Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisan RC kullanıcılar kulübü

@amatorbisikletci1 bu şekilde güzel hazırlanmış tabloya yardımcı olmak zevktir. Karbon maşa bozuk yollarda güzel bir avantaj. Kadro tipi olarak ve karbon maşayla Bisan 2-0 önde bence.
Cevap için teşekkürler . bisan rx9400 lastikleri ve kalınlığı (bisanda 23 olması ) ,jant hakkında kıyaslayacak olursanız ?
Fiyatı diğerlerine göre bir tık pahalı olan Bisan GTE bir miktar ekleyip alınır mı merak ediyorum daha önce tur bisikleti kullandım

Scudo
Rxciler de kabulünüz mü sayın büyüklerim 😎

Bisan RX 9400 hakkında hiç bir bilgi yok sanal ortamda. Dilerseniz ben biraz yüzeysel anlatayım. Boyum 175 iç bacak boyum 80 cm 52 kadro seçtim şimdilik bir sıkıntı yok. Kadro alüminyum ve kaynak yerleri biraz kaba. Boya kalitesi fena değil. Ama daha önce Mosso Lead ve Sedona Scandium mtb kadrolarım oldu onlarla kıyaslarsam daha kalitesiz hissiyatı var. Maşa karbon kötü görünmüyor. Jantlar Alexrims göbekler Tiagra ve diğer tüm mekanik sistem de Tiagra. Lastikler internet sitesinde 700/23 yazmasına rağmen 25 Cst Czar. Sele borusu Bisan, gidon, boğaz bilmediğim bir marka. Furş kapağı karbon olması hoşuma gitti. Sele Sellle Royal S1. Gelelim ağırlığa her şeye tamam ufak tefek değişiklik olabilir ama bu konuya üzüldüm biraz. Sitesinde 9.3 yazmasına rağmen pedalsız 9.93 geldi. Biraz bu konuya bozuldum. Bilseydim 1000 Lira az verir RX 9300 alır, zamanla geliştirebilirdim. Yinede fiyatına göre emsalleri arasında alınabilecek bisiklet.

Bisan RX 9400 hakkında hiç bir bilgi yok sanal ortamda. Dilerseniz ben biraz yüzeysel anlatayım. Boyum 175 iç bacak boyum 80 cm 52 kadro seçtim şimdilik bir sıkıntı yok. Kadro alüminyum ve kaynak yerleri biraz kaba. Boya kalitesi fena değil. Ama daha önce Mosso Lead ve Sedona Scandium mtb kadrolarım oldu onlarla kıyaslarsam daha kalitesiz hissiyatı var. Maşa karbon kötü görünmüyor. Jantlar Alexrims göbekler Tiagra ve diğer tüm mekanik sistem de Tiagra. Lastikler internet sitesinde 700/23 yazmasına rağmen 25 Cst Czar. Sele borusu Bisan, gidon, boğaz bilmediğim bir marka. Furş kapağı karbon olması hoşuma gitti. Sele Sellle Royal S1. Gelelim ağırlığa her şeye tamam ufak tefek değişiklik olabilir ama bu konuya üzüldüm biraz. Sitesinde 9.3 yazmasına rağmen pedalsız 9.93 geldi. Biraz bu konuya bozuldum. Bilseydim 1000 Lira az verir RX 9300 alır, zamanla geliştirebilirdim. Yinede fiyatına göre emsalleri arasında alınabilecek bisiklet.
Ben sırf şu kilo muhabbeti için 9400 yerine 9300 tercih ettim sitesinde yazan ağırlık kadar geldi ve bir kaç upgrade ile 9400 ve üzerine bile çıkabilecek potansiyele sahip bir bisiklet. Cst Czar lastikler geldi RX 9300te ne yazdıysa o geldi. Böyle sizin gibi değerli insanlara böyle yapmaları üzücü..

Ben sırf şu kilo muhabbeti için 9400 yerine 9300 tercih ettim sitesinde yazan ağırlık kadar geldi ve bir kaç upgrade ile 9400 ve üzerine bile çıkabilecek potansiyele sahip bir bisiklet. Cst Czar lastikler geldi RX 9300te ne yazdıysa o geldi. Böyle sizin gibi değerli insanlara böyle yapmaları üzücü..
Üzüldüğüm nokta yanlış bilgilendirme yoksa kadro görüntüsünü ve rengini beğenerek almıştım. Aradaki fiyat farkı zaten vites fren sistemi ve jant seti geri kalan önemsiz ayrıntı. Pişmanlık yok bu fiyata bu içime sindi. Acemiyim yol bisikletine ilerisi için daha üst seviyelee düşünülebilir.

• Beğen
Tepkiler: MertSeker
Üzüldüğüm nokta yanlış bilgilendirme yoksa kadro görüntüsünü ve rengini beğenerek almıştım. Aradaki fiyat farkı zaten vites fren sistemi ve jant seti geri kalan önemsiz ayrıntı. Pişmanlık yok bu fiyata bu içime sindi. Acemiyim yol bisikletine ilerisi için daha üst seviyelee düşünülebilir.
#bisanheryerde diyorum o zamansa. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle. Her zaman için en iyi bisiklet kendi bisikletindir :)

• Beğen
Tepkiler: kocak04
Arkadaşlar herkese selamlar, bisann kadro boyları için bir çok yazı okudum ama kafam iyice karıştı, rc9900 almak istiyorum tek engelim 52 kadro olması çünkü boyum 1.83, mevcut kadrom endurance scott 54 kadro genel olarak rahatım, ama internette 55-56 arası ideal kadrom diyor. Geleyim sadede, rc9900 seat tube 510mm , hadi onu kaldırdık , toptube 545mm top tube 1.83 boya kısa gelirmi, bisikleti deneme şansım yok çünkü piyasada yok tecrübeli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, lastiklerinden memnun musunuz?Patlama olayı nasıl?

Merhaba, lastiklerinden memnun musunuz?Patlama olayı nasıl?
Bin km'de ortalama sekiz kere desem yeri vardır. Gün geldi kendime kızdım bunu görüp nasıl patlattın diye gün geldi buna da patlamazsın be abi dediğimde oldu açıkcası :D

Bin km'de ortalama sekiz kere desem yeri vardır. Gün geldi kendime kızdım bunu görüp nasıl patlattın diye gün geldi buna da patlamazsın be abi dediğimde oldu açıkcası :D
Çok fazla.Jant bantını değiştireyim o zaman kurulumda,arkadaşların dedikleri kadar var

• Beğen
Tepkiler: MertSeker
Çok fazla.Jant bantını değiştireyim o zaman kurulumda,arkadaşların dedikleri kadar var
Aynen hocam ben onu yapmadım elim değerse halledicem ama direkt tavsiyem jant bandı değiştirmeniz.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Arkadaşlar herkese selamlar, bisann kadro boyları için bir çok yazı okudum ama kafam iyice karıştı, rc9900 almak istiyorum tek engelim 52 kadro olması çünkü boyum 1.83, mevcut kadrom endurance scott 54 kadro genel olarak rahatım, ama internette 55-56 arası ideal kadrom diyor. Geleyim sadede, rc9900 seat tube 510mm , hadi onu kaldırdık , toptube 545mm top tube 1.83 boya kısa gelirmi, bisikleti deneme şansım yok çünkü piyasada yok tecrübeli yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar acil, cevap verilmeyince güncelleme yapmak istedim, şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar acil, cevap verilmeyince güncelleme yapmak istedim, şimdiden teşekkür ederim
Sizi yanlış bilgilendirmek istemem ama ben 1.82yim,daha önceki yol bisikletim 54 kadro idi. Hatta Rc9300 aldım dün geldi bugün kuruldu yarın resmini atacağım buraya:komik:o da 54 kadro,yani size 54 kadro uyar(bence). Ayrıca konuştuğum bir bayi de şöyle demişti Bisan da örneğin 52 kadro diğer markalarda 54 kadro demek buna göre seçim yapın diye. Bu da doğru mu yanlış mı bilemiyorum ama

• Beğen
Tepkiler: Corn
Şu anda hali hazırda bir yol bisikletim var zaten 54 kadro, endurance, onda 80-100 km leri rahat çevirebiliyorum, rc9900 ün toptube 545mm zat en aero kadro olunca 54 fark edermi, hiç. aero kadro bisiklete bimmedim işim açıkçası

6b4c2070-985c-445e-9041-ec6071e062a9.jpeg6120ad24-b7b9-4f9e-b948-9dd922ce87bd.jpege91db1bf-d67b-4127-bfd4-f9aa0f8774f5.jpegf9b19fc2-0bf8-42bf-b429-b2c14324a7a2.jpeg
Değerli arkadaşlar bisikletim pazartesi geldi,dün kuruldu.Gerek özelden,gerekse buradan veya diğer başılklardan yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.

Bisanlılar kulübüne hoş geldiniz. 😊 Güle güle kullanın. Güzel bisiklet. Binmeden önce gidonu normal açısına getirmeyi unutmayın. 😁
Çok teşekkür ederim evet onu sonradan farkettim,ayrıca aynakolun orada bulunan vites ayarında da sıkıntı var kurulum yaptığım yere götüreceğim.Öneriniz için teşekkürler 👏 :)

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Geri