Gte modelinde Michelin power all season lastikler var. Gayet güzel performansı var.Bende gte yani Grand tour Eco almayı düşünüyorum bacak boyu 80 normal boy 185 54 kadro düşünüyorum geometri paylaşımı olmadığı için kararsız kaldım doğru mudur sayın büyüklerim. Artı birde lastik mevzusu sanırım. Bu mesajı yazarken 45 sayfanın 3. Sayfasında ki yorumları okuyorum. Başka yazılıp değişik gelen oldu mu acaba güzel fotoğraflarınızı görmek beni memnun ediyor.
Anladım çok teşekkür ederim sanırım aynakol ve ruble açısından da yeni geçeceğim için beni pek üzmeyecek gibi.Gte modelinde Michelin power all season lastikler var. Gayet güzel performansı var.
Ayni boydayiz hocam, hatta ic bacak boyum sizden 2cm uzun. 54 kadro gt kullaniyorum ve oldukca memnunum. Fotograftakinden cok daha şık bir alet. Lastikler michelin all season geliyor gayet yeterli baslangic icin.Bende gte yani Grand tour Eco almayı düşünüyorum bacak boyu 80 normal boy 185 54 kadro düşünüyorum geometri paylaşımı olmadığı için kararsız kaldım doğru mudur sayın büyüklerim. Artı birde lastik mevzusu sanırım. Bu mesajı yazarken 45 sayfanın 3. Sayfasında ki yorumları okuyorum. Başka yazılıp değişik gelen oldu mu acaba güzel fotoğraflarınızı görmek beni memnun ediyor.
Ben mtbden geçtim ilk zamanlara nazaran daha arandimanli cikiyorum yokuşları. Kondisyon arttikca performansta artıyor. Artı yol bisikleti de gücünüzü daha az kayıpla yola aktariyorsunuz. Yani sizi üzmez yokuş konusunda.Anladım çok teşekkür ederim sanırım aynakol ve ruble açısından da yeni geçeceğim için beni pek üzmeyecek gibi.
GTE için Bisana mail attığımda 185boy 81 bacak boyu için 52 kadro önerildi. Mail atarsanız şayet bir gün içinde dönüş yapıyorlar anlaşıldığı üzere geometrisi büyük bir bisiklet..Merhabalar bu bisikletin 54 kadrosu 1.88-189 boy 85-86 bacak boyu için uygun olur mu acaba? Fark yok diye biliyorum ama Grand Tour Eco için soruyorum özellikle.
Belliki sadece satış yapmayı düşünmüşler. 185 boyundaki biri için en az 57-58 üst boru uzunluğu olması gerek. 52 kadro kesinlikle küçük gelir.GTE için Bisana mail attığımda 185boy 81 bacak boyu için 52 kadro önerildi. Mail atarsanız şayet bir gün içinde dönüş yapıyorlar anlaşıldığı üzere geometrisi büyük bir bisiklet..
Geometri paylaşımı olsaydı belki tartışılırdı ama GTE baktığımızda enduro tarzı var agresif değil sanki böyle ve açısı geniş gibi geldi bana fotoğraftan anladığım kadarıyla. Adı Grand Tour Eco yol tur odaklı gibi ama bakalım. Alan kullanan yazarsa daha faydalı bir sohbet olabilir.bBelliki sadece satış yapmayı düşünmüşler. 185 boyundaki biri için en az 57-58 üst boru uzunluğu olması gerek. 52 kadro kesinlikle küçük gelir.
Hocam bana geçen sene isvicre "de bir yol bisikleti bakmistik. Markasi meshur " Eddy Mercks " idi , 50 kadroydu. Tamam dedik bu tam benlik ama geometri bi değişik geldi sonra tablosuna bir baktık L bedene tekamul ediyordu. Yani olculer cok bir sey ifade etmez demek istiyorum. Standart degil bu geometri mühendisliğiBelliki sadece satış yapmayı düşünmüşler. 185 boyundaki biri için en az 57-58 üst boru uzunluğu olması gerek. 52 kadro kesinlikle küçük gelir.