x-rayted
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 937
- İsim
- Cenk K.
- Başlangıç
- 1972—73
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben de 2 hafta kadar önce pendik HT bisiklette bu bisikleti gördüm. 52 si vardı (9800 ve 9900 52 kadro hala var arayan varsa) . Aldım dedim kapora verdim. Ama akşam geometriyi kontrol edince 52 nin büyük olacağına karar verip 50 istedim (doğru da yapmışım). Fabrikada hazır 50 kadro varmış sipariş edildi, Michelin lastik özellikle belirtildi sitede öyle yazıyor michelinle isteriz dendi ve michelin lastikle gelecek dendi. Neyse üretip yolladılar ama kargoda kayboldu falan neyse 11-12 gün sonra bayiye geldi. Sürpriz .. CST lastikle gelmiş ki kötü bir lastik. Bu arada Michelinleri de ayrıca kargolamışlar. Gelecek hafta içi gelir sanırım.
Pedalsız tarttım, 8.1 kg idi . Popomun alıştığı kendi selemi ve eski bisikletteki alışmış olduğum ama iyice aşınmış RD540 pedalları taktım.
Bisikletçi yoğundu vites ayarlarını tam yapamadı. Şu an arka vites son 4-5 vitesteyken büyük aynaya geçmiyor. Orta viteslerde tır tır ötüyor. Hadi bu halledilir.
Ancak sorunum çok büyük . Ne yaparsam yapayım , bisikletçi ne kadar sıkarsa sıksın sele borusu durmuyor , ilk tümsekte vs caaarrt en aşağı kayıyor. Downhill ciler gibi ayaklarım yere değe değe , sele en altta kullanmak zorunda kalıyorum. Soğudum bisikletten alsalar iade ederim o derece.
Pedalsız tarttım, 8.1 kg idi . Popomun alıştığı kendi selemi ve eski bisikletteki alışmış olduğum ama iyice aşınmış RD540 pedalları taktım.
Bisikletçi yoğundu vites ayarlarını tam yapamadı. Şu an arka vites son 4-5 vitesteyken büyük aynaya geçmiyor. Orta viteslerde tır tır ötüyor. Hadi bu halledilir.
Ancak sorunum çok büyük . Ne yaparsam yapayım , bisikletçi ne kadar sıkarsa sıksın sele borusu durmuyor , ilk tümsekte vs caaarrt en aşağı kayıyor. Downhill ciler gibi ayaklarım yere değe değe , sele en altta kullanmak zorunda kalıyorum. Soğudum bisikletten alsalar iade ederim o derece.