Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Tamam bu hafta zaten binemeyecektim haziran 2 - 3.hafta arası tamamdır bana. sanki araba aldık gümrükten fabrikadan gelişini bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Scudo
@özgür duygu ben de hocam 14den sonraki o ucuncu haftaya hazirladim kendimi. Bu kadar heves ettik umarim kursagimizda kalmaz ve bisan bizi pisman etmez. En buyuk korkum yazilan komponentler disinda bir yerinde farkli bir seyle gelmesi sonrasinda ugrasmak falan filan. Neyse dilimi isirayim kotuyu cagirmayim.

@vusalazeroglu en fazla lastik değişir. O da çok dert değil gelecek lastik de çok matah bi lastik değil tahminimce.

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
@vusalazeroglu en fazla lastik değişir. O da çok dert değil gelecek lastik de çok matah bi lastik değil tahminimce.
Benzer lastikler evet. Michelin bir tık daha iyidir sadece. Büyük ihtimal Michelin ile gelir bisikletleriniz. Önceki bisikletlerde michelin gümrükten çekilmedigi için Cst göndermişler bu sene.

@Mustaac bu yazı idare etsin wiggle merlin indirimiyle kışın iyi bişiler alınır bence.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@Mustaac bu yazı idare etsin wiggle merlin indirimiyle kışın iyi bişiler alınır bence.
Aynen, ben 700*28 pro4 endurance getirttim. Bir iki güne elime ulaşır. 28 olmazsa diye 25 lik rubino pro 3 de mevcut siparişte. (Rc9800 den bahsediyorum, aero oldugu icin seat stay de teker boşluğu çok az.)

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
@Anonim burada da öyle. Bu hsonu zaten binemeyeceğim ama gelirse de evde dursun artık:)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Yeni bir malumat yok mu acaba

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Anonim , konu açıldığı günden bu yana her bildirim geldiğinde bakıyorum...
Acaba teslim alıp kurulumunu yapan, tura çıkıp ilk deneyimlerini anlatan var mı diye...
Giderek merak etmekten ' bir vebali boynuna '
durumu olmasından da tedirginlik duymuyor da değilim...
Umuyorum bu marka/model için maddi-manevi beklentisi olan arkadaşlar, şu ideal mevsim şartlarını 'hüs-ü kuruntu' çinde geçirmezler....
İnstagram üzerinden tanıdığım bir arkadaş aldı, ilk turunu da yaptı :) Murat morkoc adli arkadaş, instagram hesabi @iki.teker.bir.rota
Screenshot_20200609_115113.jpgScreenshot_20200609_115040.jpgScreenshot_20200609_115025.jpgScreenshot_20200609_114957.jpg

@yavuzkosar Bende diyorum muratın sesi soluğu çıkmıyor. Demekki yeni oyuncağı ile oynuyormuş. Son görüştüğümde gravel alacağım diyordu. Güle kullansın. Saolasın yavuz paylaşımın için.

@yavuzkosar Bende diyorum muratın sesi soluğu çıkmıyor. Demekki yeni oyuncağı ile oynuyormuş. Son görüştüğümde gravel alacağım diyordu. Güle kullansın. Saolasın yavuz paylaşımın için.
Giant'i satacakti demekki niyeti bu yöndeymis :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@yavuzkosar Gravel'a o renkle resmen torpil mi geçmişler? 2020'nin güncel teknolojileriyle "Aero bir kadroya geçerim belki." düşüncesiyle Bisan aero kadrosuna bakıp o bana göre aşırı parlak maviden dolayı sürekli vazgeçiyordum. Yol bisikletinde de şu rengi uygulasalar almayı düşünebilirdim ki bir de yerel markaların kesin malzeme kalitesinde falan kazıkçı olduğu önyargısına sahip biriyim.

Geri