerine belirli modelleri ve kadro boylarını gönderdiler, her yere yetiştiremediler daha. Her yerde sadece 52 kadrosunu görüyorum yarış kadrolarının...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
arkadaşlar ben fabrikaya yazdım gelen cevabı buraya aktarıyorum

Bu maile yanıt veren kim bilmiyorum ama, müşteri ilişkileri yönetiminden zerre anlamadığını biliyorum. Markana karşı tutkulu ve istekli bir müşteri var, markan on yıllardan beri ölüyken son 2-3 yılda tekrar canlandırma çabasına girişmişsin ama tamamıyla bir bahane bulma ekseninde cevap verilmiş. Açıklama yapma ya da özür dileme yok, müşterideki tutkuyu devam ettirme girişimi hiç yok.

"Bu kadar beklediğiniz ve bize mail yollamanızı istetecek kadar ilgi duymanıza çok sevindik. Covid durumundan dolayı fabrikalarımızdaki çalışma kapasitemiz azalmıştı ancak normalleşme süreciyle tekrar tam kapasiteye çalışmaya döndük ve sizi tutkunuzla buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tahmini olarak XX tarihte bisikletinize kavuşabileceksiniz." falan demek çok fazla akıl ya da müşteri ilişkileri deneyimi istemiyor.

Türk firmalarında sinirlendiğim ve güvenemememe sebep olan durum da bu zaten. Umursamıyorlar. Biraz umursansa, şöyle bir sorun çok kolay yönetilir. Ama mentalite hep "Aman 3 ay sonra çıksın, 5 ay sonra çıksın zaten alıcısı olacak." noktasında kilitlenip kalıyor.

@Mustaac hocam büyük konuşmuyorum ama Bisan almayı düşünmüyorum artık.
Hocam dilediğiniz bisikleti alın, iyi günlerde kullanın. Benim babamın oğlu değil hiçbir firma. Sadece şu andaki durum, önceki senelerden biraz farklı. Ben de 2-3 ay kadar bekledim bisikletsiz kaldım, sizi anlıyorum.

Kadro boyunuzu bulduğunuz anda kaçırmayın bu arada hocam. Carraro da epey gecikecek bu sene. Bildiğim kadarıyla 1.87 boyunuz vardı. 56 veya 58 kadro bakıyorsunuz zannedersem.

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Bu sezona bisikletsiz girmemiz en büyük talihsizliğimizdi.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@Mustaac Hocam gecikmeler olabilir, ona kimsenin itiraz ettiği yok.
İnstagram'dan soruyorsun önce Mayıs sonu diyorlar. Haziran başından soruyorsun tekrar Haziran 2. hafta diye cevap alıyorsun. Mail atıyorsun, Temmuz diyor.
Sürekli farklı tarih veriliyor olması can sıkmaya başladı.

Bu işin bir planlaması yok mudur yahu? Gümrükten malzeme çekimi, bisikletin toplanması, bayiilere dağıtılması, oluşabilecek gecikmeler vs için de atıyorum 1 hafta gecikme payı koyup en geç şu tarihte bisikletler hazır diyebilmen lazım. Sadece Bisan için değil herhangi bir firma için de böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

Katılıyorum, bisikletler kesinlikle bu yılın fp ürünleri, yetkililere ulaşım vs. anlamında adeta forumda biriyle mesajlaşıyor olmak, bu da çok iyi.
ama bir plan vardır,bellidir. Mayıs sonu ise haziran ilk hafta opsiyon olarak gelir yani.
Bir de hadi diyelim bisiklet bisiklet üretime başlıyorlar,(model model)
kayseride bir bayiye gidiyor ama başka hiçbir yerde yok.
Burada plansızlık var, yoksa corellinin durumu daha kötü bence.Mmücbir sebepler var, ona da kabul.
Ama burada biraz daha gelişmeleri lazım.

(En son instagram sayfası bu ay içinde tüm modeller bayilerde olacaktır yazdı bana)

bana tarih verdiler 12 haziranda üretime başlıyorlar. 15inde kargolamaya başlayacaklarmış. istediğim bisiklet trx8600 bisan

56 kadro için 54 uygun olur mu peki? (düz mantık)

56 kadro için 54 uygun olur mu peki? (düz mantık)
Grand tour için evet hocam. Yaklaşık o ayara denk geliyor. 170 mm alın borusu 565 mm effective top tube.

Geri