Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Praetor ortaya çıktı

A

Anonim

Silinmiş hesap
düşüncelerinizi merak ettiğim için ilk başlığımı açayım istedim bisan 2020 yılında duraace 9100 setli bu bisikleti piyasaya sürecekmiş jantlar da duraace fiyat net değil ama 35 bin lira deniliyor.

Scudo
Fiyatlarını bilemem ama Bisan'nın bisikletlerini bir hayli beğendim özellikle gravel modeli yorum isteğiniz modelde çok güzel duruyor Bisan gerçekten kendini aşmış inşallah bunu iyi bir servis ve teknik destek ağı ile destekler Salcano gibi yapmaz...

• Beğen
Tepkiler: Hidiman
Yolların yargıcı sloganı ve ismiyle bugün görücüye çıkan #Bisan PREATOR nefesleri kesti. Antalya'daki sempozyumda tanıtılan model, türkiyede toplanan en üst model olma şansını da yakaladı. Dureace Disk set ve Dureace jant seti ile donatılan model bazı ilkleri de bünyesinde barındırıyor. Bukalemun yani renk değiştiren boya ve simli olarak renklendirilmiş. Boyasının İzmir Kemapaşadaki tesisine kurulan son sistem boya atölyesinde atıldığını da ekleyelim. Bisikletin en dikkat çeken parçası maşası. Ergonomi ve dayanım da en yüksek puanı alma başarısını gösteren tasarımı göz aşinalığından garip gelebilir. Ancak Ar-Ge koktuğuda bir gerçek.
Ne diyelim, bisiklet camiasına hayırlı olsun.

muhteşem olmuş,bisanın bugünkü instagram sayfasında lasmanda gördüm bayıldım.bisiklet dünyası için küçük,bisan için büyük bir adım,bisan yetkililerini kutlarım:harika:

Son düzenleme:
Bertan12
süper olmuş özellikle renk değiştiren boya olayı süper :harika:

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Çok şık duruyor, maşa F12 nin benzeri olmuş. Umarım uygun bir fiyata çıkar... Önümüzdeki sene yeni bisiklet almayı düşünüyorum, fiyat istediğim şekilde olursa, tercihler arasına koyulabilir..

Bisan eski tahtına geri mi dönüyor acaba grupset olarak durace 9100 kullanılmış.

Tasarım ve renk olarak şundan çok daha iyi durduğu kesin. Carraro'dan üst seviye karbon yol bisikleti: Mavi

Gördüğüm kadarı ile maşası olsun kadrosu olsun artık standartlaşmış her markanın uzak doğuda yaptırdığı tek tip kadro dışında bir tasarımı var. Umarım kadro boyu seçeneklerinde ve grup sette çeşitlilik olur. Yani 105'ten başlasa taliplisi daha çok olacaktık. Yol bisikleti almayı düşündüğüm dönemlerde bir modeli çok hoşuma gitmiş fakat kadro boyu sorunu ile karşılaşınca kalmıştı. Bu model için benim gibi birisi için kadro çıkmayacağına eminim 6 ayda 10 tane 54 satıyorsa, yılda 1 tane 58 üzeri kadro alan adam çıkar.

Umarım aynı istikrarı ile çalışmalarına devam eder.

MakRo, beklentimiz karşılıklı. Bugün ilk kez tanıtılıp ön sipariş ile satışa çıktı. Kadro boyları hakkında bilgi sahibi olamadık. 30 adet satıldığı bilgisi var. Belki birini bir arkadaşım almış olur hevesi ile merakla yollarda görmeyi bekliyoruz. Ama bir gerçek var ki bu bisan çok yürek hoplatacak. Çünkü farklı, hazır kadro değil. Ar-Ge aşamasında bizzat şahitliğini yaptığım için harika hissediyorum.

IMG_20190911_145455.jpg

Allah yollarını, yolumuzu açık etsin. Memleketin selayeti için umarım herşey daha iyi olur.
Kadro çok keyifli görünüyor. Komponentlerin bu şekilde kalacağını sanmıyorum tabii diğer türlü 30 bin liralardan bahsedilmesi kuvvetle muhtemel, ucuz olmasını beklememek lazım.

Maşayı hiç ama hiç beğenmedim.Renk konusunda başarılı olunmuş.Gerçi artık çok çok iyi boya yapabilen yerler var artık.Genel itibari ile bisiklet güzel fakat maşa bence berbat.Genede Bisan bisikleti tebrik ederim.

Firmaların Praetor gibi amiral gemisi çıkartmaları, diğer halka dönük modellerinde de amiral gemisinden esinlenilmesi çok önemli.Eğer vitrinleri buysa bence merak edilip bu dükkana girilir, bakılır.
--------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada yeni başlayan bir genç olsam hiç tereddüt etmeden Rx 9400 modelini alır geçerdim.Hem şekli şemali yerinde ,hem özellikleri de fena değil.

Simli renk sadece gride mi (ya da beyaz mı?) olacak? Yapmışken diğer renklere de olması taraftarıyım. Ayrıca maşa gerçekten garip. Direk aklıma gravel tip bir bisiklet geldi.

Simli renk sadece gride mi (ya da beyaz mı?) olacak? Yapmışken diğer renklere de olması taraftarıyım. Ayrıca maşa gerçekten garip. Direk aklıma gravel tip bir bisiklet geldi.
Sanırsam o renk, bukelemun renk diye tabir ettikleri renk, orada ışıktan dolayı belli olmamış diyorlardı Facebook ta

@Adrenalin26 Anladım, fotoğrafını bekleyeceğiz o zaman. ?

Bisan adına çok iyi gelişme olmuş praetor renk harika geometri güzel maşa isaac markasında mtb ve gravel bisikletler de kullanılan maşaya çok benzemiş alın borusu aero gibi gözükmüyor belki resimlerden öyle görünüyor olabilir.
Benim merak ettiğim büyük markalar aero bisikletlerine rüzgar tüneli testi yapıyor ve sonuçları paylaşıyor bisan praetor yada başka modeli için bu test yapılmış mı? Yine büyük markalar kullandığı karbon kalitesini belirtiyor acaba bisan' nın üretim yaptırdığı firma ne tür ve kalite karbon kullanıyor?

Geri