Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
Ve yine ekleme yapayım. Bugün ben de karar verip siparişi verdim kağıt üstünde değil ama sözlü anlaştık👍🏻Haftaya bekliyoruz tahminen.
Kaç kadro sipariş verdiniz hocam?

@Mustaac 54 aldım(competitive cycliste göre arada kalıyorum) ama mağazada deneyince olmazsa değiştiricem. Bisan instagrama da yazdım fabrikayla görüştüler 80 81 cm için 54 dediler. Ama bakalım.

@Şehirli hocam 1.75 için 52 kadro ideal arkadaşımın boyu 1.80 neredeyse Carraro 54 ile aynı dedi, bayağı yüksek dedi.

Michelin lastik konusu için Ali abiyi bir aramam gerekiyor gündüz, açıkçası aşırı yorgundum ve lastiklere odaklanamadım diyebilirim. Bir fiyata anlaştık, hayırlı olsun dedik ve pazarlığımızı bitirdik. Bisiklet geldiğinde video çekeceğim ve fotoğraflarınıda ekleyeceğim konuya. Bugün almadığım bisikletin videosunu çekmem ayıp olur dükkan sahibine diye çekmedim açıkçası. Eğer kısmet olur ve haftaiçi (haftaya) gelirse bol bol video/fotoğraf eklerim.

Benden önce alan kişi/ler de ekleyebilirler. Youtube kanallarına eklerler ise beğenip abone de olabilirim :)
Alinin yanına bir uğrayım bakıyım o zaman. !!!! liraya öylemi tamam anladım. !!!! lira demek.
-Aliciğim şöyle senle bir yukarı çıkabilirmiyiz özel bir şey konuşacağız da. (temsili olarak benim elinde çelik bisikletten söktüğüm sele borusu var sinematografik olarak bunu gözünüzde canlandırın)

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

TRX 8600 en düşük kadro boyu 50 ile 1,65 boyu olan bendeniz için hayal olacak gibi. :)

@Anonim lastik mevzusu ne oldu hocam.sordunuz mu?değişik olacak mı?

@Şehirli sordum hocam Michelin geliyor dedi. Ama üzerindeki lastik michelinden daha donanımlı dedi Ali bey, lastik konusunda ne gelecek açıkçası pek fikir sahibi değilim, beklemedeyim.

Bisan GT, bu yılın fiyat-performans açısından en iyi yol bisikleti olacak gibi duruyor giriş-orta seviyede. Hayırlı olsun.

@Anonim eğer dynamic sport vs cst czar gibi olacaksa haklılar tahminen. (en azından ağırlıkta)

Merhaba benim de birşey dikkatimi çekti ama canlısını gören siz olduğunuz için size soruyorum kusura bakmayın. Sitedeki resimlerde dikey boruda ön aktarımının orda bir şekil var ama sizin çektiğiniz bisiklette yok gibi o dikkatimi çekti de 🤔🤔

Dosyalar

• CDFD0F52-EF7E-4A05-AB7A-D1F1999EE793.jpeg
    CDFD0F52-EF7E-4A05-AB7A-D1F1999EE793.jpeg
    70,2 KB · Okunma: 173
@Anonim Fotolarda tam seçilemiyor da tereddüt ettim. Teşekkür ederim, ben de yoğun bir şekilde bayilere dağıtılmasını bekliyorum. Kısmetse ben de niyetliyim inşallah.

@Selmannnn inşallah hocam, eğer niyetliyseniz kesinlikle öneririm, tavsiye ederim.

Fiyat ve performans bakımından en kaliteli bisikletler arasında yer alıyor. Bir de haziran ayı içerisinde tavan yapacakmış bisiklet fiyatları. Cumhurbaşkanı ve Belediye Başkanları oldukça övüyor bisikletleri. O nedenle siz de dikkat etmişsinizdir bayağı çoğaldı şehirlerde bisiklet sürenler.

@Selmannnn Türkiye'de ilk Ali hocama gitmiş. Başka hiçbir bayide yokmuş :) 52 değilde 54 olsaydı direkt alacaktım ama bedeni çok az küçük geldi. İnşallah 54 kitap gibi olur :)

@Selmannnn hocam boyum 1.87 ama Bisanlar kadro boyu olarak yüksekmiş diğer markalara göre. Bunu arkadaşımda söyledi, Bisan kullananların yorumlarınıda okudum.

@Selmannnn hocam boyum 1.87 ama Bisanlar kadro boyu olarak yüksekmiş diğer markalara göre. Bunu arkadaşımda söyledi, Bisan kullananların yorumlarınıda okudum.
Hocam evet kadro boyu yüksek ama sizin boyunuza inşallah olur. Biraz risk var işin aslı. Bir küçük kadrodan yorum yaparsak Grand tour 52 kadrosunun effective top tube 545 mm. Alin borusu 165 mm. 54 kadroda tahminen efektif üst boru 560-570 mm arasındadır. Alın borusu da yaklaşık 180-190 mm dir. Bu açılar ne kadar kurtarır sizin boyunuzu bilemiyorum. Geldiğinde deneyip göreceksiniz artık. Biz de 1.88 boyundaki bir arkadaşım için takipteyiz. Bayiye gelince ölçüp bakacağız kadro geometrisine 54 kadronun.
Bu bisiklet benim gibi boyu 1.70 ve altında olanlara kesinlikle uymaz gibi duruyor. En küçük kadro 52 ama 54 gibi. 54 kadrosu da 56 gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Bende bisan all trail eco almaya çok yakınım ancak hangi bisikletçiye gitsem bisan bitti alma kalitesi yok. Eskisi gibi değil elinde kalır adam gibi servisi yok. Kadrosu birleşim vidaları göbekleri sele kelepcesi sele borusu aktarıcı birleşim yerleri vs. eğiliyor bükülüyor vs. vs. diyorlar. Boyle bir sey var mı sizce doğruluğu nedir? Birde benim boyum 177cm bacak iç boyum 80 82 diyebilirim .all trail eco modelinde 52 ve 54 kadro var .sizce hangisi bana uygun olur . Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum .

Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Bende bisan all trail eco almaya çok yakınım ancak hangi bisikletçiye gitsem bisan bitti alma kalitesi yok. Eskisi gibi değil elinde kalır adam gibi servisi yok. Kadrosu birleşim vidaları göbekleri sele kelepcesi sele borusu aktarıcı birleşim yerleri vs. eğiliyor bükülüyor vs. vs. diyorlar. Boyle bir sey var mı sizce doğruluğu nedir? Birde benim boyum 177cm bacak iç boyum 80 82 diyebilirim .all trail eco modelinde 52 ve 54 kadro var .sizce hangisi bana uygun olur . Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum .
Hocam bayi elindeki bisikleti satmak ister. Sonra da ufurur durur. Bisan 2 sene önce el değiştirdi. 2 senedir üzerine koyarak ilerliyor.
Baktığınız bisiklet 1-2 hafta içinde bayilerde olur. O zaman dener alırsınız. Boyunuza her iki kadro da uyabilir. Arada kalıyorsunuz gibi görünüyor. Net birşey soylemek zor geometri bilgisi olmadığı için. En iyisi deneyip almak. Boş lakırdıya da kulak asmayın.

Hocam bayi elindeki bisikleti satmak ister. Sonra da ufurur durur. Bisan 2 sene önce el değiştirdi. 2 senedir üzerine koyarak ilerliyor.
Baktığınız bisiklet 1-2 hafta içinde bayilerde olur. O zaman dener alırsınız. Boyunuza her iki kadro da uyabilir. Arada kalıyorsunuz gibi görünüyor. Net birşey soylemek zor geometri bilgisi olmadığı için. En iyisi deneyip almak. Boş lakırdıya da kulak asmayın.
Görev yerim Doğu Anadolu Ardahan . O yüzden burdan çıkmak kolay olmuyor. Yani bir bayiye gidip görmem çok zor olacak gibi . Şikâyet sitelerinde genelde bu şekilde yorumlarda yapılmış ama tabi dediğiniz gibi eski tarihli ve başlangıç seviyesi şehir bisikleti modelleri için. Memleketimde ve instagram üzerinden sordum 54 daha iyi olur dediler . Konu başlığı altında arkadaşlar kadro boyu sohbeti yapmışlar onları okuyunca bende bir sormak istedim cevap için tekrar teşekürler. O kadar çok araştırdım ki .bu hafta dağıtılacağını söylemişlerdi. Merakla bekliyorum alan ya da gören arkadaşlar olursa burdan paylaşım yapıp haber verirse memnun olurum.
İyi akşamlar dilerim .

Geri