Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

@suyunsesi Aslında Bisanın hangi bayilere bu modeli verdiğinin kaydı vardır o bilgiyi paylaşsalar direk elinde olan bayileri arasak çok daha kolay olacak çünkü bir sürü bayi var ve çoğuna benim istediğim model verilmemiştir belkide

Scudo
@suyunsesi Aslında Bisanın hangi bayilere bu modeli verdiğinin kaydı vardır o bilgiyi paylaşsalar direk elinde olan bayileri arasak çok daha kolay olacak çünkü bir sürü bayi var ve çoğuna benim istediğim model verilmemiştir belkide
@birdie85 Bence hiç beklemeyin, yardırın :D. Çünkü ben öyle yaptım. Eğer yapmasaydım hala bekliyor olurdum. Şu paylaşımımda anlattım.
Bisan Grand Tour Satın Aldım
Bayiler ellerine geçeni satıyor. Yetişen kapıyor yani.

Selamlar herkese.
Antalya'da GT aramaktayım ama bayiilere sorduğum zaman her biri ürünü getirtemeyeceğini söylüyor.
Sayfalara epey baktım ama Antalya'da kullanan görmedim. Bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi?
Online olarak da alabileceğim bir yer bulamadım. Çoğu sitede stok 0 olarak geçiyor.

@deathotek enteresan. Niye getirtemiyorlarmış?

Fabrika ürün göndermiyor, pandemi dolayısıyla da bizlerde sıkıntı çekiyoruz diyorlar. Kesin alacağım dediğim halde maalesef diyorlar.

35 gun gt siparisi bekle...İzine cikip ildisina ciktigimin 5ci saatinde ‘bisikletiniz depoya ulasti’ mesaji al. Var bir aksilik ama sonu hayir olsa bari.

@vusalazeroglu şansa bak :(
@Yldrm07 bütçe olarak sıfır alabileceğim şuan bu görünüyor. İkinci ele pek yönelesim de yok açıkcası. Beklemeye devam derken epey süre geçti.
Başka arayışlara yöneleceğim böyle giderse.

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
@suyunsesi Hocam tavsiye için teşekkürler sayenizde uzun aramalar sonunda 1 yerde buldum....GT 👍

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
S.a arkadaşlar Bisan Grand Tour 52cm alacam bildiğiniz elinde mevcut olan bayi var mı?
Pendik Merkez bisiklette çarşamba günü geliyormuş. Ben 54 sordum yok dediler.

Ben de Pendik Merkez bisikletten aldım bisikletimi. Nakitte güzel indirim yapıyor. ;) Jant içi şerit ve ön sora fren değişimini de belirtin. Bunun için direk fabrikayı yanımda arayıp konuşmuşlardı.

İzmir-yelki de bisiklet. Com mağazasında vardı ama kaldı mı bilmiyorum, urla Erol bisiklete de sorun

Pendik Merkez bisiklette çarşamba günü geliyormuş. Ben 54 sordum yok dediler.
Bugün saat 17 gibi bende sordum ,54 kadro kapali kutu elimizde var dedi pendik merkez bisiklet hatta şehir dışından arıyorum dedim kargo vs hallederiz dediler. Kaçkar bisiklet ellerinde 52 kadro Eco modeli olduğunu söyledi.

Boy: 1.92
Kilo: 77-81 arası

Max.54 cm kadro var sanırım küçük mü gelir?

Bu işlere yeni başladık. Yardımcı olursanız sevinirim. Bisikleti çok beğendim.

@MertV 58 cm falan mı gerekir bu boy sayılarına?

Geri