Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Herkese merhabalar. Yol bisikleti ne yeni geçiş yapacağım ben de. Bisan gt veya gte düşünüldüğünde yeni başlayana önereceğiniz model nedir acaba?

Scudo
Herkese merhabalar. Yol bisikleti ne yeni geçiş yapacağım ben de. Bisan gt veya gte düşünüldüğünde yeni başlayana önereceğiniz model nedir acaba?
Tekrar cevaplayayım, Gtand Tour Eco daha uygun. 50/34 aynakol ve 11/32 ruble ile yokuşlar problem yaratmaz.
Grand tourda 52/36 aynakol ve 11/30 ruble var. Yokuşlarda ecoya göre daha fazla zorlanırsınız.

3 vakte kadar yol görünüyor bana.
Sanırım ben de GT Eco'ya doğru kayıyorum yavaştan :).
Elimdeki henüz 240 km kullanabildiğim Salcano City Sport 30V bisikletimi tez elden satıp ve bir yol bisikletine başlangıç yapacağım. Yoğun şekilde yol bisikletçilerin paylaşımlarını ve tepkilerini okuyorum. Daha önce hiç yol bisikleti kullanmamış bir kişi olarak benim için yorumlar çok önemli. Özellikle benim gibi şehir bisikletlerinden geçiş yapanların yorumları.

@suyunsesi carraro 224 ten 022 ye geçmiştim. İlk gün lastiğim patladı. Ama ilk pedal basışımda oha çok iyi lan(pardon vurgu için lazım ama) bu dedim. Son derece subjektif bi yorum oldu ama yolsuz geçen günlerime üzüldüm.

@suyunsesi carraro 224 ten 022 ye geçmiştim. İlk gün lastiğim patladı. Ama ilk pedal basışımda oha çok iyi lan(pardon vurgu için lazım ama) bu dedim. Son derece subjektif bi yorum oldu ama yolsuz geçen günlerime üzüldüm.
Aman hocam subjektif yorum lobisine dikkat. 😂

İnşallah gelir yakında hocam. Bu sene çok zor bekledim ben de 2 ay. Kavuşunca unutuyor insan.
Beklemek sorun degil de ne kadar bekliyecegimizi soyleseler keske yolumuza baksak. Biri iki gun icinde diyor, birisi haftaya, digeri temmuz basinda. İster istemez insanin akli bulaniyor, bir firma tarih konusunda bile bu kadar gayriciddiyse urunler nasil olucak acaba.

Tekrar cevaplayayım, Gtand Tour Eco daha uygun. 50/34 aynakol ve 11/32 ruble ile yokuşlar problem yaratmaz.
Grand tourda 52/36 aynakol ve 11/30 ruble var. Yokuşlarda ecoya göre daha fazla zorlanırsınız.
Teşekkür ederim cevap için.
Bu arada instagram dan sorduğumda bu hafta bayilere sevkiyatların başlandığı söylendi.

Temmuzun ilk haftası üretimlere başlayacaklarını duydum ben de. Temmuzdan önce yeni modellere ulaşmak zor gibi.

İlk gelen 52 kadro GT zirve bisiklet kayseriydi. Acaba orayi arasak sorsak mi gelmis mi Ali beyin pazartesi sali elinizde dedigi bisikletler. Gecenki Ali beyin canli yayinina (ki son gunlerde canli yayinda yok sanirim artik) zirve bisiklet de katildi hatta sordu gt’leri. Pazartesi elinde abi dedi Ali bey.

Bayilerde çok mağdur şuanda, sürekli yalancı durumuna düşüyorlar. Fabrika söz veriyor bu hafta diye bayilere ve bizlere ama ortada ürün yok ! Umarım bu hafta bu iş çözülür , gerçekten yorucu hale geldi.
Özellik Pazartesi Salı kesin bayilerde denmesi ve şuan hala ortada bisiklet olmaması gerçekten komik...
Yanlız değil tabi bisan bu başarısızlıkta ancak Carraro en hızlısı çıktı içlerinde bayilere bütün ölçülerde olmasada belli seviyede sevkiyatını başarılı olarak yaptı. Peugeot komik bir şekilde lansman renklerini tutturamasada, yavaş yavaş bayilerde yerini alıyor.
Umarım Bisan'da bu hafta bu işi bitirmiş olur...

benim RC 9800 gelmiş bugün arkadaşlar.bayi aradı az önce .toplamış bisikleti.yarın alacağım inşallah.lastikler cst çıkmış yapacak bir şey yok.birde pedalları beğenmemiş bayii.yarın inşallah bol bol foto atarım.

@ERCEYLAN Hayırlı olsun şimdiden, tekerinize taş değmesin.

• Beğen
Tepkiler: ERCEYLAN
Merhabalar arkadaşlar,
Ben de bisan marka bisiklet almak istiyorum vakıfbank kredi imkanlarından yararlanarak, 1.87 boyunda 95 kilo civarındayım, kadro boyları hakkında bir önerisi olan varmı? Bir de 10 bin ₺ ye kadar bütçem var, daha önceden yurt dışında sora setli bisiklet kullandım 3-4 ay her gün düzenli olarak. Bilgili arkadaşlarımızın değerli düşüncelerini merak ediyorum, 5 bin ₺'ye grand tour mu almalıyım yoksa RC 9800 veya RC 9900 mü?
Cevap veren, vermeyen herkese teşekkürler, tekerinize taş değmesin.

Grand tour eco nun avantajı yeni baslayana çok uygun bir bisiklet olması. Kadro geometrisi endurance, aynakol ruble oraniyla yokuşlarda yormaz. Karbon maşa ve 28 lik lastikler daha konforlu sürüş demek. Tam bir yol bisikletine geçiş bisikleti.
Bu yönleriyle daha üstün. Ama gelin görün ki bisiklet hala piyasada yok. Geldiği gibi de bitecek gibi duruyor talibi çok. Ben ikisi arasında kadro boyu bana uysa kesinlikle Bisan tercih ederdim.

Carraro nun ağırlığı da 10.5 kg civarındadır diye tahmin ediyorum. Daha agresif bir duruşu var daha genç işi. Rengi de hoş duruyor.
Selamlar
Carraro nasil başariyor bunu hala anlamis degilim hocam. Bi yol bisikletinin ağırlıgini 10.5 kilo yapmak özel yetenek ister

Merhabalar, bugün Zirve Bisikleti (Kayseri) arayın derim, muhtemelen sevkiyat olacaktır grand tourlar. Bu arada 52 kadro mevcut ellerinde, bilginize sunarım.

Geri