Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
En buyuk umudum sizin o arkadas hocam, lutfen bize de haber verin burdan :) bekliyoruz bakalim
Resmen fiyasko oldu bizim için o bekleyiş. Muhtemelen ambardan kaynaklı olarak 2 haftadır bisiklete kavuşamadık. Benim bisiklette de aynı şeyi yaşamıştım tekrar yaşadık. Bakalım bekliyoruz, ama çok umutlu değiliz artık :)

Beklediğime değmiş abilerim bana çok büyük tat verdi gerçekten mutlu etti ilk yol bisikletim olduğu için çok kıyaslma yapamayacağım ama nacizane şunları söyleyebilrim
Önceki bisikletim mosso legarda msv di lastikleri de 35c di ve maşısı kapalı geziyordm hep
Gt ile parke yolda sürdm bi 8km kadr 28c lastiklerde gerçekten konforluymş ben parke yolda takur tukur giderm diyodm ama beklediğim kadr olmadı belki de maşa karbon olduğu içindr
Jantların fren yerlerinnde siyah olması çok hoşuma gitti daha yakışıklı gösteriyor bisikleti
Bisikletin tüm parçalrı sora yalnz ön fren kaliperi claris takımşlar
Bu arada üstüne basa basa 52 dememe rağmen 54 göndermişler kadroyı bunu sürüşten sonra fark ettim sürerken de kendi kendime iyi ki 52 almşm 54 alsam büyük gelecekmş diyodm meğersem kadro 54müş 😄😄
Effective top tube 563 geldi

Ooooo dostum hemen goggle a yaziyorum. " Bisanıma kavustum " diye bakalim ne önerecek aha önerdi bile

Grand tour bekliyorum bakalım liste fiyatı 5750 ben düşünüyorum bu bisikleti istanbuldayım alırsam paylaşırım burda fiyatı da fotolarıda. Rahatıma düşkünüm yoksa 9800 çok güzel gözüküyor. Hala gidip geliyorum ikisi arasında
Benim boy 173, bacak boyum 78. Sanırım ben 52 kadrosuna talip olmalıyım. :)
Benimde 1.71 77 iç bacak 52 olur daha once carraro 052 vardı 52 tam olmuştu bana

Grand tour bekliyorum bakalım liste fiyatı 5750 ben düşünüyorum bu bisikleti istanbuldayım alırsam paylaşırım burda fiyatı da fotolarıda. Rahatıma düşkünüm yoksa 9800 çok güzel gözüküyor. Hala gidip geliyorum ikisi arasında

Benimde 1.71 77 iç bacak 52 olur daha once carraro 052 vardı 52 tam olmuştu bana
Hocam sizi durumunuzdayım boy 1.70 iç bacak 78 cm. Ben 52 kadro büyük gelir diye Grand Tour hiç düşünmedim. 545 mm effective top tube uzunluğu var. Bisan'ın kadrolar genelde 1-2 beden büyük.

OmerMuratYıldız
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın.Renk muhteşem,Jantlar cuk oturmuş,koyu renk kombinasyonu harika.Bisan'ı tebrik ederim yerli üretici bir firma olması bana gurur verdi şahsen.Bir daha yanımda Bisan şöyle Bisan böyle diyen olursa ağzının üstüne kürekle vurucam:koptum: şaka bir yana bayıldım makineye.

@OmerMuratYıldız hocam hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Uzun zamandır bekliyordunuz ve beklemenize değdi. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına diyelim. :harika:

Öncelikle @OmerMuratYıldız kardeşim, hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Ben de Sora setli GTE bekliyorum. İlk yol bisikletim olacak. f/p canavarı olduğu bir gerçek.
Benim merak ettiğim, 105 setli GT de 5750 TL fiyatıyla f/p ürünü sayılır mı? Üstatlar cevaplandırabilirse çok sevinirim. 105'e kaysam mı, diye düşünmeden edemiyorum 🤔

Özellikler şöyle:
5750 TL
Screenshot_20200624-020937.png
3850 TL
Screenshot_20200624-021033.png

@eshquiaa Aradaki fiyat farkı sizi sarsmayacaksa 105 li modeli alın ve uzun yıllar sorunsuz binin derim. Yeni kullanıcıysanız aynakol-ruble oranları 105 te biraz daha zorlu ama çabuk alışırsınız.
Boyu 1.75 altı olanlar rahat etmek için 52 kadroyu düşünmesinler bence.

@eshquiaa
Boyu 1.75 altı olanlar rahat etmek için 52 kadroyu düşünmesinler bence.
Aynen katılıyorum. Başından beri Bisan kadrolarının büyük olduğunu konuşuyoruz. 1.75 altında olanlarin 50 kadroya yönelmesi daha mantıklı olur. Grand tour da maalesef en küçük 52 kadro mevcut. Rx9500, veya rx9300 düşünülebilir.

Aynen katılıyorum. Başından beri Bisan kadrolarının büyük olduğunu konuşuyoruz. 1.75 altında olanlarin 50 kadroya yönelmesi daha mantıklı olur. Grand tour da maalesef en küçük 52 kadro mevcut. Rx9500, veya rx9300 düşünülebilir.
:( Kapsamlı bir siteden yaptığım hesaplamada Seat Tube Range benim için 52 çıkıyor.
Rx9500 ya da 9300 lerde tekerler çok ince. Ben yeni geçiş yapacak biri olarak daha rahat oturuş, karbon maşa ve en azından 28 mm lastik düşünmüştüm. En uygunu da GTE oluyordu. Gravel bisikletlere de baktığımda fiyatları daha yüksek kalıyordu GTE den. :(
Arkadaşlar belki ucu ucuna kurtarıyorsa koltuğu az öne çekip, gidonu bir tık yüksek tutarak kurtaramaz mıyım? 173-175 cm boy, 78 - 80 cm iç bacak. (İnsanlar sabahları 1-2 cm daha uzun olurlar da :D ).
Bisan'a hiç soran oldu mu acaba, 50 kadrosu için bir planları var mıymış?

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: mazot ve necmeddin
:( Kapsamlı bir siteden yaptığım hesaplamada Seat Tube Range benim için 52 çıkıyor.
Rx9500 ya da 9300 lerde tekerler çok ince. Ben yeni geçiş yapacak biri olarak daha rahat oturuş, karbon maşa ve en azından 28 mm lastik düşünmüştüm. En uygunu da GTE oluyordu. Gravel bisikletlere de baktığımda fiyatları daha yüksek kalıyordu GTE den. :(
Arkadaşlar belki ucu ucuna kurtarıyorsa koltuğu az öne çekip, gidonu bir tık yüksek tutarak kurtaramaz mıyım? 173-175 cm boy, 78 - 80 cm iç bacak. (İnsanlar sabahları 1-2 cm daha uzun olurlar).
Bisan'a hiç soran oldu mu acaba, 50 kadrosu için bir planları var mıymış?
Hocam boyunuz sınırda bence, uyma ihtimali daha yüksek. Kadroyu deneyin, rahat ederseniz alın o zaman. Ben 1.70 boy 78 cm iç bacak ile yeltenmedim bile. Sele boyundan ziyade uzanma mesafesi önemli.

Bu sene için 50 kadro planı yok, gelecek seneyi bilmiyorum.

Sabahları 1-2 cm daha uzun olurlar mevzusuna dikkat etmemişim mesajinizdaki. Gülümsettirdiniz sabah sabah :) Kadro size sabah uyar akşam uymaz o zaman 🤣

Hocam boyunuz sınırda bence, uyma ihtimali daha yüksek. Kadroyu deneyin, rahat ederseniz alın o zaman. Ben 1.70 boy 78 cm iç bacak ile yeltenmedim bile. Sele boyundan ziyade uzanma mesafesi önemli.
Effective Top Tube Length 55.2 ile 55.6 cm görüyorum. Yukarıda alan arkadaş 56 yazmış. Sanırım ucu ucuna uyar gibi duruyor. Dediğiniz gibi görüp denemek gerek.
Detaylı Hesabı yaptığım site şu: (link)
Sabahları 1-2 cm daha uzun olurlar mevzusuna dikkat etmemişim mesajinizdaki. Gülümsettirdiniz sabah sabah :) Kadro size sabah uyar akşam uymaz o zaman 🤣

:hımm: :komik: :komik: Aynen sabah ve akşam insan boyu 1 - 2 cm kadar değişir. Fark etmeyiz. Ancak bu ufak oynamalar bisiklet üzerinde nasıl etki yapıyor hiç bilmem. Sanırım 1 ya da 2 cm uzunlukları bisiklet üzerindeyken çok önemsememek gerekiyor. :kyfmyrn:
Olur olur, bana 52 kadro olur. Hem bir tık daha öne yatar, daha agresif ve hızlı oluruz :krnz:. Yine de önce canlısını görüp denemek en doğrusu tabi.

@suyunsesi Hocam o siteyi kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Hatta mümkünse baska biri alsin ölçülerinizi. Siz 52 kadroya bakacaksınız aman yanlışlık olmasın. :)

52 kadrosunun effective top tube uzunluğu 545 mm, seat tube 520 mm

54 kadrosunun effective top tube 563 mm, seat tube 540 mm.

Bu bisiklette sizin öne yatmaniz pek olası degil, alin borusu 170 mm demişlerdi fabrikadan her iki kadroda da. Dik oturacaksaniz, ki zaten endurance kadro.

@suyunsesi olur hocam. Sıkmayın canınızı. Bir gelsin hele

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri