OB_Tolga
Aktif Üye
- Tepki
- 305
- İsim
- Tolga
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Giant
Koskoca toplantıyla ilgili gerçekten buna takıldıysan bu da senin vizyonun demek ki. 2019 da ekonomi darboğaza düşüp firmalar yatırımlarını düşürürken mevcut fabrikaya 3 katı büyük bir kaynak atölyesi kurmuşlar, Hollanda merkezli akzoNobel firması ile işbirliğine gidip boya kalitesini arttırmışlar, A firmasının bisikletleri ilk güneşte solarken bu adamlar 2 yıl boya solmama garantisinden bahsediyorlar bazı modellerde. Arabalar içinde boya yapan bu firma arabalarda 10,000 km testine tabi tutarken 30,000 km testine tabi tuttuklarını söylediler Bisan için yaptıkları boyaları. Bunun dışında üst grup modeller için ayrı bir üretim bandı oluşturduklarını ve montajların daha özenli yapılması için Shimano Türkiye ile işbirliği yaparak sadece üretim bandında çalışan personele değil neredeyse tüm çalışanlara bu konuda eğitim aldırmışlar ki personel sattığı ürünlerin nasıl üretildiğini bilsin. Yine fabrikalarında aletler revize edip tork ayarlı aletlere geçiş yapılarak doğru değerlerde parçaların sıkılmasına ve üretimden kaynaklı sorunların çıkmasının minimuma indirgenmeye çalışıldığı toplantıda belirtildi. Ayrıca müşteri memnuniyeti konusunda da şikayet var tarzı siteleri takip ettiklerini ve her müşteriye imkanlar dahilinde en iyi deneyimi yaşatmayı hedeflediklerini satış sonrasını da geliştirdiklerini belirttiler. 2021 hedeflerinde de alüminyum kadro üretimini yapabilecek bir fabrika kurmayı hedeflediklerini söylediler ve 3 tane prototip üretilmiş alüminyum kadroyu toplantıda sergilediler.çok da bir şey beklemeyelim bence instagram storysine baktım da adamlar tanıtımı ankara pavyonlarında yapmış gibi bir hava var sarı tutku benzeri bir kadın detone detone bir şeyler söylüyordu ufukları bu kadar yani anlayacağınız hedef kitleleri de tarlayı satıp pavyona giden dayılar sanırım
Ama tabi belliki sizin gördüğünüz sarışın bir şarkıcının pavyon gibi bir ortamda şarkı söylemesi ise yapacak bir şey yok demektir Siz o zaman diğer markaları tercih edebilirsiniz.