Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
@Mustaac mosso için 9,60 kg yazıyor sitesinde. Yanlış mı acaba?

Dostlar gözlüksüz yola cikmanin azizligine uğradım. Bugun rüzgarlı bir de yol çalışması olunca olduğu gibi toz ve taş parçaları göze gelebiliyor. Batma oluyordu. Çok şükür doktor temizledi. Damla ile kurtardık. Gözlük çok önemli. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ortalık durulsun ben de şu carraromu değiştirip GT alacağım sanırım.
Artık ondan sonra bende şu bisiklet mevzuunda bir durulurum herhalde. Bir karar veremedim :D
Acaba soulrider'den bir bisikletmi edinsem diye düşündüm ama fiyatlar çok pahalı şimdilik veremem o paraları.

@Yasuoman Geçmiş olsun.

@bonder76 niye değiştirmek istiyorsunuz? Neden memnun değilsiniz?

@Yldrm07 Aslında memnunum ama set konusundaki maymun iştahlılık diyelim.
GT'de 105 set var.

Deneye deneye birşeyler yapmaya çalışıyorum.
:D

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar bugün bayiye gittim elinde gt olmadığı için fabrikayı aradı.Fabrika bisikletin ay sonuna cikacagini pazartesiden itibaren de yaklaşık %10 zam geleceğini belirttiler...Düşünenler elini çabuk tutsun...

Merhabalar bike fit yaptıramıyorum diyenler için ufak bir ipucu videoda 😀

Dün eco modeli aldım. Burada görüp, alırken jant şeridi değiştirmek istedim ama ellerinde uygun şerit yoktu. Mevcut şerit üzerine elektrik bandıyla güçlendirme yaptılar. Nispeten bozuk yollar da dahil yaklaşık 15 km yol yaptım herşey yolunda gibi. Nazar değmesin :)

Evet ben de bugün ön lastiği kurban verdim...
Elektrik bandı ile güçlendirme yaptılar demiştim ama arka lastiği yaptıktan sonra bisikletçi işi diğer arkadaşına devretmiş o da öne yapmayı atlamış. Velhasıl ön lastik patladı. Bisikletçiye kabahat bulmuyorum tabiki onu da yapmayabilirdi.

Götürdüm yama tutmadı iç lastik değişti. Öne de elektrik bandı yaptılar. Para almadılar, Bisan'a ileteceklerini söylediler.

Bu arada patlak lastikle bisiklet elimde yürürken dört bisikletçiye uğradım, şerit alıp taktırmak için ama hiç birinde yoktu. Hiç biri de öyle sokak arası bisikletçi değil. Bu kadar zor bulunan birşey olduğunu bilmiyordum.

İnsanın canı sıkılıyor. Bile bile lades... şerit bulup taktırana kadar diken üstünde kullanmaya devam edeceğim.

Yeni alacaklara tekrar tekrar tavsiye, şerit alıp ilk başta taktırmadan çıkmayın yola..

Son düzenleme:
Dostlar gözlüksüz yola cikmanin azizligine uğradım. Bugun rüzgarlı bir de yol çalışması olunca olduğu gibi toz ve taş parçaları göze gelebiliyor. Batma oluyordu. Çok şükür doktor temizledi. Damla ile kurtardık. Gözlük çok önemli. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu da sürüş sonrası bir kaç kare. Yandaki de emektar MTB 😀
Hocam konum atar misiniz gsgzva

Aybek Cihan
Ha yaşa hocam sen demesen ben diyecektim,ağzımızdan yel alsında bizim buralarda otoparklara kilerlere elini kolunu sallayarak giriyorlar herifler.

Geri