özgür duygu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.388
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Benzer lastikler evet. Michelin bir tık daha iyidir sadece. Büyük ihtimal Michelin ile gelir bisikletleriniz. Önceki bisikletlerde michelin gümrükten çekilmedigi için Cst göndermişler bu sene.@vusalazeroglu en fazla lastik değişir. O da çok dert değil gelecek lastik de çok matah bi lastik değil tahminimce.
Aynen, ben 700*28 pro4 endurance getirttim. Bir iki güne elime ulaşır. 28 olmazsa diye 25 lik rubino pro 3 de mevcut siparişte. (Rc9800 den bahsediyorum, aero oldugu icin seat stay de teker boşluğu çok az.)@Mustaac bu yazı idare etsin wiggle merlin indirimiyle kışın iyi bişiler alınır bence.
Corelli Goat mağdurları var bide😬😬Beklemenin kronik halini okumak isteyenler Orbea siparişi verenlere bir bakmalı..
İnstagram üzerinden tanıdığım bir arkadaş aldı, ilk turunu da yaptı Murat morkoc adli arkadaş, instagram hesabi @iki.teker.bir.rota@Anonim , konu açıldığı günden bu yana her bildirim geldiğinde bakıyorum...
Acaba teslim alıp kurulumunu yapan, tura çıkıp ilk deneyimlerini anlatan var mı diye...
Giderek merak etmekten ' bir vebali boynuna '
durumu olmasından da tedirginlik duymuyor da değilim...
Umuyorum bu marka/model için maddi-manevi beklentisi olan arkadaşlar, şu ideal mevsim şartlarını 'hüs-ü kuruntu' çinde geçirmezler....
Giant'i satacakti demekki niyeti bu yöndeymis@yavuzkosar Bende diyorum muratın sesi soluğu çıkmıyor. Demekki yeni oyuncağı ile oynuyormuş. Son görüştüğümde gravel alacağım diyordu. Güle kullansın. Saolasın yavuz paylaşımın için.