Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

@suyunsesi Hocam o siteyi kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Siz 52 kadroya bakacaksınız aman yanlışlık olmasın. :)

52 kadrosunun effective top tube uzunluğu 545 mm, seat tube 520 mm

54 kadrosunun effective top tube 563 mm, seat tube 540 mm.

Bir de şuradan baktım, olur gibi duruyor
(link)

1592981359680.png

Scudo
Hocam boyunuz sınırda bence, uyma ihtimali daha yüksek. Kadroyu deneyin, rahat ederseniz alın o zaman. Ben 1.70 boy 78 cm iç bacak ile yeltenmedim bile. Sele boyundan ziyade uzanma mesafesi önemli.

Bu sene için 50 kadro planı yok, gelecek seneyi bilmiyorum.

Sabahları 1-2 cm daha uzun olurlar mevzusuna dikkat etmemişim mesajinizdaki. Gülümsettirdiniz sabah sabah :) Kadro size sabah uyar akşam uymaz o zaman 🤣
Sizinle ölçülerimiz aynı. Ben bisikleti yere değdirmeden bikefit'e gideceğim. (Aktif Pedal) O zaman her şey ortaya çıkacak. 52 kadroyu bikefit yapacak arkadaş (Barış) önermişti. Uymazsa bisikleti ona bırakır, paramı geri alırım 😆

Sizinle ölçülerimiz aynı. Ben bisikleti yere değdirmeden bikefit'e gideceğim. (Aktif Pedal) O zaman her şey ortaya çıkacak. 52 kadroyu bikefit yapacak arkadaş (Barış) önermişti. Uymazsa bisikleti ona bırakır, paramı geri alırım 😆
Hayırlısı olsun, ben riske atmadım hiç. Bana 52.5-53 cm üst boru uygun gözüktüğü icin 54.5 ile riske etmedim.

All Trail-All Trail Eco siparişi bekleyen var mı ? Bende sipariş verdim Rize'den ama hala haber yok. Beklemedeyiz. Bisikletine kavuşan dostlar varsa burdan bilgi ve görsel bekliyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: nature07
Bu arada Bisan'ın sitesine sabahtan beri giremiyorum. :naslyany:

@suyunsesi @OmerMuratYıldız @vusalazeroglu çok teşekkürler 😀 akşam iş çıkışı (sakaryadan istanbula) gidip alıcam araca yükleyip. Bekleyiş bitti sonunda. 52 mi 54 mü akşam karar vericez bi bakalım dedi bayim.

Bu arada bisan sitesine girebiliyorum ben sorunsuz.

All Trail-All Trail Eco siparişi bekleyen var mı ? Bende sipariş verdim Rize'den ama hala haber yok. Beklemedeyiz. Bisikletine kavuşan dostlar varsa burdan bilgi ve görsel bekliyoruz. :)
Bende all trail bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
:( Kapsamlı bir siteden yaptığım hesaplamada Seat Tube Range benim için 52 çıkıyor.
Rx9500 ya da 9300 lerde tekerler çok ince. Ben yeni geçiş yapacak biri olarak daha rahat oturuş, karbon maşa ve en azından 28 mm lastik düşünmüştüm. En uygunu da GTE oluyordu. Gravel bisikletlere de baktığımda fiyatları daha yüksek kalıyordu GTE den. :(
Arkadaşlar belki ucu ucuna kurtarıyorsa koltuğu az öne çekip, gidonu bir tık yüksek tutarak kurtaramaz mıyım? 173-175 cm boy, 78 - 80 cm iç bacak. (İnsanlar sabahları 1-2 cm daha uzun olurlar da :D ).
Bisan'a hiç soran oldu mu acaba, 50 kadrosu için bir planları var mıymış?
Seleyi öne çektiğinizde ayak bilekleriniz ağrıyabilir. Sonuçta selenin optimum bir ileri geri ayarı var, söküp taktıktan sonra selem biraz ileride kalmıştı ayak bileklerim ağrıdı 30 km sürüşte. Yolda düzelttim hemen fark etti.

Bende bi aksilik olmaz ise akşam alıyorum trx8600 modelini
Hayırlı olsun. Bende 8600 almayı düşünüyorum. Fakat kadro boyu kafamı karıştırıyor. Sizizn boy ve bacak boyunuz nedir? Kaç kadro aldınız? Denedikten sonra yorum yaparsanız sevinirim.

Hayırlı olsun. Bende 8600 almayı düşünüyorum. Fakat kadro boyu kafamı karıştırıyor. Sizizn boy ve bacak boyunuz nedir? Kaç kadro aldınız? Denedikten sonra yorum yaparsanız sevinirim.
Henüz almadım bir iki saat içinde alıcam boy 174 minimum 52 kadro gelmiş uygundur dediler deneyip alıcam umarım.

Geri