Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

@özgür duygu umalım hocam, birçok şey sipariş ettim netten (kask, tayt, matara, ışık, eldiven vs.vs.) hiç birisi gelmedi daha. Tayt kargoya verilmiş ama decathlon siparişlerim henüz çıkmamış.
Sizde yine iyi ben (kask, sele altı, çanta, sele, tamir seti,pompa, tayt, park ayaklığı, aydınlatma seti, eldiven, matara, matara kafesi, gözlük) hepsini satın aldım tümü geldi ama bisiklet ortada yok. Bisan all trail eco siparişi verdim mart ayında en son bu cuma sevkiyata çıkacak denildi ama ben umudumu kestim.

Scudo
@delicoban benimkiler de bugün gelmiş yine bisiklet yok :D

Mahallenin muhtarlarında bi deli vardı onun gibi değneğin üzerinde kıyafetlerimi giyip gezesim var :D

Bisikleti ben de beğendim. Yol bisikletim olduğu için alamayacağım fakat sizlerin ilk heyecanınıza ortak olmak için konuyu takipteyim. Aldığınız da bol bol foto paylaşırsanız fena olmaz hani 😀

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@delicoban benimkiler de bugün gelmiş yine bisiklet yok :D

Mahallenin muhtarlarında bi deli vardı onun gibi değneğin üzerinde kıyafetlerimi giyip gezesim var :D
hahhahahhah vallahi benimki az kaldı bu konuda delirmeye değneğin üstüne seleyi takıcam başıma kask gözlük şehrin içinde gezicem :D Ölüncede değnegi bisanın müzesine kaldırırlar (mercedes kadir gibi) :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: çimtay
@delicoban 5'inde çıkacakmış bakalım ya yarın ya yarından da sonra :)

Ben risk aldım kadro boyundan dolayı ama bakalım nasıl sonuçalacak bu durum :)

@Anonim İnşallah gelir ama yinede çok umutlanmayın :(

Bisan üretim müdürü Ali beyin canlı videosunda grand tourların haftaya kaldığını duydum ama tam o anda telefon geldi detayı kaçırdım.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Gidip Bisan'ın önünde oturma eylemi falan yapalım. Belki verirler bisikletleri, biz de eve doğru yola çıkarız. Uzun turculuğa da başlamış oluruz bu arada 😆

@Anonim bence de bi görüşün. Ben de bayiyi arıcam bugün..

@özgür duygu ben direkt fabrikayı aradım. Temmuzun ya da Ağustosun ortası gibi olur dedi bayilerde, bizim şehirde 12 ay yaz olmuyor ki 9. ayda havalar buz gibi ne yapacaz anlamadım.

@özgür duygu ben direkt fabrikayı aradım. Temmuzun ya da Ağustosun ortası gibi olur dedi bayilerde, bizim şehirde 12 ay yaz olmuyor ki 9. ayda havalar buz gibi ne yapacaz anlamadım.

nolur şaka olsun bu ya agustos ne abi sezonu kapatalim. Sanirim bu baslik altinda artik bisan gt alternatif ne alabiliriz konusacagiz :(

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Şaka değil. Bisan com.tr üzerinden belirtilen telefonu aradım, hanımefendi açtı ve temmuz ortası veya ağustos ortası gibi bayilerde olur dedi. 9. ayda Kayseri buz gibi olmaya başlar, bu şehirde zaten maksimum 2-3 ay bineceğim bisiklete bu durumda da şansım iyice bitiyor.

@Anonim o zaman farklı modele yöneleyim ben direk o tarihler olmaz. Kayseriye nasıl gitti ki 1 tane o zaman?

Bisikletcimle gorustum arkadaslar aglamakli ses tonumla. Geri aradi simdi bugun yarin gumrukten mal cekilecek 14-15i civari dagitima baslanilacak dedi valla adamin yalancisiyim artik. Beklemeye devam. @Anonim Hocam tek canli goren sizsiniz mat renkli olunca fotograflar bir yere kadar, gercekte nasil peki bi gorunce heyecan yaratiyor mu. Cok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barisc61
Geri