MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.377
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
çok da bir şey beklemeyelim bence instagram storysine baktım da adamlar tanıtımı ankara pavyonlarında yapmış gibi bir hava var sarı tutku benzeri bir kadın detone detone bir şeyler söylüyordu ufukları bu kadar yani anlayacağınız hedef kitleleri de tarlayı satıp pavyona giden dayılar sanırım
Ne diyelim, bisiklet camiasına hayırlı olsun.
214713 dosyayı görüntüle
ithal bisikletlere öyle bir ötv yüklerler ki, 35 bin liraya bu bisleti almak için sıraya girersiniz, yine de alamazsınız. demedi demeyin.Ön maşasını beğenmedim. Sanki düştüğünde kıvrım noktasından yamulup, kırılacak gibi bir havası var. Kusura bakmayın ama 35.000 Türk Lirası'nı bisiklete bağlayacaksam Dünya çapında tanınan marka değeri daha yüksek bir bisiklet tercih ederim.
Hatırlasanız bir ara forumda bir takım için sponsorluk veren salcano vardı. Aynı yukarıda paylaşmış olduğunuz görseldeki gibi her yerde marka vardı hatta buna ek olarak aero jantlarda da yazıyordu. Demek ki bu dönemden her firma bir kere geçiyor.@Mehmet Metin Levent
214774 dosyayı görüntüle
Canyon da bir dönem o süreçten geçti. Şimdi çoğu insanın hayali haline geldi. İyi reklam stratejisiyle, çağa ayak uydurma politikaları yerinde olursa umarım Bisan da zamanla birçok hatasından dönecektir. Amatör, profesyonel demeyip bütün bisikletçilere kulak versinler yeter ki.
Dünya çapında markalara o kadar da inanmamak lazım. Bir çoğunun karbon bisikletlerinde hatalı üretimden dolayı geri çağırmalar çok oluyor.Ön maşasını beğenmedim. Sanki düştüğünde kıvrım noktasından yamulup, kırılacak gibi bir havası var. Kusura bakmayın ama 35.000 Türk Lirası'nı bisiklete bağlayacaksam Dünya çapında tanınan marka değeri daha yüksek bir bisiklet tercih ederim.
Dünya çapında markalara o kadar da inanmamak lazım. Bir çoğunun karbon bisikletlerinde hatalı üretimden dolayı geri çağırmalar çok oluyor.
Bu konuda haklısınız. Yalnız satış sonrası destek(yerli yabancı farketmez) büyük sorun. Büyük illerde hadi trek vs. desteği alabilirsiniz ama küçük bi şehirde yaşayan birisi en ufak bi işlemde bile istanbul/ankara vs. de bisikleti mi gönderecek?Bizde daha "sattığı ürünün arkasında durmak" kavramı yok.
yurtdışından gider alır geliriz. (ben öyle yaptım , yapacağım)ithal bisikletlere öyle bir ötv yüklerler ki, 35 bin liraya bu bisleti almak için sıraya girersiniz, yine de alamazsınız. demedi demeyin.