4 ay corelli goat bekledim, 1 ay da bisan bekleyelim bakalım , artık bağışıklık kazanıcam bu konuda 😂
Bir kavulabilsem bisikletimi de seveceğim ama olmuyor 😀 Bütçe zaten sınırlı, hal böyle olunca çok az sayıda opsiyonum var, bunların içinde de hangine baksam hala üretilmemiş, tek tük üretilenlerin de kadro boyu uymuyor.Dostum sen bisikleti sevmemişsin; sen ''Bisikletin sana gelebilme ihtimalini sevmişsin''![]()
Ben de İsviçre' den enduro getirirken yaşadım bunu. Hatta daha ortada enduro yokken alacağım "işte bu o bisiklet" diyeceğim enduronun adının godot olacağına karar vermiştim. Sonuç ne oldu dersen bisiklet geldiğinde bana "bay godot bu sezon gelemeyeceğini, gelecek sezon mutlaka geleceğini söylememi istedi efendim." dedi.Gelmeyeceğini bildiğiniz halde Godot'u beklersiniz
Bir ümit gelmesini dilersiniz ama o hiç gelmez, siz yine de beklersiniz.
Godot'u beklediginin farkina bir kez vardı mı insan, sonu gelmeyen bir sürgüne mahkum oldugunu da anlayiverir. O nedenle beklediğini bilmeden bekleyeceksin ki hayallerin kırıklanmasın.
Bazen boş gözlerle bakarız, gözlerimiz faltaşı gibi açık olduğu halde gözümüz yollarda bekleriz...
let's go (gidelim)
+we can't (gidemeyiz)
-why? (neden?)
+we are waiting for Godot (Godot'yu bekliyoruz)
''Godot bugün gelmedi; ama yarın mutlaka gelecek."
Yoksa Godot, Bisan mı?![]()
Godot hiç gelmez, çünkü aslında Godot hep oradadır.Ben de İsviçre' den enduro getirirken yaşadım bunu. Hatta daha ortada enduro yokken alacağım "işte bu o bisiklet" diyeceğim enduronun adının godot olacağına karar vermiştim. Sonuç ne oldu dersen bisiklet geldiğinde bana "bay godot bu sezon gelemeyeceğini, gelecek sezon mutlaka geleceğini söylememi istedi efendim." dedi.
Bisiklet bir şekilde geldi de, geldiğinde anladım ki bu da godot değilmiş. (kadro dandik ötesi çıktı.)
buradaki bisancılar, orbeacılar, corelli goatçılar gibi godot' u beklemeye devam![]()
Brezilya dizilerinden vazgectim . Bisan dizileri daha dramatik bir hal aldiE biz nasıl satın alacağız bu ürünü? Ali bey "1. ve 2. sevkiyatlarımız gerçekleşti, sipariş geçen bütün bayilerimize ürünü gönderiyoruz" diyor???
231329 dosyayı görüntüle
Ben daha elimdekinin satışı aşamasındayımResmen maymuna cevirdiler. Bekledik bu kadar su asamada yon degisirsem iyice salak hissedicem. Bu bisani aliriz veya almayiz bilmiyorum ama bundan sonra bisan yazan aksesuar dahi almiyacam o konuda asiri netim.
Brezilya dizilerinden vazgectim . Bisan dizileri daha dramatik bir hal aldi
Hocam siz yanlislikla kuzey korede yayin yapan bir yerel kanali mi takip ediyorsunuz acaba ? Bi tuhaflik var valla param var su Bisancilarin dramindan ciğerim soldu hocam yaarkadaslar Alikoca44 canlı yayinda suan ve bütün siparişlerin çıktığını söylüyor Bundan sonraki siparislerinde en gec 3 4 gun icinde magzalara ulaşacağını bildirdi.
Uc posta grand tour cikardik dedi. Bugun bantta yoktu. Diger modellere baslamislar artik. Butun illere sevkiyat oldu dediler. Ama ne hikmetse aramizda tek ulasan dahi yok. Bayileri on siparisi dahi kabul etmiyor.@ErzincanLee ben giremedim yayına takıldı sanırım internetim sorunlu. Bu hafta gelicek ya. Alternatif yok😀