Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Muhteşem... Bu seviyede bir lastiğin bu bisikletle verilmesi inanılmaz. Gecikmeden dolayı bu şekilde bir jest yapmışlar diyebilir miyiz acaba bilemiyorum. f/p kralı oldu her iki bisiklet de şu anda. Grand tour eco ile birlikte bile bu lastik gelecek. Süper.
Hocam her sey tamam, canlida gorduk ettik hayal urunu degil :) sevkiyat sorulari yine kacamak cevaplandi ama cikti cikiyor bayilerde veya en gec yarin elinizde diye. Bayim ise tam tersini soyluyor hala tık yok diyor. Bekliyoruz bakalim, birgun aniden telefon calicak bisikletin geldi denilecek...var bi hayalimiz.

Scudo
Merhabalar bende uzuuuun zamandır bekliyorum.ama birşey dikkatimi çekti.numune olan grand tour ve sitelerdeki görsellerde dik boru şekli ve ön aktarıcı farklılıkları var.

İlk yol bisikletim olucak da kendisi konuya pek hakim değilim. Bayilerde fiyat liste fiyatı olarak belirlenen fiyat mı yoksa indirim olabiliyor mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İlk yol bisikletim olucak da kendisi konuya pek hakim değilim. Bayilerde fiyat liste fiyatı olarak belirlenen fiyat mı yoksa indirim olabiliyor mu acaba?
Bayilere bi gelse hocam ah :) indirim oluyor liste fiyati uzerinden. Pazarliginizi yapin mutlaka.

Arkadaslar ankara bayilerinde gören duyan olursa bildirsin lütfen hemen gidip alıcam

• Beğen
Tepkiler: Scyleia
Arkadaslar ankara bayilerinde gören duyan olursa bildirsin lütfen hemen gidip alıcam
Hepimiz bekliyoruz hocam memlekette herhangi bir bayiye gelse rahatliyacaz (zirve bisiklet 52 kadro haric). En azindan kendi bayimize baski yapicaz surda var diye.

• Beğen
Hepimiz bekliyoruz hocam memlekette herhangi bir bayiye gelse rahatliyacaz (zirve bisiklet 52 kadro haric). En azindan kendi bayimize baski yapicaz surda var diye.
Alternatifi olmuş olsa 2dk beklemem de el mahkum bekliyoruz
1ay oldu bir bisiklet gelemedi görende baştan imal ediyorlar sancak yapılan is montaj

• Beğen
Açıkçası temmuzun 2. Haftasından önce yol grubunun ulasilabilir modellerini görmek hayal gibi. Bisanın trekking ve mtbye öncelik verdiğini düşünüyorum genel kullanıcı kitlesine ulaşmak için. Umarım yaniliriz.

Açıkçası temmuzun 2. Haftasından önce yol grubunun ulasilabilir modellerini görmek hayal gibi. Bisanın trekking ve mtbye öncelik verdiğini düşünüyorum genel kullanıcı kitlesine ulaşmak için. Umarım yaniliriz.
Bende aynı fikirdeyim, Bisan çok fazla talep gelince ufak bir parti GT çıkardı gibime geliyor oda büyük ihtimalle bayilerden gelen ve çok beklemiş olan siparişlerdi. Gelecek hafta içinde gelmezse Ankaraya gidip ne bulursam alıcam.
Hayırlısı artık

Dün İstanbul Kayaşehir taraflarında bir bayiye sordum, aşırı yoğunluktan ve üretimin belirsizliğinden dert yanıyordu. Bu yüzden hiç bir şekilde sipariş, ön sipariş vs alamıyorlarmış. Adama dedim ki, "Şimdi bana şuradan bir Bisan kataloğu versen, ben de içinden Bisan Grantour Eco beğensem, sen bir iki telefonla isteyemiyor musun? Hiç değilse telefonumu bıraksam, geldiğinde arasanız....". Adam kısaca "Üzgünüm" diye cevap verdi. Ama içerisi ana baba günüydü, herhangi bir bisikletin herhangi bir rengini beğenen kapıp götürüyor. O derece. Çoğunluğu da ilk, orta, lise çocukları. Beyler biz biraz ortalığın durulmasını bekleyeceğiz bana öyle geliyor.

@suyunsesi Çok doğru.
Hem karne hediyesi okul sonu muhabbetlerine denk geldi. Öncesinde de malum fabrikalar çalışamadı vs.

Ayrıca gözardı edilmemesi gereken bir konu da bence talep artışı.
Ben kaç yıllar sonra bisiklet aşkına tutulup ömrümde ilk defa bir yol bisikleti aldım.
Ben bile aldıysam talep artışı had safhadadır. Ben ilk defa bir bisiklet üreticisinin instagram hesabından "bak, yetişti, yetişiyor, montajını yapıyoruz, vidasını taktık, lastiğini sokuyoruz bitti geliyor" vb gibi bir video çektiğini düşünüyorum.
Daha önce çıkan üretimler çıkar ve eminim herkese yetecek seviyede bayilere zamanında dağılırdı.

@suyunsesi Bayi sistemde kesilen faturayı gördüğü için ben bu hafta siparişim gelir diye düşünüyorum. Mayıs 27 de konuştum el sıkıştım bayiyle, ilk parti siparişi 2 taneydi ki birini bana ayırdı. Hayırlısı olsun.

Şimdi biz geri kalanlar, Yani Bisan Grand Tour ve Grand Tour Eco bekleyenler bir anket mi açsak acaba. Kaç kişi kesin alacak. Kaç kişi kararsız. Kaç kişi şu vakte kadar gelirse alırım, gelmezse başka markaya kayarım diye düşünüyor. :) Yönetim ne der acaba bu işe? Bu konunun başlığını değiştirip başına da anket mi koysak?

Arkadaslar son durum nedir. Bisikletine kavuşan oldumu yoksa yilan hikayesine mu döndü bu iş

Bu arada ben kesin alacaklar kısmındayım, da nasıl alacağız onu düşünüyorum. Daha bir bayi ile konuşma fırsatım oldu. O da ön sipariş dahi almıyor. Telefonumu bile almadı. Instagram'dan direkt Ali Bey'le mi muhatap olsak? Ya da aramızdan müsait olan bir kişiyi muhatap seçip, kesin satın alacakları belirleyip, onun aracılığı ile topluca sipariş geçsek sanırım bizimle daha çok ilgilenirler :hımm:. Ne diyorsunuz? Yoksa imza toplayıp Ali Bey'e mi göndersek :koptum:

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Ben bu haftada gelmezse peugeot r14e kayabilirim rubleyi değiştirir devam ederim bekle bekle nereye kadar ömür bitiyor

Peugeot lar Bisan dan daha mı kötü? Fiyat ve donanımı güzel görünüyor ama çok tercih edilmiyor gibi. Neden acaba?

Diğer bir marka alırsak karbon maşa, bir tık daha kalın lastik, arka ruble farkını göze almak gerekiyor.

Geri