Cem Coşkun
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.733
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
227496 dosyayı görüntüle
Keşke gerçeğini gönderebilsem ama şimdilik bir görsel paylaşayım. Bu bisiklete böyle bir şey lazım sanki.
Hocam bunu aldım wiggle dan yolda. İndirimde denk geldi gezinirken.
Teşekkür ederim hocam, nasip işte dört ayağımın üstüne düşüyorum bu aralar. Maalesef hocam renk siyah üzerine kırmızı. O kısımlara sticker tarzi bir çözüm bulabilir miyim diye düşünüyorum.Kendim almış gibi sevindim vallahi. Rengi kırmızı mı olacak?
Teşekkür ederim hocam, nasip işte dört ayağımın üstüne düşüyorum bu aralar. Maalesef hocam renk siyah üzerine kırmızı. O kısımlara sticker tarzi bir çözüm bulabilir miyim diye düşünüyorum.
Amin inşallah. Dışarıda daha binmedim hocam. Nazardan çok korkuyorum işin aslı. Önceki bisikletlerimden birinden durduğum yerde takla atarak düşmüştüm omzum çıkmıştı okul çıkışı. O gün ilk defa okula bisikletle gitmiş, öğretmen arkadaslar ve öğrencilerim acayip nazar etmişti.Bu bisiklete dışarda nasıl biniyorsunuz ya hiç nazar falan değmiyor mu? Allah nazarlardan saklasın
Kesinlikle jant bisikleti farklı bir havaya sokuyor. Sadece bu bisikleti degil, rx9500 de Grand Tour da jantlarla çok güzel.
227498 dosyayı görüntüle227499 dosyayı görüntüle
@barb_9 nasıl bir takas yaptınız, detaylarını paylaşır mısınız?