özgür duygu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.388
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@OmerMuratYıldız Maşallah gerçekten çok şık ve kaliteli duruyor alet.
Evet hocam Eco modeli@OmerMuratYıldız hayırlı olsun. Eco modeli mi bu?
Hocam boy ve bacak boyunuz nedir. Ona göre kadro seçelimBeklediğime değmiş abilerim bana çok büyük tat verdi gerçekten mutlu etti ilk yol bisikletim olduğu için çok kıyaslma yapamayacağım ama nacizane şunları söyleyebilrim
Önceki bisikletim mosso legarda msv di lastikleri de 35c di ve maşısı kapalı geziyordm hep
Gt ile parke yolda sürdm bi 8km kadr 28c lastiklerde gerçekten konforluymş ben parke yolda takur tukur giderm diyodm ama beklediğim kadr olmadı belki de maşa karbon olduğu içindr
Jantların fren yerlerinnde siyah olması çok hoşuma gitti daha yakışıklı gösteriyor bisikleti
Bisikletin tüm parçalrı sora yalnz ön fren kaliperi claris takımşlar
Bu arada üstüne basa basa 52 dememe rağmen 54 göndermişler kadroyı bunu sürüşten sonra fark ettim sürerken de kendi kendime iyi ki 52 almşm 54 alsam büyük gelecekmş diyodm meğersem kadro 54müş 😄😄
Effective top tube 563 geldi
178 boy 79-80 de iç bacak hocamHocam boy ve bacak boyunuz nedir. Ona göre kadro seçelim
Bunu demeyeydin iyiydi hocam iste. Sana tam olduysa 1.85 boyla bana imkansiz olmaz bu alet. Bosa beklemisim sanirim.178 boy 79-80 de iç bacak hocam
Hocam peşin hükümlü olmayın. Kadro boyu epey kisisel bir olay. Kadroyu denemeden karar vermeyin. 1.88 lik arkadasa da deneyeceğiz bu kadroyu.Bunu demeyeydin iyiydi hocam iste. Sana tam olduysa 1.85 boyla bana imkansiz olmaz bu alet. Bosa beklemisim sanirim.
Ben memnunum hocan tahminim siz daha rahat ederisnz@OmerMuratYıldız sorun yok dimi o zaman😀 ben de benzer boydayım. Bacak boyum 1 2 cm daha uzun ama farketmez o kadar.
Hocam öyle demeyin size de olır bekledinz o kadr boşa çıkmaz inşallahBunu demeyeydin iyiydi hocam iste. Sana tam olduysa 1.85 boyla bana imkansiz olmaz bu alet. Bosa beklemisim sanirim.
Hiç düşünmeden alabilrsinz pişman olmazsınızmosso 1821 msm h den geçip geçmemekte kararsızım yaşadığım ilde yollar resmen dağ bisikletlik..
Bisikletin hafif oluşu ve yol düşünen birisi olarak aslında alınabilir bir bisiklet Eco modeli benim için tam f/p sanırım.
En buyuk umudum sizin o arkadas hocam, lutfen bize de haber verin burdan bekliyoruz bakalimHocam peşin hükümlü olmayın. Kadro boyu epey kisisel bir olay. Kadroyu denemeden karar vermeyin. 1.88 lik arkadasa da deneyeceğiz bu kadroyu.