Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
@OmerMuratYıldız hocam hayirli olsun. Ben bayimle gorustum o da bolge satis temsilcisi ile. Bu gelen siparisler sene basinda ya sahis tarafindan ya da bayi tarafindan showroom icin siparis verilenlermis. Son ay siparis edilenler onumuzdeki haftaya ancak dediler. Benimki yine haftaya sallandi yani.

istanbulda hangi bisikletçide vardır ?

@Yldrm07 Allah razı olsun hocam
@OmerMuratYıldız Detay foto çekmeyen hakkında kötü yorumlar yapacağını söyleyen arkadaşlar var o yüzden bence ihmal etme, fotoya boğ bizi. 😀😀😀😀
😅😅Bende çok heyecanlıym abi, yağmur kesilir kesilmez hemen inşallah
@OmerMuratYıldız hocam hayirli olsun. Ben bayimle gorustum o da bolge satis temsilcisi ile. Bu gelen siparisler sene basinda ya sahis tarafindan ya da bayi tarafindan showroom icin siparis verilenlermis. Son ay siparis edilenler onumuzdeki haftaya ancak dediler. Benimki yine haftaya sallandi yani.
Hocam ben 11 Haziran da sipariş verdim tek avantajım Manisa da olduğum için kendi araçlarıyla teslimat yapmaları

Yalnız bisan'lar geldi başka yerleri bilmiyorum da Istanbul'da kıyamet kopuyor :)

İstanbul'da gök yarıldı resmen. Çatalcada da hortum.
Grand Tour'lar gümbür gümbür...

İstanbul'da gök yarıldı resmen. Çatalcada da hortum.
Grand Tour'lar gümbür gümbür...
Şimşek de çok baya
İstanbul'da mevcut yer var mıdır acep. Gidip alayım da yağmurun suyun içinde neler çektirdin bize temali fotolar atalım 😄

Valla Büyükçekmece gölünde büyük bir hortum oldu. Tarihinde görülmemiştir. Ne Grand Tour muş arkadaş :)

Arkadaşlar, Beylikdüzü Bisan yetkili bayii Bisikletçim (ya da Pusula Bisiklet tam adını bilmiyorum) Sina bey ile konuştum. Bisan ile görüşüp bana dönüş yapacağını söyledi.
Olumlu olumsuz bir gelişme olursa yazarım.

Ben bayiye sordum aysonuna kadar en geç gelmiş olur dedi. Bisan da Sevkiyat yapıldı deyip bayilere havale etti. Hasret bitti yani :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Hayri hayırlısı, geçmiş olsun hepimize; demek için erken mi acaba? :hımm:

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Beklediğime değmiş abilerim bana çok büyük tat verdi gerçekten mutlu etti ilk yol bisikletim olduğu için çok kıyaslma yapamayacağım ama nacizane şunları söyleyebilrim
Önceki bisikletim mosso legarda msv di lastikleri de 35c di ve maşısı kapalı geziyordm hep
Gt ile parke yolda sürdm bi 8km kadr 28c lastiklerde gerçekten konforluymş ben parke yolda takur tukur giderm diyodm ama beklediğim kadr olmadı belki de maşa karbon olduğu içindr
Jantların fren yerlerinnde siyah olması çok hoşuma gitti daha yakışıklı gösteriyor bisikleti
Bisikletin tüm parçalrı sora yalnz ön fren kaliperi claris takımşlar
Bu arada üstüne basa basa 52 dememe rağmen 54 göndermişler kadroyı bunu sürüşten sonra fark ettim sürerken de kendi kendime iyi ki 52 almşm 54 alsam büyük gelecekmş diyodm meğersem kadro 54müş 😄😄
Effective top tube 563 geldi

Dosyalar

• P_20200623_160654.jpg
    P_20200623_160654.jpg
    1,5 MB · Okunma: 355
  • P_20200623_160645.jpg
    P_20200623_160645.jpg
    1,3 MB · Okunma: 351
  • P_20200623_160601.jpg
    P_20200623_160601.jpg
    1,4 MB · Okunma: 328
Geri