Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Grand Tour Satın Aldım

(link)
Bundan mevcut. Pompadan çok memnunum. Ayaklı pompaya ihtiyaç dahi duymadım bunu aldıktan sonra. Ama MTB de kullanabilmek için schrader presta dönüştürücü lazım.

senin pompayı presta/schrader yerine presta/dunlop yapmışlar malesef :)

Bu arada ayaklı pompa kullanmadan ona ihtiyacın olduğunu bilemiyorsun :) ben de çok sonra aldım. Dechatlon'dan indirimde bulmuştum. Bunca zaman ne eziyet çekmişim dedim valla. evde bulunmasını tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: raceover
Scudo
senin pompayı presta/schrader yerine presta/dunlop yapmışlar malesef :)

Bu arada ayaklı pompa kullanmadan ona ihtiyacın olduğunu bilemiyorsun :) ben de çok sonra aldım. Dechatlon'dan indirimde bulmuştum. Bunca zaman ne eziyet çekmişim dedim valla. evde bulunmasını tavsiye ederim.
Ayaklı pompa da mevcut. Bu pompayı schrader uç için nasıl kullanırız?

Ayaklı pompa da mevcut. Bu pompayı schrader uç için nasıl kullanırız?

El pompan için dönüştürücü şart. arkadaşlar paylaşmışlar, o tip birşey temin etmen gerekli.

Ama ayaklı pompan da varsa onun da uyumluluğunu kontrol et istersen. Belki ilk dediğim gibi o presta/schrader uyumludur.

El pompan için dönüştürücü şart. arkadaşlar paylaşmışlar, o tip birşey temin etmen gerekli.

Ama ayaklı pompan da varsa onun da uyumluluğunu kontrol et istersen. Belki ilk dediğim gibi o presta/schrader uyumludur.
Ayaklı pompada sıkıntı yok mtbde yolda lazım olur diye bu pompayı kullanmak için sormuştum.

Bisan'ın mithra 105 modeli çıktı mı alan var mı acaba? Merak ettiğim ve görsel olarak çok beğendiğim bir modeldi.20210811_000721.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bisan hala üretim problemleri yaşıyor o yüzden sanmıyorum ortada olduğunu bu bisikletin.

Birkaç tane bayiyle de konuştum, özellikle satış sonrası tarafta sıkıntı olduğunu yazıyorlar.
Jant bandı değiştirme hikayesinde fabrikanın sürekli aynı kötü banttan gönderdiği gibi geri bildirimler de mevcut.

Güzel modellerle iyi bir ivme yakalıyorlardı ama hem tedarik problemleri hem de bu tarz memnuniyetsizlikler Bisanı geriye götürebilir.

Son düzenleme:
Bugün itibari ile sürecin sonuna geldim. Bisikletimin birkaç parçası daha değişti ve sanki şu an sora değil de 105 set var üzerinde öyle sessiz öyle tık tık geçiyor ki. Hub sesi videosu atacağım birde. Yeni gidon bandı aldım. Eskisini söküp mü sarsam yoksa eskisinin üzerine mi sarsam onu bilemedim.

Bugün itibari ile sürecin sonuna geldim. Bisikletimin birkaç parçası daha değişti ve sanki şu an sora değil de 105 set var üzerinde öyle sessiz öyle tık tık geçiyor ki. Hub sesi videosu atacağım birde. Yeni gidon bandı aldım. Eskisini söküp mü sarsam yoksa eskisinin üzerine mi sarsam onu bilemedim.
Sonunda güzel bir haber.Sizin adınıza sevindim

Eskisini söküp mü sarsam yoksa eskisinin üzerine mi sarsam onu bilemedim.
Eskisinin üzerine sararsan yumuş yumuş oluyor. Ağrıyı sızıyı titreşimi hiç hissetmezsin

ilk kez saracağım birde sıkıntı olurmu acaba boşa gitmesin bant :krktm:
Ben bisikletçime sardırtmıştım. Kendin de sarabilirirsin el yeteneğin varsa. Youtubedan izle, kendine güveniyorsan sararsın.

ilk kez saracağım birde sıkıntı olurmu acaba boşa gitmesin bant :krktm:
Hayırlı olsun Fatih, satmıyorsun o zaman :) Üzerine sar ama işi bilen bir bisikletçiye sardır, diğer türlü ilk seferde içine sinmeyecektir.

Sonunda güzel bir haber.Sizin adınıza sevindim
Abi acil yardıma ihtiyacim var bisiklrt hakkında bilgim yok burda bir sürü mesaj yazdım kimse bişey yazmadı kime yazıcam bisiklet alıcam ama hangisi iyi bilmiyorum hangisini almalıyım sen biliyormusun yoksa kime sormalıyım yardım et

Kron xc150 mi
Mosso wildfire h mi
Bisan mtx 7300 mü

Abi acil yardıma ihtiyacim var bisiklrt hakkında bilgim yok burda bir sürü mesaj yazdım kimse bişey yazmadı kime yazıcam bisiklet alıcam ama hangisi iyi bilmiyorum hangisini almalıyım sen biliyormusun yoksa kime sormalıyım yardım et

Kron xc150 mi
Mosso wildfire h mi
Bisan mtx 7300 mü
En hafif hangisi, en yüksek vites grubu hangisi bide fiyatlarını araştırıp bir seçim yap derim. Misal bisan 15 kg shimano deore set 2000 TL diyelim. Mosso da 13 kg tourney set 2500 tl diyelim. Kronda shimano deore set 14 kg fiyatta 2250 TL ise. Kronu alabilirsin. Bu verdigim örnek. Sen incele not al ona göre seçimini yap. Bana sorarsan sıfır degil 2. El temiz bul al geç.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Satıp trek speşilayzd almıyo muyuz..

Elimde hiç kullanılmamış kutusunda spd pdrs500 mevcut. İlgilenen olursa özelden mesaj atabilir.

• Beğen
Tepkiler: fevzifurkan
Geri