Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan Praetor ortaya çıktı

Yol bisikleti dışında farklı yerlerde gördüğüm kadarı ile çift süspansiyonlu ve orta yada üst seviye mtb bisikletleri de varmış lansmanda. Yakında sistelerine yükleme yaparlarsa daha detaylı olarak görmüş oluruz. (link) hikaye kısmında var bazı modeller.

Scudo
çok da bir şey beklemeyelim bence instagram storysine baktım da adamlar tanıtımı ankara pavyonlarında yapmış gibi bir hava var sarı tutku benzeri bir kadın detone detone bir şeyler söylüyordu ufukları bu kadar yani anlayacağınız :D hedef kitleleri de tarlayı satıp pavyona giden dayılar sanırım

Kadro üzerine www.********.com.tr diye web sitesi adresi yazmayı anlayamadım, anlayamıyorum.

Güzel bir gelişme artık yerli firmalardan üst seviye bisikletler görmek eskiden beklenemezdi ama artık yapılıyor bence çok güzel gelişmeler bunlar bu kültür için büyük bir gelişme eski ve köklü Türk markasının böyle ürünler çıkarması gerçekten ülke olarakta prestij açısından çok önemli bizimde bu şekilde üst seviye bisikletimiz var diyebilmeliyiz bisan firmasını gerçekten kutlarım helal olsun yıllardır bu tarz çalışmalar bekliyordum olmaya başladı hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mehmet Metin Levent

1574656350655.png

Canyon da bir dönem o süreçten geçti. Şimdi çoğu insanın hayali haline geldi. İyi reklam stratejisiyle, çağa ayak uydurma politikaları yerinde olursa umarım Bisan da zamanla birçok hatasından dönecektir. Amatör, profesyonel demeyip bütün bisikletçilere kulak versinler yeter ki.

çok da bir şey beklemeyelim bence instagram storysine baktım da adamlar tanıtımı ankara pavyonlarında yapmış gibi bir hava var sarı tutku benzeri bir kadın detone detone bir şeyler söylüyordu ufukları bu kadar yani anlayacağınız :D hedef kitleleri de tarlayı satıp pavyona giden dayılar sanırım

Bir şirketin ürün tanıtımına ''Ankara Pavyonu'' Sunucu olan hanıma ''Sarı Tutku'' benzetmesiz yapacak kadar terbiyesizce yazacak cesareti bulamayacağımız bir hafta dilerim.

Ön maşasını beğenmedim. Sanki düştüğünde kıvrım noktasından yamulup, kırılacak gibi bir havası var. Kusura bakmayın ama 35.000 Türk Lirası'nı bisiklete bağlayacaksam Dünya çapında tanınan marka değeri daha yüksek bir bisiklet tercih ederim.

Ön maşasını beğenmedim. Sanki düştüğünde kıvrım noktasından yamulup, kırılacak gibi bir havası var. Kusura bakmayın ama 35.000 Türk Lirası'nı bisiklete bağlayacaksam Dünya çapında tanınan marka değeri daha yüksek bir bisiklet tercih ederim.
ithal bisikletlere öyle bir ötv yüklerler ki, 35 bin liraya bu bisleti almak için sıraya girersiniz, yine de alamazsınız. demedi demeyin.

Smyrna isimli şehir bisikletini de çok beğenmiştim. Yol bisikleti kullanıcısı olmasam da çok güzel görünüyor. Kendilerini tebrik eder, başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
@Mehmet Metin Levent

214774 dosyayı görüntüle

Canyon da bir dönem o süreçten geçti. Şimdi çoğu insanın hayali haline geldi. İyi reklam stratejisiyle, çağa ayak uydurma politikaları yerinde olursa umarım Bisan da zamanla birçok hatasından dönecektir. Amatör, profesyonel demeyip bütün bisikletçilere kulak versinler yeter ki.
Hatırlasanız bir ara forumda bir takım için sponsorluk veren salcano vardı. Aynı yukarıda paylaşmış olduğunuz görseldeki gibi her yerde marka vardı hatta buna ek olarak aero jantlarda da yazıyordu. Demek ki bu dönemden her firma bir kere geçiyor.
Bisan'a gelecek olursam umarım sadece tanıtım dönemi boyunca web sitesi bisikletin üzerinde yazıyor olur. Birde şu mantık var bizim ülkede yerli firma bir şey üretsin istiyoruz ama üretince de beğenmiyoruz. Sonucunda bir çok yabancı firma bugün ki konumlarına bir anda gelmedi adım atarak geldi. Carraro gravel modelinde de aynı durum oldu, bende sevmedim özellikle kaynak yerleri ve bayilerdeki iş bilmez personellerini.
Corelli firmasının yeni çıkardığı bisiklet. Şuanda bence carraro g2 gravelden çok daha önde bin lira daha ucuza hemde.
(link) firmalara zaman tanıyın. Ülkedeki iş durumları belli bir çok firma eleman çıkarırken adamlar risk alıp yeni bir şeyler üretmeye çalışıyor.

Dünya çapında markalara o kadar da inanmamak lazım. Bir çoğunun karbon bisikletlerinde hatalı üretimden dolayı geri çağırmalar çok oluyor.
(link)
(link)
yarış esnasında gidon borusu kırılan bianchi
.....
Hemen hemen tüm markalar kadroları artık çin/tayvanda aynı fabrikalarda üretiyorlar. tayvan üretimler daha güvenilir gibi.
birçok "pahalı" marka kadro/maşaların kalitesi "markasız" çin/tayvan kadrolarından çok ta farklı değil. (link)
Yerli firmaların genelde tasarım/görüntü sorunu var ama onu da yavaş yavaş geliştiriyorlar gibi(en büyük sorun servis sorunu).

Dünya çapında markalara o kadar da inanmamak lazım. Bir çoğunun karbon bisikletlerinde hatalı üretimden dolayı geri çağırmalar çok oluyor.

İşte tam da bu sebep yüzünden dünya çapındaki markalara güvenmek daha doğru. Bana sattığı ürünü geri çağıran bir tane yerli marka örnek veremezsiniz. Bizde daha "sattığı ürünün arkasında durmak" kavramı yok. Maşa yolda giderken kırıldıktan ve vücudunuzdaki muhtelif kemikler kırıldıktan sonra o maşa garanti kapsamında değişmiş, bi kıymeti yok. Önemli olan "biz bunları sattık ama kullanılması tehlikeli, lütfen kullanmayın, bize geri gönderin, yenisi ile değiştireceğiz" demek ise müşteriye değer vermenin bir göstergesi. Fiyat olarak da neredeyse bir otomobil fiyatından bahsediliyor ise eğer, ben o değeri bana göstereceğini bildiğim firmadan alışveriş yaparım. Kimse kusura bakmasın.

Bizde daha "sattığı ürünün arkasında durmak" kavramı yok.
Bu konuda haklısınız. Yalnız satış sonrası destek(yerli yabancı farketmez) büyük sorun. Büyük illerde hadi trek vs. desteği alabilirsiniz ama küçük bi şehirde yaşayan birisi en ufak bi işlemde bile istanbul/ankara vs. de bisikleti mi gönderecek?
Bisan yetkili servislerini iyi yaparsa güzel olur. yoksa isterse 100.000tllik süper bisikletleri olsun farketmez. kötü bi servis o bisikleti tork anahtarı olmadan montaj edip berbat eder.

Geri