Scudo Sports

İnceleme Bisan Rc9800

Scudo
227496 dosyayı görüntüle

Keşke gerçeğini gönderebilsem ama şimdilik bir görsel paylaşayım. Bu bisiklete böyle bir şey lazım sanki.

Hocam bunu aldım wiggle dan yolda. İndirimde denk geldi gezinirken. Aliexpress de karbonlara bakarken çok endişe ediyordum. En azından güvenilir bir marka. Rengi her ne kadar uyumlu olmasa da.

Dosyalar

• S00523-01053493.jpg
    S00523-01053493.jpg
    23,8 KB · Okunma: 93
Kendim almış gibi sevindim vallahi. Rengi kırmızı mı olacak?
Teşekkür ederim hocam, nasip işte dört ayağımın üstüne düşüyorum bu aralar. Maalesef hocam renk siyah üzerine kırmızı. O kısımlara sticker tarzi bir çözüm bulabilir miyim diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam, nasip işte dört ayağımın üstüne düşüyorum bu aralar. Maalesef hocam renk siyah üzerine kırmızı. O kısımlara sticker tarzi bir çözüm bulabilir miyim diye düşünüyorum.

Her durumda mevcut gidondan daha iyi olacağı kesin. Son halini de paylaşırsanız seviniriz.

Hayırlı olsun, kazasız bol sürüşler dilerim. Jant ile birlikte daha şık bir bisiklet olmuş.
Kesinlikle jant bisikleti farklı bir havaya sokuyor. Sadece bu bisikleti degil, rx9500 de Grand Tour da jantlarla çok güzel.
S00503-18553265(3).pngS00504-11322331(1).png

Bu bisiklete dışarda nasıl biniyorsunuz ya hiç nazar falan değmiyor mu? :) Allah nazarlardan saklasın :)
Amin inşallah. Dışarıda daha binmedim hocam. Nazardan çok korkuyorum işin aslı. Önceki bisikletlerimden birinden durduğum yerde takla atarak düşmüştüm omzum çıkmıştı okul çıkışı. O gün ilk defa okula bisikletle gitmiş, öğretmen arkadaslar ve öğrencilerim acayip nazar etmişti.

Ben de nazara inanırım. Yanlış anlaşılmaz umarım ama anlatayım. İlk işe girdiğimde hemen bir araba alıp taksit ödemeye başlamıştım. İki üç günde bir yıkatıp her yerini siliyordum. Bir gün bir komşum "jantları bari silme nazar değecek" dedi. Aynı gün arabanın kaputuna saksı düştü. Araba 13 yaşında, bende hala. Göçük de duruyor.

Merhabalar
Allah nazardan saklasın saglıkla gule gule kullanın iyişallah.
Bende rc9800 sahibiyim🙂
eski bisikletlerimi verip almıştım.
Hayırlısı olsun tekerinize taş değmesin👍

@Mustaac hocam hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kem gözlerden kötü nefeslerden korusun. Sizin adınıza çok sevindim. Bu forumda bu işe yeni başlayan arkadaşlara olumlu ve isabetli tavsiyelerde bulunan harika bir insansınız. Ve tatlı bir bisiklet almışsınız. Güle güle kullanın. :harika:

Jantlar çok yakışmış hakkaten👍🙂ben değişiklik yapmadim şimdilik hatta mevcut halinin fotosunu göndereyim...
Sizin ilk sürüş deneyiminizide dörtgözle bekliyorum Hocam.

C70CA4D5-1223-43CF-9D2C-8D6644EEB8DB.jpegE5406CB7-280F-4B8D-AECB-D95D9A8BF012.jpeg
@barb_9 nasıl bir takas yaptınız, detaylarını paylaşır mısınız?

ilk dağ bisikletim vardi sedona 761 deore lx setli onu verdim tanidik bir bisikletçi arkadaşıma.Daha çok şehir içi sürüş yapica yol bisikletine geçmiştim,peugeot claris 2000 setli,onuda verdim arkadaşa üzerini tamamlayıp aldim yılbaşında.

Son düzenleme:
EKLEME: Bugün sele yüksekliği ayarı, sele hiza ayarı, ayakkabı kal ayarı ve diğer ayarlari yaptım. Gerçekten epey yorucu oldu, ince detayları yakalayacagim derken. En kısa zamanda bike-fit yaptırmayı düşünüyorum, şimdilik beni idare edecek kadar ayar yaptım ama bike-fit şart. Konya'da Aybike bana en yakın seçenek. Nasıldır, bike fit yaptıran var mıdır, cihaza bağlıyor mu? Yoksa cetvelle mi ölçü alıyor?

Son düzenleme:
Geri